הודעה לחברי הפורום

הודעה לחברי הפורום

אני קולרגול נצר למשפחתץ אבד רבו מודיע בזאת על התנצלותי הכנה לכרובי בן בנדיט שפגעתי בריגשותיו העטויות פיח בכך שקראתי לפורום השכן שמטים את האמת כוונתי המקורית הייתה שישנם גולשים שם שבהחלט מטים את האמת ומכופפים אותה למטרותיהם אין הכוונה חלילה לכל אותם מליוני גולשים שנפשם נקיה וידם ללא רבב בהתנצלות לא כלולים אביקט ועוד אחד שיודע מיהו . קולרגול ( בעל עננה וחישוק מעל הראש )

כRובי

New member
../images/Emo45.gif תודה דובון...

הופתעתי לראות את סטיבנס (שטוען שהוא כותב אך ורק בשם עצמו) תוקף ומשמיץ את פורום לוגמי הפיח מאשים אותנו בהתנשאות ו"בחשבונות" לפי נפחי האופנוע של הכותב... וכל זאת על מה ? בגלל דבריו של אביקאט (שכולנו התנערנו מהם) אבל , זה לא הפריע לסטיבנס (שכותב בשם עצמו כאמור) להאמין שכולנו חושבים כאביקאט (כאילו אצלנו , אחד כן מייצג את כולם)..
אין לי מה לומר על זה סטיבנז...ואני לא חושב שצריך... אם זאת הגישה שלך - ואם זה מה שאתה מאמין על כ-ל חברי פורום האופנועים..שיבושם לך...לא אני יהיה זה שיעיר אותך מהחלום...

אביקאט

New member
תיקון טעות.

כRובי טועה במשהו קטן. כשהוא אומר שכולם התנערו מדבריי זה קצת לא נכון, מספר המסרים האישיים שקיבלתי ושיחות הטלפון שערכתי עם מס´ לא קטן של אנשים וותיקים בפורום והענף יעידו אחרת, מפאת חיסיון הדברים לא אוכל לציג את אותם האנשים ואת תמליל המסרים האישיים. מבלי לשים לב, כRובי עשה משהו שהוא בעצמו טוען שלא קורה. אם כRובי מתנער מדבריי זו זכותו המלאה, אך המרחק משם ועד "כולנו התנערנו מדבריו של אביקאט" עוד ארוכה ורחוקה מאודדדדדדד. אני טענתי לאורך כל הדרך שאני לא חבר וועד רשמי ולא מדבר בשם המועדון אלא בשמי בלבד, אין לי מושג מדוע סוגייה זו חוזרת לכותרות. חבל שאנשים מביעים דעה מבלי לדעת על מה הם מדברים. אולי זה קורה מתוך רצון לתקן דברים, אבל בשביל לתקן צריך לדעת קודם מה התקלקל - חוק בסיסי במכונאות דרך אגב. אז כRובי, צר לי להעמיד אותך על טעותך, אבל אני לא חושב שזה היה נכון מצידך להגיד שכולם התנערו מדבריי. קולרגול, תחסוך לעצמך פרובוקציות מיותרות, אם אתה רוצה להגיד לי משהו באופן פרטי יש לך כמה אפשרויות:דוא"ל, מסר אישי. אם ברצונך לפגוש בי, הדרך אפילו עוד יותר קלה: תבקש. תליית שלטים עם שמי במפגש בת"א היא פרובוקציה מיותרת....חבל. תודה.

כרובי שים לב שוב ההיסטוריה חוזרת

" מפאת חסיון הדברים לא אוכל להציג " נחמד אה להשתמש בחסיון מה ? לא נראה לי שאותם "רבבות אנשים " שפנו אליך , אמרו לך "אביטק אתה צודק !! מצריך להכריח את כולם ללכת להפגנה ומי שעסוק בדרים אחרים או חלילה לא יצהיר ויקרא לכולם לבא צריך להוציא אותו להורג " לא , אה ? מה זה לא מה שאמרו לך ? לא שמעתי , יותר בקול אביקט .. אגב השלט נשא כתובת " אביקט איפה אתה ?" זה הכל .. חמידת לצון ותו לא תתעורר מהחלום עם הגרזן ותתאפס על עצמך אביקט ו.. תעשה לכרובי טובה ורד ממנו הרי אותי אתה מחפש לתלות בכיכר העיר לא ? תודה קולרגול

אביקאט

New member
היתרון שבאינטרנט...

