הודעה לחברי הפורומם !!!!!!!!!!!!!!!

xzzzx

New member
הודעה לחברי הפורומם !!!!!!!!!!!!!!!

אני עובד בטוייס אר אס וסתאם ליידע אתכם, יש לי 10 אחוז הנחה של עובדים (שזה כמעט כלום) אבל אם מישהו רוצה איזשהו משחק פלייסטיישן או משחק מחשב (יש גם מלחמת הכוכבים, החבאתי אותו כדי שאף אחד לא יקח
אז אני אשמח לשלוח. אני לא בטוח שאחראי על הפורום ישמח לשמוע על ההודעה הזו, אבל בכול מקרה מחכה לתשובה מההנהלה.......

xzzzx

New member
אגב

אני winterelf אם מישהו זוכר, אני מגיע מדי פעם, רושם הודעה, והיא נמחקת ככה פתאום :)

xzzzx

New member
אני צריך לבדוק...

יש בינתים ממה שאני יודע את battlefront המחירים שם מופרזים אבל אחרי 10 אחוז הנחה זה יכול להיות שווה משהו, בכול מקרה, זה מכוון לכול אלה שרוצים את המשחק המקורי ולא את ההורדה מהאינטרנט

xzzzx

New member
חזרתי עכשיו מטוייס אר אס, ו...

שכחתי לבדוק, כן כן אני יודע......!!!!!!!!!! אני גם משתגע מזה, החנות הייתה כול כך מבולגנת בתחפושות שלא זכרתי את הסיבה שאני עובד שם... (לבדוק במחשב איזה משחקים יש שם ו....... להישתלט על העולם!!!!!!!)

AlphonseElric

New member
אחרי הנחה?!?!?!?!?!?! אני ראיתי...

ב"באג" שזאת חנות דיי יקרה בייטלפרונט ב200 שקל לפני הנחה.. איך אתה מסביר את זה? טויס אר אס יקרנים?!?! (כן!!!)

xzzzx

New member
אני לא מייצג את טוייס אר אס, אני...

ממתנגדיה הראשונים, הם באמת יקרנים, אני פשוט באתי לעזור, שאולי ההנחת עובד שלי תשנה משהו, חפיף..

xzzzx

New member
המשחק של אפיזוד 3 גם עולה מאתיים

אחרי הנחה. אני אישית מוריד כרגע בטלפרונט, ולפי מה שהבנתי גם אפיזוד 3 שווה מאוד

blagen

New member
פורים מגיע, תהיתי אם......

יש בטויס אר אס תחפושות של מלחמת הכוכבים? חרב אור כבר יש לי + כמה צעצועים קטנים של STARWARS אבל אני צריך גלימה של ג'דיי.... לא יודע, כל דבר שקשור ל-STARWARS זה פצצה... אז אם יש - דווח בבקשה! :p

AlphonseElric

New member
בלאג'ן, אני חושב שברדס של ג'דאים...

אתה יכול להשיג רק בחו"ל או בחנויות מיוחדות, חוץ מזה שתמיד אפשר לבקש שיתפרו לך בשבילך..

blagen

New member
באסה!!! אבל זה בסדר גם ברדס של...

הארי פוטר או משהו אחר בצבע חום או שחור.... כל דבר שיכול לחקות גם טוב... יש לי חרב של אנאקין, חרב של אובי וואן, חרב פיפיות של מול וחרב של דוקו אבל אני עדיין צריך ברדס.

Obi Dan Kenobi

New member
לי יש גלימה של ג'דיי ../images/Emo119.gif

שברוב לא חוכמה נתתי לאחד הילדים שלמד איתי לתפור.. העתיק ממני את התחפושת.. ואחר כך גם ביקש ממני לייטסייבר אחת.. בקיצור, התחפש במקומי

xzzzx

New member
הממממממממ..............

טוייס אר אס בקושי יודעים מה זה starwars כשראיתי את המשחק פתאום הרגשתי ששווה לעבוד שם! בכול מקרה יש שם צעצועים נחמדים יותר מכול מקום שראיתי בארץ, כול מיני טריקים מוזרים, בקשר לגלימה של ג'דיי נראה לי שהפתיחה של ההודעה שלי עונה לך על השאלה... אני בסה"כ עובד שם כדי לדעת איזה משחקים שווה לי להוריד באינטרנט..

xzzzx

New member
יש סיכוי שתספיק לייצר מפעל של תחפוש

תחפושות ולהיות עשיר, עד שימצא שם איזשהו פריט של סטאר וורס חוץ ממשחק מחשב!

xzzzx

New member
אופסססססססססססייייי

רק עכשיו הבנתי שזה בעצם "הוסף תגובה מהירה" ואני עד עכשיו לוחץ על "הוסף תגובה" שולח את תנחומי לכול ניפגעי התגובות שלי, שנראו לא קשורות כי הן לא נמצאות במקומן, ובמקום זה הן מפוזרות אי שם בתחתית הנושא

blagen

New member
אני יודע שכנראה שאין, אבל.....

לייטסייבר יש? לא משנה של מי!!! יש לייטסייבר בטויסאראס? ואם לא - יש מישהו שיודע איפה אפשר להשיג בארץ לייטסייבר?

למעלה