\: הודעה לא ברורה.

אוסיייי

New member
\: הודעה לא ברורה.

לפני חודשים בערך ידיד שלי החליט להכיר לי מישהי לא שרציתי בזה אבל אמרתי לו שיעשה מה שהוא רוצה. ותאכלס הוא הכיר לי - בחורה פשוטה בת 20+.. מותק אמיתית. בהתחלה ממש לא דיברנו עד שלילה אחד היא שלחה לי הודעה והתחלנו לדבר במשך מספר שעות.. השיחה שלנו הייתי מושלמת! אחרי מספר ימים קבענו להיפגש. ובפגישה היה ממש מושלם ישבנו דיברנו והייתי פתוחה ממש איתה הרגשתי שונה.. בדרך כלל אני יושבת ושותקת אבל איתה פשוט דיברתי אולי בגלל שהיה לי נוח איתה והיא שידרה משהו... אחרי הפגישה הזאת פיתחנו סוג של קשר.. היינו מדברות מלא בטלפון נפגשנו 3 פעמים .. מתי שיצא בגלל הבגרויות שלי והעבודה.. והמרחק. אחרי שבוע החלו הריבים שלנו.. היא דרשה תשומת לב ברמות מטורפות, היו לה דרישות גבוהות.. לא הכרתי אותה בהתחלה כזאת בשיחות שלנו ובפגישה הראשונה.. ובעקבות זה התחלנו לריב כי גילינו אחת את השניה. אחרי הפגישה השניה והשלישית שהיו בכלל מושלמות - אין לי מילים לתאר.. באו הריבים המטורפייים.. התחלנו להרגיש משהו אחת כלפי השניה. היא גרמה לי לקנאות - אך לא הראתי לה את זה וגם אני אפשר להגיד שגרמתי לה.. אבל היא הראתה לי את זה. וזה גרם לריבים רבים. אותו ידיד שהכיר לי אותה היא התחילה להאשים אותו שהוא מסכסך בינינו והוא הבעיה לריבים בינינו... אני אישית לא הבנתי למה אבל שיהיה. יום אחד התכתבנו בהודעות בפלאפון ובאמצע נעלמתי לא הגבתי לשום הודעה ממנה כי נפגשתי עם ידיד. ולא אמרתי לה את זה.. אחרי שעה הגבתי לה עליהם והיא פשוט התקשרה אלי והייתי באמצע צחוק והתחילה לצרוח עלי כמו בהמה על -למה שאני נעלמת ככה... והיא התחילה לבכות כזה... ואז היא סיימה את הקשר.. אחרי כמה דקות המשכנו להתכתב והתחלנו לדבר ממש מסריח אחת כלפי השניה.. היה ידוע לי שהיא אוהבת לריב.. וגם אני אוהבת לריב אבל כשזה מתחיל לשעמם אותי אני עוצרת את הכל ובן רגע חוזרת לעצמי .. וככה היה והשלמנו והתחלנו לחזור לדבר יפה כזה ולהגיד "יאא התגעגעתי נורא.. לא הפסקתי לחשוב עליך!" וכאלה.. יום אחרי כנראה היא רבה עם ידיד שלי והיא אמרה לו "או אני או אתה.. שתחליט!" והוא אמר לי את זה... וזה עיצבן אותי ופשוט שלחתי לה הודעה ותקפתי אותה וסיימתי את הקשר הזה ממש מסריח! ולא יצא לנו לדבר על זה... אחרי מספר ימים היא שלחה לי שהיא הכי נפגעה ממני והיא לא הפסיקה לבכות.. וכאלה - היא בנאדם רגיש. \: היום סתם דפדפתי בהודעות שלי ומחקתי אותם ונתקעתי בהודעות שקיבלתי ממנה והרוב היו ריבים מסריחים כאלה.. אבל ההודעות האלה גרמו לי להתגעגע אליה... כי היא נכנסה לי ללב אך גם יצאה ממנו! ושלחתי לה מיד הודעה למסנג'ר ממש ארוכה שהסבירה את מה שאני מרגישה מאותו יום .... ואני פשוט הבעתי את דעתי.. ואמרתי לה מה שאני חושבת על הקשר שהיה וכאלה.. ובסך הכל עברו רק שבועיים מאז שסיימנו את הקשר. גיליתי ש... אני בנאדם נורא אדיש,סגור בתוך עצמו, אוהב את השקט שלו וחסר ביטחון עצמי בנושאים הקשורים לאהבה. והיא אמרה לי את זה תמיד!! ובטוח זה גם סוג של סעיף בבעיות שלנו שגרם לריבים ורק עכשיו אני מבינה את זה... [אני והיא לא היינו ביחד .. היינו רק בקשר שעמד להתפתח למשהו רציני.] שמעתי שהיא המשיכה בחיים שלה וגם אני המשכתי.. [הלוואי שיהיה לה הכי טוב שבעולם] אני המשכתי עם הצד הגברי.. שנורא נעים לי. כשאני חושבת על זה היום על התקופה הלא ברורה שעברתי עם עצמי...[בשנה האחרונה] אני מגיעה פתאום למסקנות... שאני חושבת שאני עם נשים רק בגלל שאני רוצה עוד ועוד ריגושים.. ושמשהו חסר לי.. נכון אני נמשכת נורא לנשים והיה לי טוב עם הקשרים המעטים שהיו לי [חלקם] אבל אני מרגישה שאני לא כזה משוייכת לקטע של קשר זוגי עם אישה.. לפני שנה היה לי את הקשר הראשון עם אישה דבר שגרם לי לחשוב על עצמי הרבה דברים.. בצורה שונה. וגיליתי יותר לעומק את "עולם הנשים" ... ונכנסתי לעולם הזה מתוך סקרנות .. האהבה הרבה שעונקה לי... ההרגשה הטובה הזאת.. אבל....כשאני חושבת על זה עכשיו... ואני מתחילה להכיר את עצמי יותר לעומק אני פשוט מרגישה שכל מה שהיה לי עם אישה זה לא בגלל שהיה לי טוב ... זה גם בגלל שאני בורחת ממשהו .. אבל אני לא יודעת ממה!

