הודעה לא פחות חשובה......

Windbluesea

New member
הודעה לא פחות חשובה......

לכל הח´ברה הקבועים/ותיקים של הפורום.... רציתי לשלוח פה מסר לכולכם על האי נעימות שנוצרה פה לאחרונה... בתור חדש בפורום (ואני לא רוצה לדבר בשמם של חדשים אחרים) אני רוצה להתנצל אם אנשים הרגישו שהפורום קיבל כיוון חדש של "רק שטויות ובדיחות" שזה דבר טוב לכשעצמו...אבל הפורום פה לא נועד רק לזה, ולאחרונה נוצר מצב שרק צחוקים מכל סוג שהוא השתלטו על הפורום ודחקו הודעות ומסמרים שאחרים ניסו להעביר. זו לא המטרה ובטח שלא לגרום לאחרים לא למצוא את מקומם פה. הבנתי את המסר ואדאג להתאים את עצמי. אז בואו נעלה חיוך על פנינו
ונלחץ
. ונוסיף בדיחה קטנה........

אדון פקח חניה ..

לא חושב שאתה חייב היתנצלות למישהו .. עשה מה שניראה לך לנכון , וכתוב ככל העולה על רוחך . הפורום עדיין לא שייך לאפח´ד , ככה שכל עוד לא אמרת ופגעת באחרים בזדון...תהנה . חושב על המחר .. אבל חי את היום

Windbluesea

New member
בלי העלבות.......

אני לא פקח חניה....אלא רב ניצב..... נכון שהפורום לא שייך לאפח´ד ובטח שאין לי כוונה לפגוע בזדון באף אחד... אבל עדיין אני וגם אתה בסביבה עם אחרים...לי מתאים להתאים את עצמי לכלל אם לך לא מתאים אז....(עדיף שאני אחסוך במילים).

מר פקח..

לא הבנת אותי נכון .. גן לי אין שום בעיה להתאים את עצמי לכלל .. אבל יש לי בעיה אחרת כאן . ברגע שהיתרגלו שאתה מותאם איתם ומתואם עם דיבריהם אסור יהיה לך להגיד שום דבר אחר .. אחרת אתה ניחשב כמורד ... כמסיט את הפורום מדרכו הישרה .. תשאל את צמודתך .. היא יודעת על מה אני מדבר . חושב על המחר .. אבל חי את היום

טאקילה~*

New member
זה בסדר משוש ואני מתואמים זה בסדר..

ובלי גינוני טכס משוש לא פקח משוש מלך
שלי! יום נעים סחטיקה..

m i c h a l i

New member
סחתיקה....עכשיו הלך עלייך....

אתה יודע כמה צמודות יש לאינדיאני... מי רוצה לספור? או אולי להתפקד?

Windbluesea

New member
תפסיק עם הפקח..אני לא אוהב את זה..

אם יש לי מה להגיד בלי לפגוע באחרים אז אני אגיד... אין לי תווית על המצח ובטח שאני לא משייך את עצמי לשום קבוצה... אז אני לא יכול להיות מורד...בכיף שלי להכיר אנשים חדשים ולהתאים את עצמי לאנשים שכיף לי להיות איתם ובמקביל אם טוב להם להיות איתי בקשר אז הם גם ידעו להתאים את עצמם אליי. הקשר שיש לי עם טאקילה זה הבעיה שלי ומה שיש לי איתה לא צריך לעניין אף אחד אז אל תשלח אותי לשאול אותה שאלות או לתאם איתה עמדות.

למעלה