הודעה לגרא

• פותח הנושא Luis
  • פורסם בתאריך

Luis

New member
הודעה לגרא

שלום גרא אני לפני כמה זמן רשמתי פה הודעה והגיבו עליה מלא אנשים אבל אתה לא הגבת ואני רושם עוד פעם הודעה כי אני פשוט לא יודע מה לעשות אז החלטתי להכנס ולרשום רשמתי על זה שאין לי חברים ואני בודדדד בחיים שלי אני פשוט כבר לא יודע מה לעשות.. זה החופש הגדול עכשיו וכולם יוצאים מבלים ואני נשאר כל יום בבית בדיכאון של בחיים הנה עכשיו..יום שישי בלילה.. אין אחד שלא יוצא ורק אני כמו מסכן לבד בבית אני באמת כבר לא יודע מה לעשות זה פשוט שיא הדיכאון שבנאדם יכול להגיע אליו הפחד הכי גדול שלי זה שהחיים נדפקים לי כי אני חושב על זה, מה יהיה איתי בעוד שנה שנתיים? אני יסיים י"ב כולם יטוסו עם חברים לחו"ל יבלו לפני צבא ומה אני יעשה??? וגם אחרי צבא ..מה יהיה אם אני לא יכיר בצבא אנשים?? אני יהיה לבד כל החיים שלי? אני כל כך רוצה להנות בחיים וזה פשוט קורע אותי..אני לא יודע איך לתאר כמה שעצוב לי.. אני כל הזמן אומר לעצמי "אני חייייב לעשות משהו פשוט חייב " ואיןןן מה אני יכול לעשות ?? אני מנסה להתקשר לאנשים ולהדחף אבל לאף אחד לא אכפת ממני..או שהם אומרים לי שהם יחזרו אלי והם לא חוזרים או שסתם מתחמקים בדרך אחרת זהו אני פשוט לא יודע מה לעשות עם עצמי אני כבר לא יכול לחייך אפילו אאני כל היום רק חושב על זה שאין לי חברים ואני חושב איזה אפס אני שהגעתי למצב הזה

Luis

New member
דרך אגב אני בן 17 ..

שכחתי לרשום את זה אתה מבין אני כבר דיי בוגר ותראה אותי..בלי חברים

גרא.

New member
Luis,לעיתים כאשר מספר משתתפים

מתייחס לפניות בפורום, איני מצרף את דעתי,מאחר ואין לי מה להוסיף.ולכן לה הגבתי לפנייתך.אתה מתאר עצמך כמסכן, מאד מדוכא,ללא הווה וללא עתיד, חושב את עצמך לאפס,ומאשים את עצמך במצב אליו נקלעת..Luic,אתה הוא זה שאחראי לניתוק החברתי שלך, ולבדידות האופפת אותך..ואתה הוא זה שיכול להוציא את עצמך מהמצב הזה, אם רק באמת תרצה בכך.יש וודאי סבות אוביקטיביות להרצת הקסטה השלילית לך שוב ושוב, שתוכנה מסתכם בכל הדברים השליליים והמסכנים שכתבת על עצמך..בכדי להגיע לתפנית, אתה חייב ללמוד איך להחליף את החשיבה השלילית שלך על עצמך, בחשיבה חיובית..לא מה אין לך, אלא מה יש לך..ואם נבדוק יותר לעומק,יש לך ובך תכונות,וקווי אופי חיוביים..סתם כך לשבת בבית, ורחם על עצמך, מזה לא ייצא לך כלום..אם אינך יכול להפעיל את החלקים החיוביים שלך בעצמך, עליך להעזר באיש מקצוע, הכוונה לפסיכולוג.

Luis

New member
כן אבל מזה עוזר לי

לחשוב על הדברים החיוביים??? אני מנסה לעשות את זה אבל מזה עוזר לי ?? אני עדיין נשאר בודד אני מנסה לעשות את הדבר היחיד שאני יכול לעשות- להתקשר לאנשים אבל כמו שאמרתי לאף אחד לא אכפת ואני פשוט מרגיש שאין דרך לצאת מזה

גרא.

New member
לואיס,כבר אמרתי,כשאינך יכול לבדך

להתמודד,פונים לעזרה. לעיתים שיחה אחת או שתיים עם איש מקצוע,מבהירה את הכל, נוכתנת לך כיוון ותקווה.

Luis

New member
זה בעיה

כי ליועצת בית ספר אני לא יילך ולפסיכולוג אני מת ללכת אבל חייבים אישור של ההורים וכסף ואני ממש לא רוצה שההורים שלי יידעו על זה בכל מקרה תודה רבה לך גרא

גרא.

New member
למה שלא תפנה לאחד מקוי החירום

הטלפוניים לנוער, שמספריהם מופיעים בפתיח לפורום ב"טאגלייט",השורה הנעה? פנייה כזו בוודאי אינה עולה יותר משיחת טלפון אחת.

clairvoyance

New member
כמו כן..

אתה יכול לנסות ללכת אל "הפוך אל הפוך", זהו מרכז התנדבותי שמיועד לכל בני הנוער, שחשים שצריכים לדבר עם מישהו ואין להם עם מי. יש שם הרבה בני נוער, ומתנדבים, ולפי רושם ראשוני שלי, זהו מקום מאוד נחמד ותומך. נסה.. אין לך מה להפסיד. המרכזים נמצאים בערים הבאות: באר שבע, רחוב הדסה 65, 6287699 08 [email protected] כפר סבא, רחוב דוד אלעזר 3, ליד קניון ערים מרכז הנוער העירוני החדש, 7419643 09 [email protected] מגדל העמק, רחוב הנשיאים 736, 6443134 04 [email protected] נצרת עלית, רחוב הגפן 3, 6579247 04 נתניה, רחוב בקמן 3 פינת שמואל הנציב, 8626807 09 [email protected] עכו, רחוב טרומפלדור 21, 9551126 04 קרית גת, מתנ"ס ע"ש אדית פולק6602054 08 [email protected] קרית ים, רחוב שפירא 12 פינת זלמן שז"ר, 8741769 04 [email protected] קרית שמונה, קניון "שמונה באמצע" קומה ג', 6904932 04 [email protected] רמלה, שדרות הרצל 53, 9227655 08 ramla@hafuch,org.il תל אביב, דיזנגוף סנטר, קומה 3, ליד קופות קולנוע לב, 5280594 03 ta @hafuch.org.il חולון, קפלן 16, מול תיאטרון חולון, 5588196 03

למעלה