D amaged R oses

New member
המ...

ואוווו. אני כלכך מבינה אותך. קודם כל זה בטוח התחיל מהקנאיות שלה והאופי למריבות.. ואם את חושבת שאת בנאדם סגור ומופנם, אז בכלל, כי דברים כאלה משגעים בנאדם קנאי שרוצה את בנהזוג שלו רק לעצמו. לגבי הקטע עם הנשים - אני מזדהה איתך. פעם הייתי רק נמשכת לבנות ולא באמת חשבתי שאני ארצה משהו עם מישהי. אח"כ התאהבתי בחברה שלי, וחשבתי שהיא הבן אדם הכי מושלם עלי אדמות, שאני אוהבת אותה והכל. [אבל הייתה לה חברה וזה לא עבד] ואז הכרתי את האקסית שלי, שלראשונה הייתי משוכנעת שהיא בנאדם שהייתי מסוגלת להקים איתו משפחה ובית ועתיד. ועכשיו שוב לצד הגברי.. למה בנות? אני בדיוק כמוך. אני חושבת שזה עניין הריגושים, יש פה את 'מה הגבולות שלי' וכל מיני דברים.. לברוח ממשהו? זה גם יכול להיות. מהאמרה הידועה הזאת שגברים הם חרא[אל תעלבו בנים
], שנשים מבינות יותר וכו'. ויש סיכוי שאצלך ספציפית זה אחרת.. אני לא מכירה אותך כלכך הרבה. אבל לפי מה שסיפרת, זה עניין הריגוש, ולנסות משהו חדש.. ורק כי את מוצאת נוחות במקום הזה. אבל אולי[וזה באמת כן] לא מה שאת מוצאת בו עניין. עם האקסית מצאתי שטוב לי.. אבל היא הייתה לי כמו חברה ממש טובה שהייתה לי "רכושנות" עליה, היה לי כייף ונוח לדבר איתה על הכל. לא הייתה לנו משיכה אחת לשניה, אני חושבת.. כי שנפגשנו לא התנשקנו. ולא הרגשתי את הרצון. אבל היה לי כייף איתה! אני מקווה שזה יסתדר רק לטובה, את מקסימהמקסימה

אוסיייי

New member
ממ ../images/Emo122.gif

אני לא מתיחסת כל כך לאימרה הזאת "שגברים הם חרא" כי יש ויש. גם אנחנו הנשים לא חסר לנו.. ואנחנו יכולות להיות ממש "זונות"!! אבל מרוב שהתלהבתי מהקטע של "הנשים" הפסקתי להתעניין בגברים, כי הם הפסיקו לעניין אותי. \: ובקשר להיא... היה לי נורא כייף איתה.. נמשכנו אחת לשניה.. אהבנו את אותם הדברים.. היינו באותו הראש... אבל באיזשהו שלב הרגשתי שהיא לא מעריכה אותי. וזאת הרגשה חרא!! ושתמיד אכפת לה רק מעצמה! היא אפעם לא ניסתה להבין אותי... ושמה את עצמה תמיד במרכז והייתה מתעסקת רק ברצונות שלה ובדרישות שלה וזה הרס לי את כל מה שחשבתי עליה כי בהתחלה ממש התלהבתי והכל.. אבל עם הזמן.. הפסקתי להתלהב ולנסות לפתח משהו... כי זה היה מסריח! [יחס גורר יחס] והקנאה הזאת... היא הייתה סתם היא הייתה חושבת שאני מאוהבת בידיד טוב שלי וזה ממש לא ככה. ותמיד הסברתי לה את זה והיא פשוט אטומה!! לא נורא, עבר. :] העיקר שטוב לי עכשיו... גם עם זה לבד.

Paranoid Eyes

New member
ייתכן והיא מאוד אוהבת אותך

אבל היא נשמעת לי טיפוס מאוד רכושני וקנאי.. וזה לא ממש בריא לקשר.

