הודעה חשובה!!!!!!

איל קלע

New member
הודעה חשובה!!!!!!

שלום בזמן האחרון כאשר אני רוכב באופניים אני שם לב לפסולת המפוזרת בשולים. הדבר מעליב מאוד בגלל שזה לא רק אנשים שמיסתובבים בדרכים לארוכות מישפחתיות אלה גם רוכבי האופניים שזורקים חפיסות של חטיפים או חפיסות ג'ל או פנימיות. אם תיראו משהוא שזורק לא משנה אם הוא רוכב או כל אחד בקשו מימנו לנקות אחריו כדי שאנשים אחרים יכולים להנות מהנוף הנפלה שיש לארצנו. מחכה לתגובות תודה איל.

nikonr

New member
רוכבים משאירים זבל על הכביש

הרבה נתקלתי בפנימיות וכמו שנאמר בחטיפי אנרגיה וג'לים למיניהם. כבישונים יקרים, אני יודע שתוספת המשקל של חצי גרם בחפיסה הריקה מונעת מכם להיות מהירים באלפית הקמ"ש ותוספת 70 גרם של פנימית גורמת להורדת וואט וחצי בעליות, סעו עוד כמה קילומטרים עם ה'מעמסה' עד לפח הקרוב, בחייאת אל תירקו לבאר שממנה אתם שותים. בהערכה, אחיכם הכבישון.

forester404

New member
ולכל שאר הנבלות באשר הם

אנא הפסיקו להיות נבלות. תודה מראש.

Mont Ventoux

New member
האמת, לא ברור לי מדוע בעידן

האקולוג'יקלי קורקט, מותר לרוכבים המקצועיים להעיף את הבקבוקים והעטיפות שלהם לכל עבר. שלא יספרו לי שעובדי הנקיון יורדים אח"כ לכל נקיק בוואדיות של הדולומיטים. אז אם גיבורי הספורט נוהגים כך על מסך הטלויזיה, מה יגידו איזובי הקיר? רכב הליווי הניטרלי ורכבי הקבוצות יכולים להיות נק' האיסוף שלהם, בדיוק כמו שהם משמשים לשאר פרטי לבוש. לפנות ל-UCI!

o אורן o

New member
אזובי הקיר ...

יתחילו בלתת דוגמא אישית... ואולי גם יצליחו להשפיע על איסוף האשפה בדולומיטים.

cheapbike

New member
זבל לא, אבל קשירת פנימית חובה.

אני מסכים ב - 100% שממש לא יפה להשאיר זבל. אפילו במרוצים, אני מקפיד לשמור את הזבל בכיסים האחוריים. למרות זאת אני חייב להתוודות שכאשר לרועה מזלי אני מפנצ'ר, אני תמיד מקפיד לעצור לייד דופן בטחון (אלו בצבע כסף שאמורים למנוע מכוניות לרדת מהשוליים) וקושר על דופן הבטחון. בפעם הבאה שאני עובר בנקודה אין סיפוק גדול יותר מלפגוש את הפנימית שמלפני שבוע, חודש או לפעמים שנים קשורה!!!

למעלה