הודעה לזוג מהחלומות

הודעה לזוג מהחלומות

נא לא לשרשר את ההודעה הזו לאף הודעה אחרת כי חשוב שהם יראו את ההודעה הזו. עזבו את העובדה שעשיתם דברים מלוכלים בשידור אתמול כשהבאתם עוד בחורה ובשניה שעברתם את השיא היא ברחה נראה אם בכל-זאת נשארה לכם מעט הגינות. היום בישבש הבטיח שידור בן זונה אם אתם באמת ספורטיבים ויש בכם מעט הגינות, אל תפריעו לו לשידור כמו שהוא לא הפריע לכם באף אחד מהשידורים שלכם במהלך כל החודש הזה ! תנו לו היום לשדר לבד ואל תפתחו את השידור שלכם כדי לפגוע לו ברייטינג כולם שימו לב להודעה הזו. אם הזוג יפתח היום שידור למרות הבקשה הזו זאת אומרת שהם לא הוגנים ופשוט מניאקים.

סליחה סליחה?? שמעתי זמזום?

כבוד אלברטיני מלך ההגינות תגיד לי משהו.. כל החודש הזה, כשאנחנו שידרנו פאקינג כל ערב ובישבש לא נראה באופק... איפה הוא היה? איפה הוא התחבא כל התחרות?? זה שעכשיו אחרי שעברנו אותו הוא נזכר לפתוח לא שולל את הזכות שלנו לשדר הערב כפי שתכננו גם ככה מראש בלי קשר לבישבש וממש לא נותן לך את הזכות לקבוע אם אנחנו נשדר או לא או אם זה הגון או לא! שב בשקט, תאונן ותזדיין מפה כבר נמאסת! (באמת שניסיתי להיות נחמדה אליך ואתה יודע את זה.. חבל )

רייזה

New member
אם אנגל מדברת כך

סימן שהיא בלחץ האם בישבש ישחק אותה היום ויקח את הפרס הגדול ? נחיייה ונראה לדעתי הוא הולך לקבל עזרה גדולה מסקסית 23 שעוד לא תנוח המקסימונת הזאת

רייזה מאיפה באת ולמה

למה את תוקעת את האף שלך בכל מקום? אין לי כלום נגד בישבש אין לי כלום נגד רונית ואין שום סיבה להלחץ אני הגבתי אך ורק לאלברטיני הילד המטומטם שחושב שהוא מזיז למישהו ועל החוצפה שיש לו לחשוב שהוא יכול להחליט מה דין ואני נעשה. אין שום קשר אליך ולאף אחד אחר אז תמנעי מלהדחף טוב? תודה

בקיצור אתם פ ו ח ד י ם

ואני מתלונן לתפוז על זו ששידרה איתכם בגלל זה זכיתם ואם הפוליס לא העביר אותה אז יש בעיה אתם אמרתם שהפוליס לא נתן לה לשדר ! לא מגיע לכם לזכות !

רייזה

New member
אסביר

שמי רייזה בת 21 בפורומים מאז פתיחת האתר מה זה מאיפהה באתי ?????? זכותי המלאה לכתוב את דעותי והגיגיי [ אני סוברת שאתם נלחצים וזהו זכותי להגן על רוניתי אני לא אתן שאף אחד לעולםםםםם ישםפיל אותה היא בחורה מדהימה הרוע ממנה והלאה רדו ממנה ואני ארד מכם ואל תאיימו ע פנדורה OK?

מי בכלל דיבר על רונית???

את מדמיינת או שאת אטומה לגמרי??? אני אאיית לך את זה כדי שתביני: הגבתי אך ורק ל-א-ל-ב-ר-ט-י-נ-י-! אם תפסיקי להיות כל כך אטומה אולי תשימי לב לדברים האחרים שנאמרים פה בפורום כמו מה שכתבתי הרגע לרונית בשרשור שפתחה!

רייזה

New member
למה את מקללת ?

כי את בלחץ זהו הוכחתי וחוץ מזה זה לא פייר לרדת על רונית כל הזמן ופתאום שהרחתם שהיא זוכה לעשות "פוווווווווס " לא יפה

למעלה