הודעה טובה

הודעה טובה

מחר מתפרסם סקר מטעם אחד מהעיתונים בשרון. גרמן יעל לוקחת שם משהו כמו חמישים וארבעה אחוזים. אני יודע שלרובכם קשה לעשות את החשבון כי זה באחוזים אז אתרגם: זה יותר מחצי. תנחומים ליהודה-אבל חשבתי שלא ישימו לב שיש לי שישים דונם-אוריאלי אורית-אני מפחידה ילדים קטנים?- רישפי הראל- לא ידעתי שהצ'קים היו ללא כיסוי- ניסנוב ודני-היה קצת עייף בתיירות אז באתי, נפחתי ונעלמתי-פלטי. לא להתייאש חבר'ה, עוד חמש שנים תוכלו לנסות שוב.

בנזין 95

New member
תבדוק מה היו תוצאות הסקר

של אותו עיתון, בבחירות הקודמות. על פי אותו עיתון 5 שנים אחורה, גרמן לא הייתה בכלל בתמונה. נמשיך לעבוד ונמתין לסקר האמיתי, ביום ג' בקלפיות. ואם גרמן תזכה, נוריד את הכובע, נגיד לה מברוכ. ואם יהיה סיבוב שני אז נגיד להראל ולגרמן מברוכ - הכל לפי התוצאות. אגב אתה מחובר לעיתון? יש לך סנסורים בעיתון הזה? או אולי האזנת סתר?, הרי העיתון עוד לא הופץ.

לפני שבועיים דיברו על 60%

אני אגיד לכם איך זה עובד: מתקשרים מדגמית ולא פעם עונה הילד הקטן וכששואלים אז איזה שם הוא בכלל מכיר? - את המכהנת. גם כשמבוגרים עונים צריך לקחת בחשבון כי פחות מחצי מהם בכלל לא יצביעו. מי שלא מרוצה מהמצב בטוח יצביע. מי שאדיש ברובו לא יגיע להצבעה. מכאן שהכל עדיין פתוח.

לא, לא הבנת

קודם כל מי שמתקשר זה מישהו מהמשפחה של גרמן. שנית מתקשרים רק לאנשים שמצביעים בכלל בכרמיאל, מדברים רק עם כאלה שאינם דוברי עברית וגם אז שואלים- האם תצביע ליעל גרמן או לגרמן יעל. זאת האמת. אם היה מתקיים סקר אמיתי היו מגלים שאוריאלי וניסנוב לוקחים ביחד ארבע מאות ועשרה אחוז מהקולות. חבל שהכל זיוף של גרמן. כולם יודעים שבנוסף לזה שאמא שלה ערביה היא גם מחזיקה במניות של תאדיראן, מייקרוסוט והבורגר ראנץ'. אבל האמת האמיתית: כשקוראים את מה שאומר לנדאו, האיש שגם באור יום מלא אי אפשר להבדיל בינו לבין פח אשפה מלא, פתאום אפילו כל הרישפים נראים מתורבתים ואפילו קצת נחמדים. איזה ביש מזל, חמש שנים האיש בחברת חשמל וטרם דחף אצבע לשטקר. נחכה בתקווה גם לזה.

בנזין 95

New member
כך כנראה עשו את הסקר לפני 5 שנים

ולפחות על פי גרמן, העיתונות המקומית בשרון לא עומדת בסטנדרטים גבוהים. אני בטוח שעורכי העיתון, הכתבים והבעלים נמצאים כבר על סיפנה של יאכטה - לכיוון לב ים, מי יודע מה יעשו להם עורכי הדין - אם יטעו באיזה אחוז או שניים.

למעלה