הודעה לחולי הצליאק

הודעה לחולי הצליאק

שלום, שמי קרן ואני מנהלת את שירות הלקוחות של שטראוס עלית. אנחנו בשטראוס עלית ערים לקשיים שלכם- הרגישים לגלוטן והחולים בצליאק. אני מזמינה את מי שרכש ממוצרינו ולא יכול ליהנות מהם השנה וכן את מי שיש לו שאלות ותגובות בנושא, לפנות למוקד השירות בטלפון: 1-800-777-777 ומבטיחה שנהיה קשובים ונסייע במידת האפשר. בברכה, קרן שירות לקוחות שטראוס עלית

אתם קודם יורים בנו ולאחר מיכן ...

לאחרונה, נגרמו לי נזקים בריאותיים ממוצרים שלכם. את הנזקים שגרמתם לא ניתן לתקן בשיחת טלפון.

דחוף!! שלושה מתנדבים לצילום כתבה

שלום טלפנו אליי מערוץ מסויים ואני צריכה 3 מתנדבים שהיו להם תופעות קשות מהמחלה או אפילו הגיעו לבי"ח בבקשה צרו אתי קשר דחוף עוד היום 050-6346633 דחוף!!!!!!!!!!!!!!

העיקר שנספר את הסיפור ונביא לחשיפה

מישהו יכול לעזור לי למצוא את רקפת שפר דחוף-אולי היא תסכים להתראיין

אוס111

New member
כל הכבוד! שילכו אנשים שסבלו מאוד

ויספרו איזה עוול נגרם להם ובכלל לכל חולי הצליאק.

אם זה אכן יתקיים אז.....

כדאי להפוך את הכתבה להעברת מסר לציבור על המחלה, על הקשיים באיתור מזון ללא גלוטן, המחירים וכמובן על הנזקים שעלית שטראוס וחברות נוספות גורמות לנו. הרבה בריאותתתתתתתתתתתתתתת

fkzl

New member
שלום קרן

את ודאי לא אשמה, רק מקבלת שכר ומוציאה מהכוח אל הפועל הוראות מגבוה. אין ספק ששרות הלקוחות של עלית יודע לתת שירות ותרשימי הזרימה של שיחות אפשריות תוכננו בקפידה. יחד עם זאת, אני האדם הקטן שלא מגלגל מחזורים של מליונים ובכל זאת מוציא את מיטב כספו על מוצרים נטולי גלוטן, מתקשה למצוא תרשים שיחה שיענה בימים אלו על מצוקותי. יש לי ילדה בת 8 רגישה לגלוטן, הסיפור די חדש אצלנו ועברנו ימים כלילות להחזיר לילדה את שמחת החיים. מזה שבועיים הילדה חסרת מצב רוח, סובלת מכאבי בטן ומחולשה, מבלה שעות נוספות בשירותים ומדיפה ריח אצטון חריף מהפה. לא יודעת אם את אמא, אבל נסי להתחבר לתחושה של אם הרואה בסבלה של בתה לחינם. אני לא תרה אחרי פיצוי כספי בצורה כזו או אחרת, אלא אחרי צדק חברתי, כזה שכולנו לכאורה נושאים את דגלו.ואני מדגישה - לכאורה. מה אני כן מחפשת? חברה שזוכרת כי מאחורי כל לקוח מסתתר אדם ולעיתים האדם הזה הוא ילד. ומאחר ועשתה טעות, מפצה את הילד גם אם זה יעלה לה בכמה עשרות אלפי דולרים. אז במקום לשלוח תווי קניה עם מכתב שעבר עשרים פעם אצל היועץ המשפטי, קבלו החלטה לייצר את המוצרים מחדש והפעם במהלך כל השנה. לטובת אותם ילדים, שיגדלו פעם להיות אנשים ויתפסו את הכסאות עליהם אתם יושבים היום.

חברים אתם מוכנים לעזור לעצמנו?!!!!

אולי תרימו את הכפפה ואת כל מה שאתם מספרים פה -נספר יחד בטלויזיה בבקשה מכם!!! החשיפה מאוד חשובה וזו הזדמנות שאסור לנו לפספס

אוס111

New member
מה שאת מתארת דומה מאוד למקרה שלי

הבן שלי כמעט בן שלוש, עברנו איתו תקופה לא קלה בכלל עד שלפניי כמה חודשים לאחר המנעות מוחלטת מגלוטן הילד שב לעצמו עם מצב רוח ללא כאבי בטן או שלשולים, חזר לו התאבון, פשוט פרח ועכשיו מזה שבוע הילד בלי מצב רוח סובל מכאבי בטן במשך היום בוכה ומתלונן הבטן שלו נפוחה. אפילו הגננת צלצלה אליי במיוחד להגיד לי שהילד בלי מצב רוח בכלל, בקושי מדבר,משחק בשקט, דבר לא אופייני לו. וזה מאוד מאוד מתסכל!!!

leali

New member
קרן שטראוס עלית

אחרי הנזק שנגרם להרבה צליאקים זה מאוחר מידי ומעט מידי.

למעלה