הודעה חשובה

הודעה חשובה

אם אתם זוכרים או עו קבים אחרי כל מה שאני כותבת אז כל הכבוד לכם ,אבל ישנה בעיה הבטחתי לרמוז על החכם מהפגישה של העיתונאי ..נתבקשתי לא לא לרמוז ולא לספר בקשר לחכם ובצדק..הסיבה שישנם אנשים שעדיין בחיים וזה לא טוב בשבילי........למען האמת זה היה רמז שהיה מקפיץ אותכם והייתם אומרים לעצמכם איך לא שמנו לב..............אני מאד מאד מבקשת מזה שהתקשר אליי שיתקשר שוב אני רוצה לדעת מי אתה ..ומה אתה יודע ....הדבר היחידי שברור לי שאתה עוקב אחרי הפורום ....אני מבטיחה על סודיות מוחלטת אחרי הכל דאגת לי ובצדק............אז חברה אני מצטערת @@@@@@@@@@@@@@@

סגולהה זה לא פייר

אני הבנתי הכל ואני יודעת על מה את מדברת אבל באמת שלא הבנתי מי זה החכם אולי תשלחי לי בפרטי סודיות מובטחת חחח =)

Dis Lui

New member
על מה את כותבת../images/Emo35.gif אני בקושי

בפורום כאן.. היידי

מייק ברנט אהובי

אולי תכתבי לי את שמך בנתיים אקרא לך נשמה טובה..למען האמת הייתי רוצה לכתוב את הרמז אבל אני נמנעת מסיבות ברורות מאד...נשמה טובה אני עובדת על חומר ישן שתוכלו ליהנות ממנו בינהם חלק מתוך ראיון שמייק נשאל עכשיו אתה מצליח ובצמרת אתה יודע שיש עליות וגם ירידות?נכון הוא אומר בשביל זה אני חוסך ואוליי אני אפתח משהו כמו הפקות ...מה שאני אביא לכם זה יהיה צילום של כתבות נכון לאותה תקופה ובזה אני אפנק אותכם אבל תצטרכו להמתין בסבלנות כי אני לא הכי בקיאה במחשבים............וחוץ מזה אני יודעת שאת לא טפשה וקולטת הכל גם סיגל יודעת והרבה יותר והיא שומרת על שתיקה ...........אני אנצל את ההזדמנות ואשאל מה נשמע עם דליה ואם יש לה עוד חומר שתעלה אותו.........אז נשמה טובה את סולחת אני מבטיחה שמתישהוא אני אספר@@@@@@@@@@@@@@@@222

חחחחח

סגולה חמודה קוראים לי מור.... וכן בסדר אני מבינה אותך ...........אם חיכינו 31 שנה לאמת אז לא ייקרה כלום אם נחכה עוד קצת..... זה לא מה שיחזיר אותו הרי.....לא?!

למעלה