= הודעה חשובה =

= הודעה חשובה =

תקשיבו, אני היום חשבתי, שאנחנו צריכות להביא לבנים מתנה. עכשיו כיוון, שאנחנו לא ממש הרבה בנות פעילות בפורום, אז אי אפשר מתנה שקשורה לכסף. חשבתי שנעשה לבנים מתנה מקורית, ויפה. -סרט מאיתנו- אתן בכלל לא צריכות להשקיע. רק להביא כמה תמונות שלכן [רצוי עם הבויז] ואם אין, לבד. ולכתוב איזה משו יפה. אני עושה את זה, בשביל שהבנים יכירו פה את כולן. ואני באמת מקווה לשיתוף פעולה. מי שרוצה להשתתף, שתעשה
ומי שלא, שתעשה
ב-ל-י תגובות מיותרות, שלא יהיה לי קשה לחפש את כל הבנות. בלי להגיד, יש את משתתפת, וכאלה. אוהבת, ומצפה לשיתוף פעולה -פלורינעע-

MaStuLa76

New member
מה הקשר !??!

מי היא חושבת שהיא !? מנצלת בנות,משקרת לבנות , מעיפים אותה מהרשמי והיא באה לפה כי אין לה איפה להיות ?! פתאום היא נזכרה בנו ?! מה היא חושבת !? אה? \: אוח!

../images/Emo20.gif../images/Emo45.gif

ספייייר !!!?!?! היית חייבת להגיב לה? היא לא רבהה איתך !! היא רבה עם פלוריין למהה?!?! אווי את רואה למה אני מדברת ?!?!!? אל תגיבי לי

../images/Emo85.gif../images/Emo45.gif

בנווותת?! אניי כוול כךך התגעגעעתיי אליככןןן (:) אני שמחה שהמחשב שלי תווקן סופסוף |: אוהבת הכי אחי P= שני .

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הינה התמונה היחידהה שנשארה לי עם אוש.בב"ש..{יש עוד אחת מהמצעד אבל אין במחשב..} .

../images/Emo210.gifמאוחר יותר נפתח שרשור של תמונות

כל אאחת יכולה לשים עד שתי תמונות. אחת שלה ואחת עם הבנים או אחד מהם. או תמונה שלה בלבד.

למעלה