הודעה חשובה

הודעה חשובה

יש אחד טמבל עם הכינוי לוסט שזורק אנשים בלי סיבה כלשהי ביגלל שהם לא מאמינים בכד השטן

מלאך נשמה .. תבין

יש גם אנשים שמאמינים בכת השטן ( לא עלינו) אסור לשפוט אנשים לפי אמונתם, אומרים:" איש איש באמותנו יחיה" עלינו לכבד כל אדם באשר הוא ולא חשוב במה הוא מאמין זה שהוא זורק מהבלוג שלו אנשים בגלל זה זו כבר לא הבעיה שלך אלא שלו בלבד. שבת שלום

לא יא אומרים "איש איש באמונתו יחיה"

בואנה כולם פה סתומים בלחץ או מה? המשפט אומר: "צדיק באמונתו יחיה" ואת מוזמנת לבדוק את זה בתלמוד או איפה שזה הופיע,די לסלף משפטים לניסוחים שנוחים לכם! יאללה שבוע טוב מאיוש

לאחר בדיקה :)

המקור הוא זה: "הִנֵּה עֻפְּלָה לֹא יָשְׁרָה נַפְשׁוֹ בּוֹ וְצַדִּיק בֶּאֱמוּנָתוֹ יִחְיֶה" (חבקוק ב, ד). זה אכן משמעות בביטוי מקראי אבל זה לאוו דווקא אומר ש"איש איש באמונתו יחיה הינה טעות " יש הרבה גלגולי משמעויות ככה שניתן להשתמש בשתי הווריאציות:)

תמוני

New member
צדיק באמונתו... ואיש איש..." same shit

מה זה בדיוק אומר צדיק באמונתו יחיה???? צדיק.. זה לא רק יהודי! שמאמים בה' וכו'... צדיק באמונתו (שלו) יחיה... שזה בעצם אומר.. איש איש באמונתו יחיה! תודה ושלום!

מוטי לא לעצבן אותי...

תגיד..כשכותבים בתנ"ך צדיק,אתה באמת מאמין שמתכוונים לסתם איש? הרי בתנ"ך מיהו צדיק? אדם שומר מצוות,ותחשוב שניה בצורה הגיונית,עד שהתנ"ך מפרגן למישהו על הדרך חיים שלו,אתה לא מאמין שהדרך חיים שלו תהיה קשורה איכשהו לדרך חיים שהיהדות עצמה ממליצה לאדם? וזה גם הגיוני בכל מובן שהם מתכוונים לאדם שומר מצוות. אדם שומר מצוות מקיים את המצוות העשה ולא תעשה שהוא מחוייב אליהם,ברגע שהוא חי את חייו על פי חוקי התנ"ך הוא בעצם שומר על רמה מסויימת מבחינת היושרה שלו,ההשקעה שלו,וסגנון החיים שלו. ככה שאדם צדיק זה לא כל איש...אלא זה אדם שבאמת מקיים את המצוות,לכן הוא נקרא צדיק,ולכן האמונה שבה הוא חי היא הנכונה..והוא יכול להמשיך לחיות על פיה. קפיש?
יאללה יום טוב לכולם.. מאיוש

חתולה מסכימה איתך

ואני יוסיף שבתנ"ך גם לא מתכוונים שצדיקים הם אלה שמאמינים בשטן כמו זה שהעיף אנשים סתם, וגם אני מכבדת כל דעת באמת...... אבל אלה שמאמינים בשטן זה יצר הרע ואותם אני לא אכבד כי הם לא מכבדים אף אחד בעצמם...מבחנתי זה כמו לכבד נאצים סליחה שאני בוטה אני אומרת מה שאני חושבת ,

תמוני

New member
נווו כמו שאמרתתת!!!!

