הודעה לחברי הפורום

רואי

New member
הודעה לחברי הפורום

החלטתי לפרוש מניהול הפורום. אני מנהל את הפורום מאז הקמתו- החל מ1.6.03דהיינו כמעט שנה וחצי והיה כיף מאוד לעשות זאת. העניין הוא שאני עסוק בלימודיי ובמצב כזה קשה להשקיע בפורום בתור מנהל, כמו שבאמת צריך להשקיע, במיוחד כשהנושא הוא כה מרתק- עולם התוכים. אני אמשיך לגלוש פה בתור גולש רגיל, כך שאני לא נפרד או משהו... בסך הכל הצבע של השם שלי ישתנה..
ומעניין לעניין באותו עניין: צריכים למצוא לי מחליף... אז מי שרואה את עצמו מועמד מתאים לניהול הפורום, והוא מעל לגיל 16 מוזמן להציע את מועמדותו לתפוז דרך הקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp אגב, אני עדיין מנהל עד שימצא לי מחליף...

אלTK

New member
אולי...

תמליץ אתה בתור מנהל הפורום על מי מהמועמדים שיציגו את מועמדותם שנראה לך הכי מתאים לפורום?

אלTK

New member
אולי...

תמליץ אתה, בתור מנהל הפורום, על מי מהמועמדים שיציגו את מועמדותם שנראה לך הכי מתאים לפורום?

רואי

New member
בסופו של דבר תפוז קובעים

ואני לא יכול להמליץ על מישהו אם אני לא יודע שהוא באמת רוצה לנהל.. הכי טוב זה שמי שרואה עצמו מועמד- שיגיש מועמדות.

אלTK

New member
בכל אופן...

אני באופן אישי מאד נהניתי ליהיות בפורום בהדרכתך למדתי ממך די הרבה תודה רבה רבה על הכל נ.ב מקוה לשמוע את תשובותיך ועצותיך גם אחרי שתפרוש גם אם לא בתדירות הנוכחית. שיהיה לך בהצלחה בלימודים.

היי רואי ../images/Emo142.gif

לפחות בשמי.. המון תודה על הזמן, עבודה וההשקעה. אוהד

נעה גל

New member
גם ממני. לפני שנה כשקנינו את קטשופ

לא ידעתי דבר על התוכים. באמצעות הפורום למדתי המון, ותמיד ידעו להפנות אותי כדי לקבל תשובות. בהצלחה לך בהמשך.

174M4R

New member
אוהד. בפרטים שלך כתוב שאתה בן 31...

אם אני זוכר נכון מהתמונות שלך אתה נראה כמו בן 20-23....

174M4R

New member
ועוד שאלה!

חיפשתי תמונות של תוכים מהפורום אז עשיתי חיפוש על השם שלך (חיפוש מתקדם) ולפי מה שהבנתי זה שהיה או שיש לך הרבה סוגים של תוכים (חוץ מארות) כמו אקלקטוס, ג'אקוים ועוד נכון? עדיין קיימים אצלך?

תודה על המחמאה

אני בין 31 ונראה צעיר
כרגע אני מגדל ארות, דררות, פסיפיק וקוניור שמש, התכנון לגדול בקרוב ביוד כמה זוגות ג'אקו וארות. בעבר גידלתי להקות של ציפורי אהבה ופישרים, דררות, קוניור שמש, קוניור ראש אדום, לורים, אלכסנדרונים, ג'אקוים.

מה קרה ??

כל הגידול היה פעם בבית של ההורים שלי.. ועכשיו אני לא יכול להפיל אליהם את הכל.. בכל אופן, אני מקווה לגדול שוב בקרוב. וארה ינקנטונית
תוך כמה שנים יהיה
אוהד

סוסxסוס

New member
כן גם אני רוצה

להגיד תודה, בלי הפורום הזה לא היתי מסתדרת עם פיטר, אז תודה.

למעלה