הודעה לחבר'ה המזרחים! ליבי במזרח. ואנוכי בסוף מערב.
E ebi83 New member 8/8/13 #2 ריה"ל שלום, הלקוח לא יכול לקבל את שיחתכם אנא השאירו הודעה ונחזור אליכם בהקדם האפשרי, תודה.
S shayCn New member 8/8/13 #4 איזו חמודה את שאקירה שאת מחקה שרשורים שלי מה עם איזה שרשור 'אני לא נרדמת', 'אני רעבה' או 'בא לי שוקולד?' מזמן לא היה אחד כזה
איזו חמודה את שאקירה שאת מחקה שרשורים שלי מה עם איזה שרשור 'אני לא נרדמת', 'אני רעבה' או 'בא לי שוקולד?' מזמן לא היה אחד כזה
ש שKקירה New member 9/8/13 #5 אין לי יותר פרבילגיה לא להרדם... חזרתי ללימודים ובשתיים בבלילה אני כבר קורסת. חוצמזה תמיד בא לי שוקולד.
אין לי יותר פרבילגיה לא להרדם... חזרתי ללימודים ובשתיים בבלילה אני כבר קורסת. חוצמזה תמיד בא לי שוקולד.
S shayCn New member 9/8/13 #8 איבגי מה אתה נדחף? אני מדבר פה עם שאקי בוא החוצה איבגי, יש לי דיבור צפוף איתך ליד האוטו.. <אולר> <קלצ'ניקוב> <מרגמה 60>
איבגי מה אתה נדחף? אני מדבר פה עם שאקי בוא החוצה איבגי, יש לי דיבור צפוף איתך ליד האוטו.. <אולר> <קלצ'ניקוב> <מרגמה 60>
S shayCn New member 9/8/13 #15 עזבי אותו שאקי בואי,נשב שם על הספסל ונאכל גלידה. איזה טעם בא לך בגלידה?
S shayCn New member 9/8/13 #26 טוב אז הורדנו את הגלידה.אין גלידה.תשכחי מהגלידה. תעצמי עיניים.עכשיו דמייני לך טובלרון עם אגוזים.