הודעה חשובה

FreakOfNature

New member
הודעה חשובה

ההודעה הזו מופנית לכל חברי הפורום (למרות שאני יודע שהיא לא רלוונטית לכולם, אלא רק לאנשים ספציפיים), ואני מקווה שתפנימו את מה שנאמר פה. בימים האחרונים התפתחו בין חברי הפורום ריבים, מחוץ לדפי הפורום. לצערי, טרחתם והבאתם את הריבים שלכם גם לפורום, וכיערתם והעכרתם את האווירה. זו לא הפעם הראשונה בה אנו כקהילה נאלצים להתמודד עם זה. לצערי, בעבר כאשר זה קרה היה נדמה לי שאני ואתם מצליחים להתגבר על כך, והיה נראה כאילו זה מאחורינו, אך מסתבר שזה לא כך. נכון, לא כל אחד מסתדר עם כולם, ולכולנו יש את מי שאנחנו מחבבים יותר ואת מי שאנו מחבבים פחות. אבל זה עדיין לא אומר שזה בסדר להכפיש אנשים אחרים על גבי הפורום, בין אם יש לכך בסיס, ובין אם לא. אני לא פונה אישית לכ"א מהמעורבים (וישנם לפחות 3), כי ברצוני להבהיר לכולכם שהפורום הוא לא המקום לנהל בו את המריבות שלכם. אם מפריעה לכם הנוכחות של אחד מחברי הפורום פה, אתם יכולים לא להתייחס לדבריו, ובעצם לשמור על פרופיל נמוך בכל הקשור אליו. זה לא אומר שאתם צריכים לעזוב כדי להימנע מריבים. זה רק אומר שמבחינתכם אתם יכולים להתבגר ולהתעלות מעל הריב, ופשוט לא להתייחס ולהבליג על דברים שמפריעים לכם. ואם פורצים ריבים לא על גבי דפי הפורום, אז הפתרון אפילו פשוט עוד יותר - אם מישהו מציק לכם במסנג'ר או באייסיקיו, למשל, תמיד תוכלו להשתמש ב"איגנור" (חסימה) ובכך להימנע מריבים. לא אני ולא עדי, לכשתחזור, נהיה פה שוטרים. אמנם תפקידו של מנהל הפורום לשמור על הסדר, אבל לשמור על הסדר אין משמעותו לסבול ריבים חוזרים ונשנים, אלא למנוע אותם (בדיוק כמו שאני מנסה לעשות כרגע). אני מבקש להבהיר לכולכם, ובמיוחד למעורבים בפרשה ובפרשות הקודמות, שאני לא אהסס לחסום אף אחד, בין אם כאזהרה (כלומר, חסימה זמנית, בהתאם לפרק זמן שאני ועדי נחליט עליו ביחד), ובין אם לצמיתות, אז קחו זאת בחשבון. אני מקווה שזו הפעם האחרונה שאני נאלץ להתמודד עם המריבות הללו.

adii1201

New member
אין לי מושג מה קרה פה

אבל אם יגאל כתב את מה שהוא כתב אני מבינה שהיה בזה צורך... שוב אני לא יודעת מה קרה, אבל שלא ייקרה שוב...

Me N U

New member
אני אתמצת את זה בכמה מלים

1. אני וליהע התגרשנו. 2. מור זייפה הודעה בשמי, שלא היתה ולא נבראה. 3. אני וליהע חזרנו

adii1201

New member
אמרתי שזה לא משנה

רק שלא יחזור על עצמו... ובכל מקרה יגאל עדכן אותי...

למעלה