הודעה לאדם דרעי

d y s

New member
הודעה לאדם דרעי

שלום אדם לאחרונה אני רואה כי חזרת לסורך ואתה שוב מאיים ומטריד וכן אדם בדקתי ואני יודע שזה אתה אז בוא נספר לכולם עלייך.

אדם הוא בחור קטן צנום וחלש שלא עסק מעולם באומנויות לחימה.אדם הינו חולה נפש מאובחן ובאמת ראוי לרחמים.

לפני כשנה החליט אדם להטפל אלי ומצא את עצמו עצור במפלג הונאה של מחוז ת"א לאחר שאביו עו"ד מכובד הפציר בי ומאחר שפגשתי באדם במשרדי החוקרים החליט ירון קצין החקירות לא לשלוח אותו לכליאה פסיכיאטרית ואביו התחייב לטיפולו ולהתנהגותו.

אך כנראה שללא הועיל שכן אדם לא מתייצב בבימ"ש לדיונים בענינו ונראה כאן בפורום זה כי הוא חוזר לסורו.

ועכשיו אפנה אלייך אישית-

הודעה הועברה לירון קצין החקירות וכבר בשבוע הבא תטופל ביתר שאת אך ממליץ אני לך ראשית לחדול מאיומייך כלפי כולם ושנית להסגיר עצמך כבר ביום א' בבוקר למפלג הונאה ואני מתחייב לדאוג שתקבל יחס הולם וטיפול ראוי.אם אתה נמצא בבעייה אתה יכול לפנות אלי במסרים ואשתדל לעזור לך.

לכל הקוראים והמאויימים אנא הבינו את אדם הוא אינו בריא בנפשו וכמו שאני ראיתי כשפגשתי בו ובבני משפחתו הוא איננו מזיק מעבר למה שנראה כאן.אנא סילחו לו.

שלך דובי

GORDON FX

New member
אין סליחה ואין מחילה...

לא בריא בנפשו?
יש מקום מסודר לכך.
מי שאינו נוקט באמצעים שברשותו להרחיק ולסגור את האומלל המטורלל מאפשר בכך את התנהגותו ונושא באחריות.
להלן שוב המסר שנשלח אלי לאחר ההודעה שלמעלה ↑ :

"חבל שהכושי לא אנס את אישתך ולא רצח את הילדים שלך!! חבל!! יחתיכת שוטר מסריח.. הלוואי ותיקבר מתחת לאדמה אתה וכול המשפחה שלך. אמן בפעם הבאה יאנסו את אישתך. אתה סך הכול עוד לוחם צעצוע שתופס מעצמו בגלל שהוא הביס איזה כושי עלוב. "

אני מעביר ומדווח על הבעיה לכל גורם אפשרי.
אני מקווה שרובכם עושים את זה.
כל אחד מכיר מישהו שמכיר מישהו...

d y s

New member
ידידי היקר הרגע

ההודעה שלי עשתה את שלה שכן האידיוט שלח לי שוב איומים על חיי כי חשפתי את זהותו ובך בטיפשותו ואומללותו סגר את הגולל.

הנ"ל הינו בבחינת חב מעצר כיוון שאינו מגיע לדיונים בעינינו.

אין צורך לדרמטיזציה שמזינה את הרגשות הרעים .

ולך אדם בעקבות המסר ששלחת לי (ואני יודע שבסך הכל אתה חולה ואומלל ולא מסוגל) אתה מוזמן לנסות לממש את איומי הרצח שלך בכך שחשפתי את זהותך אתה תצטרף בכך למועדון חביב ואיכותי. האמן לי נראה לי שעדיף לך להסגיר את עצמך למשטרה.

בוא עזוב אותך מכולם אל תציק להם,אמרת שאתה יודע להגיע אלי אז בוא אני מבטיח לך הרמוניה מופלאה.

GORDON FX

New member
אני רגוע לחלוטין...

ובשיא הרוגע אמשיך לפעול לכך שהיצור האמור ינוטרל בכל דרך חוקית.
כמובן שתוכל לסייע בכך שתמסור את כל הפרטים הרלוונטיים כמו:
1. פרטי אותו 'ירון'...
2. פרטים מלאים של 'אדם'
3. פרטי הצוות המטפל בנושא.
4. פרטים של התיק הפלילי.
5.פרטים של העו"ד המכובד..

אני לוקח בחשבון ואפילו מקווה שאני טועה , אבל משהו בדבריך לא ממש מסתדר לי...
אשמח לבדוק את העניין ולהתנצל על הספקות..

אני מבקשת שלא תמשיכו בזה.

כמובן אין לפרסם פרטים של איש משטרה בפורום, ומוטב גם לא לפרסם פרטים נוספים של אדם דרעי. אנחנו לא יודעים ב100% שזה אותו אדם. אני משוכנעת שהמשטרה תעשה את עבודתה נאמנה (במיוחד עכשיו, אחרי עזרתך). האתגר שלנו כקהילה יהיה לדאוג שהוא יסולק מהחברה אחרי שייתפס, בניגוד למה שקרה למשל אחרי ההטרדה של דיס.

GORDON FX

New member
ברור שלא התכוונתי להעברת פרטים בפורום...

אפשר להעביר לי את הפרטים (אם אכן יש כאלו)
גם במסר אישי או באמייל שאשמח למסור.
כדאי להעביר עם התלונות כל מידע אפשרי.
אל תהיי כל כך משוכנעת בעבודה הנאמנה...
זה לא נגמר עד שזה לא נגמר... וזה לא נגמר עדיין.
בכל אופן אכבד את בקשתך , הבה נראה איך יתקדמו העניינים מחר...
בהצלחה.

d y s

New member
אין צורך בהסרת ספק ולא בהתנצלות

מה ששלך שלך.

אתה חדש ולא מכיר זה בסדר.

למעלה