הודעה חשובה!

hospital_food

New member
הודעה חשובה!

מהיום ועד הודעה חדשה מאוד כדאי להתרחק מערוץ 3 מהשעה 19:40 עד 20:55 יותר משעה של זבל טלוויזיוני למפגרים.

slide2129

New member
אני מבין שאתה מעריץ מושבע של סינפלד

אבל די מספיק, מה באמת ציפית ששוב ישימו את השידורים החוזרים של הסידרה? היא רק נסתיימה בפעם החמישית. תן צ´אנס גם ל"חברים", שבעצמה סידרה מעולה. ולא להתקיף!!! לאאמרתי שיש לי משהו נגד סיינפלד. אני בעצמי אוהב את הסידרה.

Gloria_Nathan

New member
סליחה?!?!?!

אני מבינה שיש מלחמת סיינפלד/חברים. ומה לעשות אני בצד של חברים כי סיינפלד למרות שהוא היה ראשון פשוט לא מצחיק אותי! אפילו לא מעלה בי גיחוך! אבל אני לא יגיד שסיינפלד זה זבל, אפילו בלי קשר לזה שאני לא חושבת שזה זבל אלא סתם תוכנית טיפשית ולא מציקה במיוחד, כי אני יודעת שיש אנשים שלא חושבים שזה זבל ובעוד יש סדרות שאי אפשר להתווכח בקשר לאיכות שלהן- על סיינפלד וחברים בטח שאפשר! אז אם אתה רוצה- על תראה! אני מצידי הולכת להתענג על צ´אנדלר בינג בה-ר-ב-ה ג´ינסים וטי-שירטים! (אחרי העונה הראשונה הוא כמעט תמיד בחליפה ):

hospital_food

New member
אוקיי

האמת לא רציתי שוב לפתוח תדיון הכה נדוש הזה . רק ציינתי מה שאני חושב, וממש לא השוותי כאן בין סיינפלד לחברים ( הזכרתי בהודעה בכלל את סיינפלד?) חברים תוכנית גרועה בפני עצמה, מלאה בקיצ´ אמריקאי, אבל העולם אוהב את זה אז מי אני שאתווכח. סתם לדוגמה, בתור קומדיה הייתי מצפה שהילד של רייצ´ל לא יהיה של רוס, אם הטסריטאים היום קצת יותר מקוריים ובעלי דימיון מפותח ומנצלים את זה שהם קומדיה ,הם היו בוחרים אבא אחר. בדרו קארי היו עושים את מצויין. ולנושא אחר. אני מוצא את "באפי" שהיא לא קומדיה הרבה יותר מצחיקה מכל קומדיה שיש כיום בערוץ 3 (ובשאר הערוצים) למשהו כאן יצא לראות תיצירה? (במיוחד תעונה החמישית)

~*~gaL

New member
אני מגיבה רק בקשר לבאפי..

התחלתי לראות אותה ממש לא מזמן (ממ אני יכולה להגיד כבר חודש?... אין לי מושג), ואני בינתיים מאד אוהבת. הבנתי גם שביפ רכש את עונות 1-3 ככה שאני אוכל לצפות בכל הסדרה. אני בימים אלו מנסה להוריד כמה פרקים מהעונה החמישית.. זהו.

shirakl

New member
על מה אתה מדבר?

בשעה הקבועה של הסדרות המדהימות חברים ולחיי האהבה אתה רוצה שננטוש את המסך? לא יקום ולא יהיה!

למעלה