הודעה חשובה

הודעה חשובה

בקשר למה שפירסמו בווינט. אל תסתמכו על אף אחד! תתקשרו מחר למשרד התחבורה 026663032 ותשאלו את כל השאלות !

talush2005

New member
בטח יגידו היום או מחר גם בתקשורת ..

בדיוק מה קורה לגבי מי שמוציא ממחר ומי שכבר הוציא לפני וכל הבלאגן הזה...לא ישאירו את זה ככה.

CraP BaG

New member
בקשר לזה...

הודעת משרד התחבורה... http://www.mot.gov.il/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_CI/.cmd/ad/.ar/sa.subject/.c/6_0_9E/.ce/7_0_CT/.p/5_0_9F/.d/0?PC_7_0_CT_subject=index.jsp?subject=HE_RISHUI_211#7_0_CT

Agatoosh

New member
מה פרסמו בווינט?

אתם מדברים על זה שעבר החוק של ה2? כי בדיוק רציתי לשאול פה בפורום, אם מישו יודע מה קורה עם זה.. כי אמרו לי שעברה תקופה של שנתיים ושזה היה חוק נסיוני.. אבל אני לא רוצה להוציא אוטו מלא ושיתברר לי שזה לא נכון =\ אז אם מישו יודע, אני אשמח לקבל תשובה

swordy

New member
זאת אמת!

כבר בדקתי עם קצין המשטרה העירוני (חבר של המשפחה כולכם יוכולים לנהוג עם יותר מ2 נוסעים =]

yany11

New member
ישששששששששש!!!

מהיום ב 12 המשטרה לא אוכפת את החוק, זה מה שאמרו בערוץ 2. רק חבל שזה זמני..

skelor

New member
אז אני יכול

להסיע מהיום בשעה 12 יותר מ-2 נוסעים באוטו? :]] יש לי רישיון מלפני כמה חודשים, אז אני אוכל להסיע יותר משני נוסעים?

buda11

New member
הסבר קטן..

מי שיעובר עד התאריך 31/10 "יזכה" למלווה לתקופה של שלושה חוידם + הגבלת השתי נוסעים. נהג חדש אשר רשינו יודפס או שיעבור טסט לאחר תאריך זה יזכה לחודשים בלבלד של מלווה ללא הגבלת נוסעים.

ohadn747

New member
טמבל, אתה טועה

החוק של המלווה חודשיים תקף מעכשיו על כ-ולם. סתומרת גם על כאלה שעברו לפני חודשיים וחצי את הטסט שלהם. המשטרה לא אוכפת יותר מעל חודשיים. ואין הגבלה של 2 אנשים וגם זה תקף לכולם. ככה נמסר על ידי המשטרה ועל ידי החדשות.

למעלה