"אדם שומר מצוות מקיים את המצוות העשה ולא תעשה שהוא מחוייב אליהם" (העשה ולא תעשה שהוא!!!!!! מחוייב אליהם לפני אמונתו!) צדיק באמונתו יחיה.. באמונתי אין צדקים.. אז איש איש באמונתו יחיה! בנאדם שבדכו שלו עומד בתנאי העשה ולא עשה של אמונתו יחיה! המשפט הזה בא במטרה להראות שברגע שבנאדם מאמין במשהו אז זו דרכו וכך הוא יחיה! זאת דרך החיים שלו ואין לשפוט אדם בגלל אמונתו! זה מה שהמשפט הנל אומר אין פי שום פירגון! וכל אחד הוא צדיק בדרך שלו! לכן איש איש וצדיק.. באמונתו יחיה!!!! וזה לא משנה איך נגיד את זה! הכוונה היא שאין לשפוט אדם על פי אמונתו! מה גם לא חסר בתנ"ך פקרים בהם צדיקים הולכים לפני דרכי הגויים וכמובן אחרי שה' הסכים בכך ששם לכנען מלוכה, שילטון על ידי אדם יחיד שמנוגד לדברי התנ"ך! כדרך הגויים! כך שעדיין צדיקים וכהנים נשמעו לדברי שליט אחד שהוא בעצם לא ה'.. ה' לא בא להשמיד את כולם ולהשאיר את כנענים כיחידים על פני העולם... הוא בסה"כ פנה לעם כנען שיקיימו את דרכיו והבטיח להם בתמורה שחרור מעבדות ואת ארץ זבת חלב ודבש והדריך אותם בדרך לגבורתה וכיבושה! אנחנו לא נאצים! שחושבים שאנחנו הכי טובים! אל תפרשו את התנ"ך לא נכון! שזאת הטעות של הרוב! כל המלחמות בתנ"ך (כדרך ה') הם לכיבוש כנען! (ארץ זבת חלב ודבש) הסיפורים האישיים למינהם המצויים בתנ"ך הם סיפורים אישיים! בתנ"ך ידוע שהסופר נהג לפאר את מעשי ה'\ אישים אחרים וכו'.. אז שוב לנושאנו.. צדיק באמונתו יחיה אין הכוונה לצדיק עם זקן חליפה שחורה או כיפה על הראש וכו'

לאחר חפירה חוזרת נאמר....

"חפרן באמונתו יחפור ויקדח בבלוגים ופוליס פשע בהם" ( הנביא חפרלוג פרק א' פסוק כ"ו ) ואם אתם לא מאמינים כנסו לבלוגים ותראו בעצמכם...

שלום יש לי בעיה

יש לי בעיה כולם מעליבים אותי בעבודה מתייחסים עלי כמו זבל ואני לא נראית ככה כולם פוגעים בי כמו זבל אני לא נראית ככה אני בת 30 רווקה גרה בקריות ואין לי חברות יש לי רק חבר שאוהב אותי ואני אוהבת אותו מאד אני רוצה שתעזרו לי תשובה מאביבה מקריות תכתבו לי תשובה

Sexy MF

New member
לי יש בעיה עם רוני .

למה נותנים לבני מיעוטים לשדר בבלוגים ?

Just Me 25

New member
../images/Emo140.gifכפרע עליך קובי חיחיחיח../images/Emo140.gif

שכחת שביקשנו מראש השבט שלנו אישור ? אל תתבייש צא מהארון LOL לך תשב על חילזון ושתוק חחחחח רוני רון

NancyAjram

New member
בני מיעוטים עלק!!!

סקסי,אם יש לך בעיה עם "בני מיעוטים" כמו שאתה קורה להם,אז פשוט אל תיכנס לאיפה שיש אותם.כולם אנשים,ותאמין לא יותר גרועים ממך וממני.אולי גם אתה מפריע להרבה אנשים,אז מה?זה אומר שנבקש מהנהלה של תפוז לחסום אותך אחת ולתמיד?קיצור,לא יפה לדבר ככה כפרה.

למעלה