הודעה לבניםםם

TuTyBoP15

New member
היא אפילו לא דומה לה

והרגליים של דולסה למטה יותר רזות משל זאתי.. רואים על זאתי שהיא רזה טבעי ועל דולסה רואים שהיא עושה ספורט

חחח איך בדיוק את מבחינה מי עושה

ספורט ומי לא רואים רק תרגליים חחח איזה הורגות הבנות דולסה רזה ומה הקשר עושה ספורט או לא מי שרזה היא רזה אין דבר כזה רזה טבעי חחחח איזה שטיות אתם רושמות בחייאתת ודרך אגב סרט כחול זה ספורט אחושילינג

TuTyBoP15

New member
כנס../images/Emo26.gif

אני מבדילה.. לנו הבנות יש ראיה טובה יותר משל הבנים.. רזה טבעי זה אחת שלא עשתה ספורט כדי לרזות ולהתחטב ורואים
בטח שרואים.. למטה ברגליים של זאתי ששמת אז יש שומן מדלדל כזה ולבנות שעושות ספורט זה יורד..זתומרת הספורט גורם לזה להיעלם.. בדיאטה זה לא נעלם לכן מי שעושה ספורט השומן ברגליים שלמטה יורד.. ודולסה עושה ספורט וזו ששמת לא!! ולא הבנתי.. למה להמציא על דולסה שהיא עשתה סרט כחול? אנחנו יודעים שהיא לא.. אולי היא סקסית ויפה וזה אבל זה לא יפה להמציא עליה שמועות.. דברו עליה כמה שאתם רוצים תאוננו עליה לא יודעת מה תעשו אבל להמציא שמועות זה לא יפה..זה בעע כמה שתגידו אנחנו מכירים את דולססיטה והיא לא תעשה סרט פורנו.. זה יהרוס לה את כל הקריירה ודולסה לא טיפשה

TuTyBoP15

New member
תראי ת'תמונה שהגבנו לה

זה דולסה
ממש לא.. ורואים שזהה מסרט כחול.. חוץ מזה גם לא דומה לדולסה בתמונה הזאת בשאר כן אני מזהה

ברית ד

New member
הוא צודק איך על תמונה שרואים את

הרגליים בלבד את מבחינה שהיא רזה טבעי ודולסה לא חחח דולסה תמיד היה לה גוף פצצה וגם עם היא עושה ספורט כל הכבוד לה וגם אנהי ולואיסנה עושות ספורט מה זה אומר שהם לא רזות טבעי חח

TuTyBoP15

New member
מה הקשר כל הכבוד../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

התכוונתי שאותה אחת רזה טבעי בלי שום קשר לספורט ודולסה רזה ברגליים מספורט.. כי לכל בת ברגל למטה יש שומן.. לדולסה אין בגלל הספורט עזבווו לא תבינו!!! אני הרבה מסתכלת על דברים כאלה ומתעניינת ועם הזמן מבדילים!!

TuTyBoP15

New member
אני לא מבינה מה אתה אומר

מכיר את המושג "מילות קישור"
תשתמש בהן בבקשה

elena20

New member
וואי מישהו אמר שהיא שמנה???

לא!!!! אז אל תכניס מילים לפה!! ואיך אתה יודע שהיא לא מתאמנת??? בטח שכן כל שחקנית מתאמנת במיוחד ברבלדה הבנות לובשות חשוף הרבה אז מה נראה לך שכל הבנות כאלה חטובות כי הן אוכלות מלא ולא מתאמנות??? בטח שכן הן חייבות לשמור על הגוף שלהן. כמובן שיש בנות שהן לא מתאמנות ועדיין רזות,אבל אין הרבה כאלה.... וגם לא כל מי שרזה היא חטובה,משהי יכולה להיראות נורא רזה ופתאום כשהיא בבגד ים יש לה צמיגים או קצת שומן וזה לא נובע מזה שהיא לא רזה אלא פשוט לא חטובה זאת אומרת שהיא לא עושה הרבה פעילות גופנית!!!

אני יודע דבר אחד לדולסה תמיד היה

גוף פצצה גם כשהייתה ילדה . זה שהיא מתאמנת זה סבבה אבל הגוף שלה בנוי טוב ותמיד הייתה לה בטן יפה ורגליים סקסיות ובכלל גוף מדהיםם אז מה שאני אומר שגם עם היא מתאמנת זה לאר משנה כי גם ככה יש לה גוףף פצצה והיה לה גוף פצצה ההתעמלות לא שינתה משהו באופן משמעותי אצלה

elena20

New member
סבבה,לא הבנתי למה התעצבנת

ואמרת שאנחנו הבנות לא מפרגנות, אף אחת לא אמרה שהיא שמנה או לא יפה. אני חושבת שדולסה יפה ויש לה גוף מהמם סך הכל אמרנו שהיא שומרת על הגוף.

ברית ד

New member
גם לי יש רגליים רזות בלי שרירים

ואני ממש לא מתאמנת אז אין קשר בין ספורט לרזה טבעי או לא . דולסה גם בילדות הייתה רזה והיו לה רגליים רזות מה מגיל 5 היא מתאמנת חחח אז היא כבר צריכה להראות כמו רמבו וומן

TuTyBoP15

New member
חחחח מה נראה לך שרירים זה קל ?

צריך לעבוד לפחות 3 שעות ביום!!!!! וברמה קשה! דולסה בטוח לא עושה את זה אם כן זה טעות כי זה גועל! עזבי מאמי את לא תביני... רואים וזהו..

לדול יש גוףף מדהים 100% טבעייי

היא רזה טבעיתת ועם היא מתעמלת ככה אני אוהב את הבנות שגם אם הם רזות ומחוטבות הם עדיין עושות ספורט כי זה בריא

שחפוש

New member
כנס..

אולי בתמונות ששמת זאת דולסה אבל בתמונה הראשונה אם התחתון רואים שזו לא היא וגם בתמונה ששמת שהיא יעניי עשתה "סרט כחול" וגם אתה אומר להיכנס לקומנה ואתה לא שם אותה תשים חח.

למעלה