הודעה לא חשובה

• פותח הנושא IVP
  • פורסם בתאריך

IVP

New member
הודעה לא חשובה../images/Emo32.gif

אני נוסע מחר לשבועיים לחו"ל
, אז כנראה לא אכתוב בזמן זה בפורום
, אלא אם כן אמצא מחשב עם דפדפן התומך בעברית
. מקווה שלא אפספס פה דברים מעניינים
, ושיהיה לי לזמן מחר עוד להיכנס לפורום
.
ממש התעליתי על עצמי עם כל האמוטיקונים האלו

אלונגו

New member
תהנה!!!

ומכל מחשב בInternet-caffe תוכל לכתוב באנגלית, ולקרוא עברית... לאן אתה טס?

IVP

New member
לאוקראינה

לארץ שבה נולדתי, יש לי שם סבא וסבתה, ועכשיו מגיעים גם דודים עם משפחותיהם (ממש כמו בחצלול ראשון אחרי שעבדתי צלילות!!)

Brurya

New member
אהההה! תן כיף!

גם אני נולדתי שם! ויש כמה אנשים שקוראים לי ג´ניה האוקראינית וחברה שלי עשתה עליי ראפ.. :) חח.. משהו בסגנון: אני ג´ניה מאוקראינה, אני ג´ניה ג´ניה מאוקראינה... לא משנה בכל מקרה תעשה חיים ותחזור מהר! נ.ב. אני נוסעת ביום ראשון לקורס של שבועיים... יהיה קשה ומתיש, תאחלו לי בהצלחה ואני אחזור ביום שבת הבאה ליום אחד ואז אסע שוב אז אני אכנס לבדוק מה הפסדתי.. :) ביי ביי, ברוריה אלוקים אדירים! איך עושים בפורומים פה חתימה?!

אלונגו

New member
אני אלון המשתעל...

זה כמו ג´ניה האוקראינית (לא, לא נולדתי במשתעלנד)... בכל מקרה - חתימה: יש לך בצד למעלה ´ערוך כרטיס אישי´, שם יש אפשרות לשנות חתימה איזה קורס?

Brurya

New member
אתה המושיע!!

תודה... שנים שאני מחפשת איך לעשות חתימה... :) זהו, אני אזכיר אותך בחתימה שלי (נ.ב. תמצא אותי באייסיקיו החדש!) ואני נוסעת לקורס משצ"ים אם אתה יודע מה זה... :) ביי! ברוריה

Brurya

New member
אמרתי כבר!

אני יוצאת לקורס משצ"ים שזה על ידיעת הארץ ובלה בלה בלה.. יהיה נחמד כי נישן שבוע שלם באוהלים ונכין מחנה.. :) הממממ... זהו.. :) ביי ביי, ברוריה (האיציק שלי: 163890828)

IVP

New member
תודה על כל התגובות../images/Emo24.gif

אכן מצאתי זמן להיכנס (יש עוד כמה שעות לפני נסיעה לנתב"ג). ובקשר לכמה מהתגובות: -העיר שלי לא כל כך גדולה, אז לא יודע אם יהיה שם אינטרנט-כפה -טוב למצוא בפורום מישהו שגם בה מאוקראינה(Приятно познакомиться)
-תודה לכל איחולי ה"תהנה"

למעלה