הודעה לידיעת החדר

תמי21

New member
הודעה לידיעת החדר

הרגע הגעתי לתל אביב ולפני 3 ימים נחתתי בארץ אין לי מושג מה הולך בתל אביב אם מישהו יכול להסביר לי מי נגד מי ...ומה המצב שלך אם אנשים יוצאים לבלות כהרגלם או לא איפה כדאי לי לצאת ...ואני אוהבת לעשות הכל כולל לשהות שעות בים בחום הזה תודה ותיהנו ...............אוהבתתתתתתתתת את תל אביב ! תמי21

eig

New member
בניגוד אליך

קשה לי לתת לך המלצות בחום הזה. כל מה שאני אגיד לך לעשות בעיר בחום הזה ישמע לי כעונש. אבל אם את מתעקשת אז הנה לך כמה עיצות ידידותיות לסביבה: 1. להיות בשוק הכרמל לבושה בסנדלים כמובן, בשעות המוקדמות מאוד של הבוקר חוויה מדהימה לראות איך השוק מתעורר, ומתחיל לסדר את כל הפירות הטריים בפירמידות. 2. לחזור לשוק כשהו נסגר ולקנות בחצי מחיר את כל מה שחפץ ליבך בבוקר. 3. בלילה שנהיה יותר קריר הייתי ממליץ לך על טיול רגלי בנווה צדק ובמרכז סוזאן דלל. 4. ביום שלישי את יכולה להסתובב לך ביריד במדרחוב נחלת בנימין, ולקפוץ לשנקין לראות ילדים שאוהבים תשומת לב, המגיעים מכל הארץ להרגיש תל אביבים. 5. בדרכך למגדלי עזריאלי כל עוד הם עומדים במקומם הנוכחי, את יכולה להציץ על רבבות חיילים במדים מחמיאים בכניסות לבסיס הקריה. 6. אפשר גם לקפוץ לדיזנגוף סנטר , בהזדמנות הגעת בדיוק בעונה של השריפות. הרביעית השנה, לא יודע מתי תיה הבאה. אז זו הזדמנות. 7. בנוגע לים, זה תמיד מומלץ רק דעי לך שאת לא היחידה שנמצאת בים בעונה זו, כמוך גם אלפי מדוזות מדושנות. ועוד ועוד ועוד, אני אשאיר מקום לשאר חברי הפורום.

orlon

New member
חםםםםם

מה עושים? בריכת גורדון הייתה ותשאר ה-מ-ק-ו-ם ליאפים של שינקין (מקום שבימים אלה ממש עדיף לראות מהחלון של המונית במקום להכנס להמון הסואן, בכל זאת צריך להבין על מה המהומה, או הפלצנות- איך שאת רוצה) שופינג בשביל הנשמה כבר לא עושים בדיזנגוף- כן,כן- זה לא אין (אבל כמה שזה עצוב לראות את הרחוב היפה הזה נטוש). צאי לך לסיבוב מהיר בקניוני ת"א המשובחים (עזריאלי(לא לשכוח את המצפה,גם המסעדה שם טובה) , הסנטר, גן העיר, רמת אביב ואם יש לך מספיק אויר בריאות קחי נשימה עמוקה ולכי לראות את הקומה ה-7 והמפוארת!!! שנפתחה בתחנה המרכזית החדשה, אההה....ויש גם המרכזים הקטנים כמו מגדל האופרה ולונדון מיניסטור, אגב שני הבתי קולנוע שם מקרינים אך ורק סרטי איכות-שווה בדיקה.) עוד בגדים תמצאי בכיכר המדינה ובתמורה למשכורת שנתית ממוצעת את יכולה לרכוש לעצמך חתיכת בד קטנה שיודעת להקיף את החזה והמתניים "קולקצית הקיץ הלוהטת של מעצב העל בלה בלה בלה" קוראים לה שם. מסיבות- לא חסר דום, טי.אל.וי הם המועדונים הנחשקים, וידועים במסיבות מטורפות במיוחד (על שירזי שמעת??- למרות שאלו מסיבות גייז, על כל סטרייט לעבור את החוויה), חוץ מזה כנסי ל-WWW.ATRAF.CO.IL מסעדות- קופי שופס הם הלהיט החזק בת"א ואת יכולה למצוא אחת כזאת בכל חור בת"א, המומלצים: אילנס , קופי בין (האהוב עלי), ארומה (תנסי את "קפה ארומה".מממ....מצוין), סטארבקס (פראפוצ´ינו כרמל, הסניף ברוטשילד נורא שווה) וארקפה. סניפים של כולםםםםם באבן גבירול וברחבי ת"א, חוץ מזה לחם ארז (שגם הוא באבן גבירול), אורנה ואלה, דיקסי, מסעדות מצויינות שמומלץ לבקר בהם. המצב קשה אבל החיים קצרים, סדר היום שלי בכל אופן לא השתנה, בקשר לאחרים יש ויש. בקיצור- צאי, תבלי לך ואל תשכחי לחזור ולספר לנו איך היה. אגב- מהיכן הגעת?

תמי21

New member
הודעה חזרה למעוניינים

אני עוזבת מחר את תל אביב ונוסעת לטייל משפחה בצפון........... משועוממת עדיין לא מצאתי שום דבר מעניין הכל אותו דבר מאז שטסתי וחזרתי לתל אביב ...........אני מאוד עצובה כי לא אוכל להמשיך להשכיר דירה בתל אביב.........אבל בקרוב שתיהיה לי הכנסה אני אעבור בחודשים הקרובים חזרה לתל אביב הקדושה והמפוצצת אומנם תודדה לכם על ההתחשבות ועל מה שכתבתם לי תמי21 אין לי מושג למה חזרתי לארץ יום רע לללי ויום לא רע לי

אל תדאגי...

ברגע שתסדרי ויהיה לך זמן להנות ולהרגיש את "חווית המגורים התל-אביבית" הכל יצא לטובה....( : אני מסוגלת להיות כל החיים שלי בשנקין/דיזינגוף/אלנבי וכאלה...

למעלה