הודעה לאויר העולם

הודעה לאויר העולם

אתם, כן אתם! אתם שאין לכם ביצים להגיד את האמת! ובורחים כמו שפנים... תחזרו כמה שנים טובות אחורה בזמן, לבית הספר היסודי, לשיעור חברה ותלמדו מה הם יחסי אנוש. יעזור לכם, תאמינו לי, בחיים בכלל, ובקשרים בפרט. בעצם, גם שם לא תבינו. רק בריאות. וכל המוסיף - גורע.

holabo

New member
אאוץ'

מה קרה
זאת הודעה ספציפית למישהו, או מכוונת לכולנו? אם קרה משהו פרטי, אז למה בפורם ציבורי? אם קרה משהו שנוגע לפורום, אז אולי כדאי שכולנו נדע מה קרה.... זה משהו בר תיקון? ומה שבטוח, רק בריאות

Rtitan

New member
פינת ה-../images/Emo40.gif העצמית... ../images/Emo192.gif

זה אני - ככה נולדתי וככה אני אמות! חוצמזה - ממילא לא הייתי מקשיב בבית הספר - אפילו בשיעור חברה הייתי נכשל במבחנים
. אז מה אם ההודעה שלך לא מכוונת אלי - אני מקווה לפחות... אם כבר עצבים - אז בקשה מיוחדת מכדור הארץ
: תרגיע כבר!!! די עם העצבים! ודי לנענע את האדמה - כמה אפשר כבר? אני מבין שאתה משחרר לחצים ונכון שזה אפילו די כיף כשזה קורה (אני?? אני מכור לאדרנלין אני??) - אבל משום מה אני רועד אחר כך שעתיים בלי שאני מצילח אפילו להבין למה וזה מה שמעצבן אותי בכל העסק - אז כרגע תרגיע קצת.

אם כך אז אני לא חלק מאויר העולם...

מה קרה? רוצה לשתף? יכולה להסיק שנפגעת אבל אולי שיתוף יעזור וגם יקל? ולגבי הבריאות, אני אתך!!!!

כמה שהבוקר נראה אחרת...

תודה ידידיי על התגובות. ההודעה כוונה לכל מי שעשה ילדים ולא נושא בנטל האחריות, כל מי שמציג מצג שווא כלפי בן המין השני ובורח ללא הסברים, לאנשים בעבודה שרק יודעים לדבר מאחורי הגב ולהיות צבועים, ולכל שואבי האנרגיות באשר הם. נמאס לי לסדר את החיים של כולם. ונמאס לי שלוקחים לי את מה שיש לי. לא ביקשתי כלום, רק תשאירו לי את האנרגיות שלי לעצמי, ואל תקחו אותן בכוח. לא אוהבת לעבוד על אוטומט. שתהיה שבת שלום.

טריסה

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

מאחלת לך שדברים יסתדו על הצד הטוב ביותר.

mazoneli

New member
כ"כ קל וכ"כ קשה

דברים שאת לא יכולה לשנות אל תתרגזי בגללם דברים שאת לא אוהבת או חייבת לעשות אל תעשי חוץ מלילדים שלך את לא חייבת כלום לאף אחד סדר עדיפויות לא מילה גסה

מבינה אותך אבל באמת צריך ללמוד

להרחיק אנשים כאלה מהחיים שלך או לא לתת להם להשפיע עלייך ככה.

ye44

New member
אני צריך לדבר איתך

"תשמעי זה לא מה שהיה פעם השתנית לא אוהב אותך יותר הגיע הזמן לפרק את החבילה וכל אחד ילך לדרכו ,נסתדר על המזונות ועל הרכוש ושיהיה לך בהצלחה " מקובל עלייך ?

למעלה