הודעה לברית TNE

pifff

New member
הודעה לברית TNE

חבר בברית TNE פרץ למדינתי ושינה את הסיסמה והכניס את המדינה לברית שלכם. שם המדינה: Larmika #2046 מייל נשלח לערן בנושא. אם מישהו יודע מי משחק עם מדינתי שיצור איתי קשר בבקשה. TNE לטיפולכם!

pifff

New member
../images/Emo208.gif

r0ei

New member
זה לא קצת הזוי?

א.אי אפשר לשנות סיסמא כמה שאני יודע... ב.כמה אנשים היו רוצים את המדניה שלך... קיצור זה קצת "תלוש מהמציאות"! ":D

hakim

New member
אפשר

לשנות סיסמה . ממסך "מידע על המדינה" -> "שינוי פרטי שחקן"

pifff

New member
הזוי או לא, זאת האמת!

לא נתתי את השם משתמש לאף אחד כנ"ל לגבי סיסמה. המדינה נגנבה והוכנסה לברית TNE. אני עדין מחכה לתגובה שלכם(TNE).

pifff

New member
צודק!

אבל אם ערן לא יחזיר לי את המדינה, ברית TNT תסבול!

cohenohad123

New member
חח

TNE תסבול הרגת אותי.. טוב בכל אופן היא כבר התפרקה וזה לא כל כך משנה ... ואיך אתה יודע שזה מישהו מTNE אולי הוא סתם רצה להפליל אותם

pifff

New member
ברית TNE קימת!

אם רשום בפרטי הברית TNE אז הוא נמצא שם, מישהו נתן לו סיסמה כדי להכנס. יש בברית 17 חברים והוא אחד מהם! Larmika #2046 סוג ממשל: פשיזם תאריך הרשמה: 2006-08-01 השחקן מהמדינה: מין: זכר משחק בשפה: עברית שם הברית: TNE דירוג: 110 עוצמה כללית: 6,871,013,679 עוצמה צבאית: 5,061,750,000 עוצמת התעשיה: 216,000,000 מידע על יצירת קשר: xxxxxx תאור המדינה: f

cohenohad123

New member
ניצחת!../images/Emo3.gif

אבל תבדוק שזאת אותה TNE ממפקד צבאות כי הייתי שם עד הפירוק ולא ידוע לי על ברית שקמה במ.ע.

pifff

New member
זה מה שרשום בפרטי הברית:

תאור ברית המדינות: יאלה בואו כולם תיצתרפולברית TNE יאלה מי שבמפקד הצבאות TNE שלא יבגוד ויצצתרף ייאלה קימה וגם מי שהיה לפני האיפוס בשלום עם הבריתות: armired TnTmNt TigerS אז לא ליתקוף מדינות מהבריתות האלה יש לנו מלחמה נגד הבברית 000005 היא רוצה מלמה יאלה כנסו בה תאריך הקמת הברית: 2006-08-01

למעלה