הודעה חשובה!!

הודעה חשובה!!

חח..למעשה לא כ"כ..
שיהיה.. נמנמנמ..אז ככה..אני ושירה השלמנו
הנה השיחה שלנו: °•גיים בויז בדם•°‏ (‏PM‎ ‏01:50)‏ : שירה..אם בא לך תקראי ואם לא אז לא.. עוד מעט יש מפגש פורום ואני אולי באה לא בטוח.. אבל מה שבטוח אני לא רוצה שיקרה מצב שאם אני באה ואני לא ידבר עם חלק מהבנות. אני יודעת שאיך שהתנהגתי לא היה בסדר,אבל הייתי עצבנית ולא שלטתי בעצמי.. הייתי גם עצבנית גם לחוצה וגם יש לי הרבה דברים על הראש.. ברוך ה' חצי מזה ירד חח.. מה שאני רוצה להגיד ל זה..שנחזור לדבר אחת עם השנייה..סתם בשביל הידע שלך אני חשבתי על ה בימים האחרונים שלא דיברנו ואני לא דיברתי יפה..אבל גם את קצת לא דיברת יפה,עזבי.. אני מקווה שתביני אותי..ושתסלחי לי..בר שירה‏ (‏PM‎ ‏01:57)‏ : גמאני לא דיברתי יפה וגרתי יפה וגמלי לי היו דברים היה המון דברים על הראש אני מצטערת ואני סולחת לך..רוצה נרשום הודעה בפורום שהשלמנו??חח °•גיים בויז בדם•°‏ (‏PM‎ ‏01:57)‏ : אני שמחה שהבנת אותי.. שנשים שם ת'שיחה שלנו?
שירה‏ (‏PM‎ ‏01:59)‏ : אממ כה איםן לי בעיה שמעי שלחו לי עכשיו 117 קבצים אז זה תצוקע לי תאייסי אז את רוצה שנתכתב כבר בפורום? שירה‏ (‏PM‎ ‏01:59)‏ : אממ כה איםן לי בעיה שמעי שלחו לי עכשיו 117 קבצים אז זה תצוקע לי תאייסי אז את רוצה שנתכתב כבר בפורום? °•גיים בויז בדם•°‏ (‏PM‎ ‏01:59)‏ : אני ירשום הודעה בפורום כי יש עוד כמה דברים להגיד מעבר לזה..טוב? שירה‏ (‏PM‎ ‏01:59)‏ : טוב אז אני יגיב לך בפרטי.. בקיצור,מה שנשאר לי זה.. להתנצל בפניי כל מי שפגעתי בפורום..
וזה כולל אותכן מור ואורנית. אני מצטערת על איך שדיברתי איתכן ועם כל בנות הפורום.. מקווה שתבינו אותי,בר

מה משנה עכשיו?!?!

העיקר שהשלמנו חח.. מי שלא יודעת עדיף שא תדע
חח..עזבו..פשוט תגיבו מזל טוב או משו כזה
חח..סתם צוחקתת..

חח...אממ..כנסו!

כל הכבוד שסוף סוף השלמתן!!!! מזל טוף..על החברות החדשה שנוצרה בניכן!!!חח תמשיכו להיות חברות טובות כמו תמיד מיד מיד!!!ח כי ככה כולנו אוהבות אותכן...!! אז מואההה...ותשלימו את החסר שהפסדתן אחת משניה בכל הזמן הזה שהייתן בריב! מקווה שתשארו ככה ל-ת-מ-י-ד!!!!!!!!!!!!!!!! עדידושש

saritus13

New member
מזלטוףף נשמותתת

אין לי מושג למה רבתןן אבל לא חשוב העיקר שאתם השלמתםםם שמחה בישבילכםם.!

אני ינסה להתקשר אליה עוד מעט..

להודיע לה על הסולחה... חח...קולולולולולולולולולולולולולולולוששש.....

אממ...

את יכולה להגיד לי..."שלום אורנית.." ואז אני יגיד "שלום..." "מה שלומך?" "בסדר" "אורנית אני חייבת לספר לך מה חלמתי" "ספרי" "הייתי במטוס ופתאוםםםם" *חח הייתי חייבת לרשום את זה!בר כבר תבין!

ברעעע

יווו אני אוהבת אותך אהובתי!חח שמחה שהשלמנו..(עכשיו..חח) גאמני מצטערת שקצת(הרבה) קיללתי ודיברתי לא יפה... אבל את יודעת שנהנתי להיות חברה שלך... אוהבת אותך *כל הכבוד על זה שכתבת פה..* סליחה מכל מהבנות שפגעתי בהן...

../images/Emo25.gif

חח..איזה יום מרגש
חחחחחחחחחחחח...........
אורנית..כל פעם שאני קוראת הודעות סולחה כאלה שלך אני בוכה..לא'דעת למה..את מרגשת אותי
התגעגעתיייייייייייייי

למעלה