הכל רשום ומתועד, אני לא צריך להוכיח יותר מידי. אז בואו תראו בעיניים שלכם. כRובי, נכון שקל להבין מהודעה שלמה כמה פירושים? נכון שלא היה קשה למצוא פגם בכוונה התמימה שלך כאשר כתבת את ההודעה? ראה באיזה קלות מיהרת להתנצל כשפתאום ראית את מה שכתבת דרך עיני...הכל עניין של פרספקטיבה, לא צריך תואר שני בשביל להבין את זה. וכשאתה קולרגול, בא ומגיב להודעה תמימה של איזי על קיום ההפגנה בהודעות מהסגנון הזה, אז אתה פשוט עושה נזק (במתכוון או לא במתכוון) לכ"כ הרבה אנשים שלא עשו לך שום רע. האם ידועות לך ההשלכות על דברים שאתה רושם פה? כנראה שלא, אתה בעצמך קראת לעצמך "מתלהם". עכשיו מה שנותר לך זה להסתמך על חברים שיגוננו עלייך עצם חברותם איתך ולא מתוך הבעת דעה אובייקטיבית, להתעסק עם "חמידת לצון" ערב לפני שאתה אמור לקום מאוד מוקדם ולהתעסק עם עיסוקייך החשובים ערב המרוץ ולבסוף להמשיך לשקר ולהטעות אנשים רבים. הסיבה שאני לא חושף את אותם אנשים ואת תמלילי השיחות הם ברורות. אותם אנשים לא רוצים להיכנס לקו האש ובצדק, ההפך ממה שסטיבנס לא השכיל לעשות לבד והוא עדיין ממשיך לנסות להכפיש את שמי, אבל הוא האחרון שאני סופר בכלל. וכדי שלא תסטה שוב מהנושא כמו שאתה רגיל לעשות, אני רוצה להבין דבר אחד בסיסי: האם קראת לכל האנשים בפורום השטח(לא רק חברי העמותה) לא להגיע להפגנה, ובמקום זה לבוא לעזור בסימון המסלול?

אביקאט

New member
אהה...עוד משהו...

אביטק=אביקאט בדרים=בדברים לבא=לבוא איך זה להקליד כשאתה בקריז? הא אחי? נכון זה מגניב?

כRובי

New member
או קי - סליחה אביקאט - מתקן את

הנוסח : כל חברי הפורום מתנערים מהנוסח בו נאמרו הדברים - מהמילים בהם אביקאט השתמש ומהתארים ששילח בקולרגול לגבי תוכן הדברים - כל אחד יחשוב מה שהוא רוצה... הנוסח והסמנטיקה של הדברים הם אלו שגרמו למחיקת הודעותיו של אביקאט - אם מישהוא חושב שאביקאט צודק בדרך בה התנסח - הוא מוזמן לנסות ולהשתמש בעצמו , באותה שפה בפורום...ההודעות לא ישרדו שם זמן רב.. ושוב - תוכן הדברים , והרעיון של הדברים שאמר אביקאט בפורום - היא דעתו האישית וכל אחד מהפורום שלנו יכול להחליט אם הוא לוקח צד עם אביקאט או לא (ואם בכלל..)

../images/Emo117.gif

לא להבהל כרובון מפויח - זופאפאנה רואה , זה הכל. זופאפאנה זוכר את האייקון של |האצבע המשול...| ששמת לו פעם. זופאפאנה חייב להודות שחילופי המלל פה מרתקים ,ותורמים לענף הדו"ג המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן. בקצב הזה זופאפאנה ישאף קלות מהפיח המשכר , כדאי לו?

אביקאט

New member
ואת זה ראית קולרגול?

או שאתה מהסוג שיודע רק לדבר ולא להקשיב? חומ

stivenz

New member
המשך קטן להתנצלות שפרסמתי למעלה

תראה כרובי- אני בדברי פניתי לאביקאט. והבאתי דוגמאות רלונטיות ועניניות. אם דברי פגעו ביושבי פורום האופנועים אני מבקש סליחה ואם יידרש אפרסם גם התנצלות בפורום שלך. לא ראיתי את ההתנערות של "כולכם" מדבריו של אביקאט. קצר בתקשורת. ואני לא מאמין שכולכם חושבים כמו אביקאט. ואני גם לא מאמין שאצלכם אחד מייצג את כולם. וזה לא מה שאמרתי.(סילוף דברי?) כרובי, אני לא חוזר בי מכל דברי, ומה שאני חושב שחשוב שאני אחזור בי - חזרתי בי מהם\ממנו. בברכת ידידות. הסטיב. שמקווה שלא נמחק הוא בפורום השני (כי הרי שנינו מאותו הכפר), ויפרסם את ההתנצלות גם אצלכם אם תרצה. אך איני מרכין את ראשי ואיני שותק על דבריו של מתאם התקשורת המהולל שלכם. (ולא- אני לא חושב שכולכם חושבים כמוהו.!) סטיב

ירחמיאל שפישל....

הו קולרגול אשר נחשף ערב לבואה של שבת המלכה.....האחרונה... איזו עננה מרחפת מעל לראשך כי אם arai לבנה וגם זאת לא להרבה זמן עת יחלפו דרדקים זבי חוטם על פני קטנוע מנהלים מרשים וידוגו אותה מהכידון

stivenz

New member
יש ביות עם דרדקים זבי חוטם?../images/Emo13.gif

(במבטא רוסי) ...
סטיב דרדק זב חוטם בשעות הפנאי... בעיקר בלילות...

כולנו מאחוריך...תרתי משמע

קולרגול או שמא אקרא לך קולי ע"ש אותו כלב רועים חכם. כולנו מאחוריך ....תרתי משמע ולא ניתן להטות את האמת...

למעלה