הודעה לבניםםם

בתמונה הראשונה זו דולסה מה אתם

לא זוכרות אני ישדים סירטון מהפרק הראשון ותיראו שזו דולסה וגם בגקוזי היא הייתה עם הבגד ים הזה ולגבי שאר התמונות כולם זו דולסה והתמונה מהסרט הכחול הערב תגלו עם זו היא או לא

כנסו כולם ותבינו הכל!!!!!!!!

אז ככה אין שום סרט כחול!! רוב התמונות לקוחות מסרט שהשתתפה דולסה שהייתה צעירה, והתמונה מהרופא זה סתם מתוך הסרט, וזה שום סרט כחול הכל לקחו מאתר לה פוטה שהם מצלמים קטעים מסרטים וסדרות ומראים את זה כאילו זה גס אז אל תאמינו לכל שטות של אנשים פה!

לא אמרתי שכל התמונות הם מהסרט הכחול

אז מה את קופצת וגם התמונה ששמית לא רוארים כלום חחח מה את מתרגשתת

מי מתרגש? למי מי אתה בכלל?<

ולא קפצתי פשוט אתם כאלה ילדותיים שכל תמונה קטנה כבר סרט כחול, ולא משנה איזה תמונה אף אחת מהתמונות האלה לא מסרט כחול!

אני אמרתי רק על תמונה אחת מסרט כחול

אז למה את סתם מכניסה לי מילים לפה כל השאר אני לא רשמתי סרט כחול אלא על תמונה אחת בלבד וסתם התמונות מהסרט הכחול רציתי לעבוד על הבנים חחח אבל אתם הבנות ישר קוצות דולסה לא טבעית לא השתתפה בסרט כחול קבעתם שדולסה לא רזה על פי תמונות של רגליים חח כמו שנאמר אתם הבנות אי אפשר איתכםםם לא יודעות לקבל שום דבר בורוח טובה ותבינו שדולסה היא פצצה לא משנה עם היא מתעמלת או לא רזה טבעית או לא היו הרבה שמתות להראות כמוהה אז שקטטטט

TuTyBoP15

New member
מאחורי ההרר אחת, שתים, שלוש

ישבו שלושה גמדים אחת שתים שלוש לא אכלו ולא שתו אחת שתים שלוש רק ישבו ופיטפטו אחת שתים שלוש

osh360

New member
הילה.אל תיתייחסי.

ונכון הקישור?זו דולסה..כי יש תמונות מגעילות עליה.אוייש גם היא כזו..?!

osh360

New member
אל תדבר אל הילה ככה.היא אמרה

מה שהיא חושבת.ונתנה לנו קישורים.אתה סתם אומר דברים שטותיים.דולסה לא ככה.

לבנות פה התמונות המסרט הכחול לא

אמיתיותת בכללל זו לא דולסה אתם יכולות להירגע סך הכל רצית לעבוד על הבנים קצת אבל לקחתם את זה קשה מידי

ברית ד

New member
תראה זה לא קשור מתרגשות אבל אףף

אחד לא יגיד שדולסה שחקנית פורנו כי היא הכי רחוקה מזה וזה לא יפה שאתה משווה אותה לשרמוטות של הסרטים הכחולים זה מה שעיצבןן

יווו איזה מעצבנותתת עוד פעם להסביר

שהתמונה מהסרט הכחול הייתה למטרה קומית בלבדדד ואני בכלל לא מזלזל בדולסה ובטח שלא משווה אותה לשחקנית פורנו אבל זה היה למטרה קומית כנראה שאין פה בנות עם חוש הומורר

TuTyBoP15

New member
ברור שיש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אבל אנחנו רגילים כבר שהבנים עושים מדולסה שרמוטה כרגיל.. wheeeeen a meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen loves woooooooomann

למה סתם לדבר בין לעשות אותה שרמוטה

לבין להיות חרמן עלייה יש הבדל גדול נכון הבנים חרמנים עלייה אבל להגיד שהיא שרמוטה זה בחיים לא היה זה אתם הבנות שלא מבינות כלום מהחיים שלכםם

TuTyBoP15

New member
תעבוד עליהם בקומונה../images/Emo62.gif

זה מצחיק "
"

ג ב ש ו ש

New member
בולשיט../images/Emo128.gif../images/Emo88.gif

זה בכלל לא אמיתי וזהו. מקווה שלא תתחילו לריב על זה כן
תנו להם לחשוב שזה אמיתי

למעלה