הודעה חשובה !!!

kidmen

New member
הודעה חשובה !!!

נפתח פורום חדש (מחליף את הקומונה של התרגומים בתפוז) אשר עוסק בתרגום הסידרה סטארגייט וסטארגייט אטלנטיס יש לומר שהושקעו כספים רבים על מנת להקים את הפורום כי הפורום עצמו עולה כסף (חוקי). כמו כך הפורום יושב על שרת פרטי חדיש ומהיר הכל על מנת לתת לכם חובבי הסידרה את המיטב שניתן לתת אני מבקש להבהיר נקודה חשובה הפורום החדש לא בא להתחרות בפורום הזה של תפוז הוא בא לרכז את התרגומים שיש ברשת ולתת מענה, בעזרה בהשגת פרקים חדשים של התוכנית תכנסו ותתמכרו שם הפורום החדש הוא סטארגייט הדור הבא http://www.stargate.digitekk.co.il/

Iced Hammer

New member
כולכם מוזמנים לבוא

לראות מה יש לפורום להציע לכם .. אתם מוזמנים לבקש שם תרגום לפרק מסויים. שוב אני רוצה להדגיש כי הפורום לא בא להחליף את הפורום הזה, והודעות אשר מדברות על פרקים ספיציפיים ודיונים על פרקים (שלא קשורים לתרגום) ימחקו. כל זת על מנת לא לפגוע בפורום הזה שכולנו אוהבים.

סלמאק

New member
נכון מאוד!

וחשוב מאוד לציין עובדה זו מסיבה אחת: כשהקמנו את הפורום לצורך הפרוייקט, התוכנית היתה פשוטה, ידענו שלא מספיק שיש תרגומים ויש קומונה (שצריך לצנזר בה הרבה דברים, המבין יבין). היה צורך בפורום שירכז את כל הפרוייקט, החל משלבי התכנון של התרגומים, התייעצות בעניינים הנוגעים לתרגומים (כמו "איך לתרגם מושגי יסוד נפוצים בסדרה?", "מי מתרגם מה?" וכו'), וכל סוג של תיאום וביקורת על איכות התרגומים. ובמטרה בסופו של דבר להכיל שם את כל מלאי התרגומים בצורה מסודרת ואף לתת מענה לכל שואל בנוגע לתרגומים ולאיכותם. למטרה זו, ולמטרה זו בלבד הוקם הפורום הזה... כל המעוניין לבקש שפרק כלשהו יתורגם, כל המעוניין לשאול שאלה הקשורה לתרגום בו הוא השתמש, להעיר הערה בנוגע לתרגום או כל דבר אחר העוסק בתרגומים המפורסמים בפורום- אנחנו שם. החשש הגדול שלנו היה שייצאו חברינו לפורום כאן בטענות כי הפורום החדש, ללא כוונה, יפגע בפורום הנוככי ואף יתחרה בו. לכן אנו מעוניינים לציין כאן כי אין בפורום זה שפתחנו כדי להתחרות בפורום שלנו בתפוז, אין לו כל שימוש מלבד זה העוסק בתרגומים, ובתרגומים בלבד! הוא קיים רק לשם הנוחיות- שלנו, כצוות מתרגמים ושלכם, כקהילה שאמורה ליהנות מן התרגומים האלה. כידוע לכולכם, איש עדיין לא החליט להרים את הכפפה עד עכשיו ולתרגם את הסדרה באופן מלא, והתרגומים היחידים להם נחשפנו היו קומץ בודד של תרגומים לעונה ספציפית באתרים כלליים. לכן החלטנו להרים אנו את הכפפה ולעשות משהו למען קהילת סטארגייט בישראל, להשקיע המון מאמצים והמון מזמננו כדי ליצור תרגומים טובים ואיכותיים, שישרתו את כולכם. כל עוד תעזרו לנו ותתנו לצוות המתרגמים את הפידבק המגיע לו על המאמץ וההשקעה, תמיד יהיה מי שירצה להמשיך ולטפח את הפורום החדש כמו את מלאי התרגומים למען חברי הקהילה. תבקרו בפורום ותיהנו...

subatoi

New member
יפה מצידכם

שאתם מדגישים ומסבירים את זה.

dvirsasson

New member
OMG

עשו לכם XSS, יענו הזרקות: הכניסו בכוח קוד HTML למסד שלכם והוא קיבל אותו.......אני אנסה לתפוס את החלאות הללו, ובינתיים אני ממליץ לכם למחוק כל תגית HTML שמופיעה במסד (באופן ידני בלבד - ייקח קצת זמן למצוא את השורות אבל אתם תצליחו) ולחסום כל שם משתמש, אימייל וכ'ו שמתחיל ב-< - ככה תהיו בטוחים

kidmen

New member
הפורום עובד בצורה סדירה בכתובת

http://www.stargate.digitekk.co.il/forums/index.php אני מבקש לא להכנס לכתובת http://www.stargate.digitekk.co.il עד שהעניין יסודר מי שלא מעודכן יש תקיפה של אקרים ממצרים והסביבה על מאוד אתרים ישראלים גם שלנו נפל בתקיפה אבל כלום לא נפגע

Iced Hammer

New member
אני מזמין את כל מי שמעוניין

לעזור בתרגומים ליצור איתי קשר.

למעלה