Artboy

New member
היי אוסי - נקודת מבט קצת אחרת

מה קורה אוסי? תשמעי הסיפור נורא מעניין, אבל הסוף נשמע ממש לא טוב, לפי דעתי תנסי לתקן את זה. למה אני חושב שכדאי לך לתקן את זה? כי אני דומה קצת בהתנהגות שלי לחברה שלך,אני מזדהה עם הרבה דברים שאמרת שתקפים לגביה,ולכן אני יכול להבין מה עובר לה בראש ולנסות להסביר לך. גם אני קנאי ורגיש וכו', ותאמיני לי שאם מתנהג ככה כלפי מישהו, כנראה שאני באמת ממש אוהב מישהו/מישהי אחרת לא הייתי נכנס לסרטים כאלה, אז תנסי לחשוב אולי למה זה קורה לה, ואולי תביני. אני חושב שהיא ממש אוהבת אותך, ואפילו אם את לא רוצה אותה בתור בת-זוג שווה לך ללבן את העניינים איתה, כי אני בטוח שגם לך קשה ובטח בטח שגם לה.

אוסיייי

New member
היי :)

תאמת שלפני יומיים, דיברנו אני והיא על זה במסנג'ר והיא נורא רוצה להיפגש ולדבר על זה. [גם אני..] כי אני מרגישה סירחון כל פעם שאני נזכרת בה.. כי זה נשאר פתוח ועדיין לא בדיוק הסברתי לה למה עזבתי. \: וקבענו שניפגש כשיהיה לי זמן, כדי שאני אסביר לה.. :]

double X

New member
היי אוסי

בגיל שלך מחפשים ריגושים בלי קשר לנטייה מינית. אם תסתכלי מסביבך, אני בטוחה שתמצאי חברות שלך ובנות שלומדות איתך, שנכנסות לכל מיני קשרים עם בנים שמתאימים או לא מתאימים להן, רבים ומשלימים כל שני וחמישי, וכך הלאה. המחשבה שאת נמשכת למישהי רק בגלל שזה "ריגוש", היא מחשבה לא נכונה, לרוב, שהיא בד"כ תוצאה של השפעה סביבתית (או חינוך מהבית) קצת הומופובית. בגיל שלך מאוד נהוג לפטור משיכה לבני אותו המין כמשחק, ריגוש, משהו זמני שישתנה כשתתבגרי. אולי זה באמת יהיה ככה, אבל הרבה פעמים זה לא. לפעמים גם נהוג להגיד שמישהי נמשכת לבחורות בגלל שלא הולך לה עם בחורים או בגלל שמישהו פגע בה פעם. אלו סתם תירוצים. אני בטוחה שהמון בנות סביבך ספגו פגיעות מבחורים שלא רצו אותן או עזבו אותן, וגם כאלה שלא ממש הולך להן עם בחורים. אני גם בטוחה שאף אחת מהן לא החליטה לוותר על המין הגברי רק בגלל שלא הלך להן איתו, או רק בגלל שקשה להן למצוא קשר רציני. יכול להיות שהעניין שלך בבנות מינך יעבור עם הזמן. אולי הוא יצוץ שוב אח"כ, ואולי הוא דוקא יתגבר. אבל אם יש עניין, את לא תוכלי להתנגד לו לאורך זמן (לפחות לא בלי שזה יעשה אותך חולה). אם את מרגישה שאת בורחת ממשהו, תעצרי. תפסיקי לרוץ. אף אחד לא מכריח אותך להיכנס לקשר עכשיו, או להיכנס רק לקשרים עם בחורות. אם יש מישהו שאת מכירה ומוצא חן בעינייך- תני לזה צ'אנס. כנ"ל אם יש מישהי. ותני לזמן לעשות את שלו. את סופר-צעירה, יש לך עוד כל כך הרבה לחוות בחיים וכל כך הרבה אנשים להכיר. לאן שהלב והבטן שלך ייקחו אותך- לשם תלכי. אגב, רק כדי שתביני מאיפה אני כותבת את הדברים: כשהייתי בת 17-18, הייתי בשלב שבו הבנתי שלבנים אני לא ממש נמשכת כבר, ולבנות (לפחות אחת או שתיים ספציפיות) מאוד כן. עד סביבות גיל 19 עדיין יצאתי עם שני המינים (לסירוגין, לא ביחד, כמובן). בערך בגיל 19 הנטייה שלי הלכה וגדלה לכיוון משיכה לנשים. רק בגיל 22 נכנסתי לקשר הרציני הראשון שלי עם בחורה (ולא שלא ניסיתי לפני, אבל הכל היה מבלבל ומשונה ולא כל כך מוצלח). היום אני בת 27, בקשר סופר-רציני עם אישה, וילד. אני מכירה הרבה בנות שעשו את המסלול ההפוך ואחרי שנים במערכות יחסים לסביות, נמצאות היום בקשר רציני עם גבר. הכל אפשרי, הכל מקובל. רק שתדעי שזה לא סוף העולם, ואת לא היחידה שחווה כאלה דברים. מקווה שהדברים יעזרו אולי לעוד בחורות שנמצאות במצבך.

למעלה