הודעה ישירה לגולם

הודעה ישירה לגולם

זה לא פאייר שרק הוותיקים מכירים אותך מדברים עליך נפלאות אנה להתייצב יותר כדי שגם אנחנו נכיר אותך ביי ואחלה יום

golem

New member
תשובה ישירה לנופר ../images/Emo13.gif

קודם כל נופר - מי אלה הותיקים שמדברים עליי טובות??? אני מתאר לעצי שאלה מי ששילמתי להגיד עליי דברים טובים
סתם סתם בצחוק. התייצבתי פה....קוראים לי עזרא - לקרוא לעצמי מותיקי הפורום - אני מניח שזה נכון....פשוט הרבה זמן לא יצא לי להיות פה - קצת טרוד בענייני עבודה ודברים נוספים - בכל מקרה נכנסתי מדי פעם וראיתי שהפורום שוקק חיים - וזה מאוד מצא חן בעיני... יש עוד איזה פרטים מעניינים שרוצים לדעת עליי????
ואגב מי זו נופר הלא מקורית - לא מכיר..

mariana

New member
אני אסביר לך....

גולם=עזרא. הוא נכנס לפה לפניי כמעט שנה. הוא היה מאוכזב משל פרידה מחברה שלו אחרי תקופה ארוכה וכיום הוא עם מישהי שהם אוהבים אחד את השני קוראים לה לבבית. והוא בחור כארז, אנחנו חולים עליו פה.

אתה לא מבין אנחנו זקוקים כאן

ללא מאוכזבים אין יותר טוב מהמחוזקים כדי לחזק ולתת חום אני אוהבת את הפורום הזה כי אני מרגישה את החום דרך המחשב את כל החיבוקים וכל השאר ברוך החוזר והעיקר בלי אכזבות
נכון שמרגישים את החיבוק? תזהר להגיד שלא

golem

New member
מרגיש טוב טוב ../images/Emo24.gif

את האמת שרק תיקון קטן למה שמרין אומרת - לא נכנסתי בגלל פרידה מסויימת מחברה, אלא נכנסתי כי איכשהוא כמעט כל החיים שלי אכזבה היתה המילה לתאר אותם - והאמת כמו שאמרת - אני חושב שמהפורום יצאתי יותר מחוזק ומהכח הזה כנראה קיבלתי גם את הכל להתחיל מערכת יחסים עם לבבית כמו שמרין אמרה, שהמערכת הזו פשוט מצויינת בשבילי ואני מאושר בה.. ואני מסכים איתך תפקיד המחוזקים לעודד את המאוכזבים - וזה מין גלגל שיבוא אח"כ שמהאוכזבים של היום יהיו החזקים של מחר...

בת ה י ם

New member
אהבתי

"שמהאוכזבים של היום יהיו החזקים של מחר..." כל כך הרבה במשפט אחד פשוט חזק אימצתי תודה

golem

New member
פה זה כמו בצבא...../images/Emo13.gif

אין תודה...
חופשי - באמת משפט יפה (לא שמתי לב לזה כשרשמתי אותו..

למעלה