הודעה חשובה!

אבזץ

New member
הודעה חשובה!

הציבור נקרא להזהר ולשמור פיו לבל יחדור בו סנדוויץ' טונה ל"ע. הובא לידיעתינו שיש בתי קווה בתלאפיפ שמוכרים באיצטלה של אספרסו בר את הסנדוויץ' הנ"ל, ובכך מחטיאים את העובדים הרעבים במאכל שאינו ראוי למאכל כלב ואפי' לפי הטבעת אינו ראוי, ה' ירחמינו וינצילינו. ובפרט שיש מן העובדים שמניחים את הסנדוויץ' במקומות המוצנעים, בעת תפילת מנחה-ערבית וכשחוזרים מתיישן הדג טונה+ביצים ונעשה נורא ואיום. וכבר שמענו שיש חרמנא לצלן יהודין שחטאו ומכרו את החומר גויילעם של הטונעה, שמקורה בהגיילעם מפראג, שנעשה ע"פ ספר יצירה, בשיעור גן חובה של המהר"ל ז"ל. אותם מתיוונים מכרו את דער גויילם חויימער לאחמנג'יד (שכלל אינו ז'יד) ואותו האחמנג'יד מבקש להשמיד את השואה ואת שארית הפליטה, וזה יהיה שז"ל גדולה חס וחלילה. ועל כן הציבור מתבקש לשמר פיו ולשונו לבל ינובל בדער גויילעם וימצא עם ישרואל נכחד ולא ישאר מי שיאמר קדיש יתום. החותם דעגיטאלית, הרעב פצ'קעוויל

שבי 83

New member
../images/Emo6.gif אכלת או זרקת ישר לפח?

אל תגע בסנדוויץ טונה ממקומות לא מוכרים. חוש הריח עזר לך ונשארת רעב אבל לפחות הצוררים לא הרעילו אותך?
מה הבעיה לקנות לחמניה, קופסת טונה, לבשל ביצה קשה ולערבב הכל בעצמך? אני עצמאי בענייני הלחמניות. בטוח יותר וזול יותר.

n oy

New member
מי,מי עושה עכשיו פה סדר?

העלימו את ההודעה שמשעמם לי ואני לשווא מחכה להצעות לתעסוקה. אולי אני יכין סנדוויץ טונה לאבזץ.
אהה, השבוע אכלתי שרימפס בפעם הראשונה בחיי-כי אני לא אוהבת דגים במיוחד- וגיליתי או יותר נכון הוכחתי לעצמי שאני אלרגית לזה. עוד אחד הצטרף לרשימה. ערב שבת שלוש. משעמםםםםםםםםם לי כבר אמרתי

n oy

New member
נראה לך משעמם לי בחיים?

לא משעמם לי עד כדי ככה שאני יבוא לישראל. את הסנדוויץ אני אשלח לך בדואר.הולך?

הייתי משלם 100$ בשביל סנדביץ מנוי.

וזה עוד מאמריקה הקדושה. אתה נותן לה ת.ד.?? יאמשיגינער גדול.

גוף קדוש לא מעכל.

שיקוצים ורמשים אלא אם כן זה ברוטב שמנת פטריות או ברוטב חמאת שום שרימפס זה יאמייייייי אין מיי טומי.

למעלה