הודעה לאנשים מחוז ת"א שרוצים לדעת.... התמונות של קורס מש"צים 2005 באדיבות שרוך וברוך.... עלו לאתר!!!
G gorck New member 18/8/05 #1 הודעה לאנשים מחוז ת"א שרוצים לדעת.... התמונות של קורס מש"צים 2005 באדיבות שרוך וברוך.... עלו לאתר!!!
נ ניצניזם New member 18/8/05 #2 איכות!מתי התמונות של ההישרדות?../images/Emo41.gif הן צריכות לעלות לאתר של ת"א לא? שניצ - חסרת סבלנות..
איכות!מתי התמונות של ההישרדות?../images/Emo41.gif הן צריכות לעלות לאתר של ת"א לא? שניצ - חסרת סבלנות..
S shikole New member 18/8/05 #3 ואם להיות מציק אז מה לגבי תמונות מקורס סיור וניווט 2005??? זה גם אמור לעלות בת"א!...
G gorck New member 18/8/05 #4 לא שאני יודע.... אני יודע רק על התמונות של קורס מש"צים של השנה כי הייתי אחראי על זה.... כל השאר אני לא יודע.... וד"א מושיקו אני אדבר עם גילי (הוא עבר ללמד בבצפר שלי) ואני אברר
לא שאני יודע.... אני יודע רק על התמונות של קורס מש"צים של השנה כי הייתי אחראי על זה.... כל השאר אני לא יודע.... וד"א מושיקו אני אדבר עם גילי (הוא עבר ללמד בבצפר שלי) ואני אברר
מ משצית ירושלמית New member 18/8/05 #5 איזה איכות הלואי עליי גילי זה הכי בסט! כפרות עליו חחח גילי תעשה לי ציר ניווט חחח