הודעה חשובה!!!

David L.

New member
הודעה חשובה!!!

בעקבות שיחתי עם מרמלד, שנזף בי קשות על דבריי והחליט לקחת אותי בתור פרוייקט אנטי- הומופוביה, אני לוקח את דבריי בחזרה. אני מבטיח לנסות להשתפר!!! כולנו יהודים, וכל כך נחמדים.... לילה טוב!!!

MARMELAD

New member
וחוץ מזה

אחרי שדיברתי עם הברנש הזה במשך איזה שעתיים רצוף.......... גיליתי שהוא בכלל לא מגעילול אלא דווקא די מצחיק. וגם די נחמד. קצת עצבני אבל זה עבר. אז דוד..... ברוך הבא..... אני בטח שכשיכירו אותך קצת הכל יהיה בסדר.

David L.

New member
מרמלד...

תודה על השיחה אתמול בלילה, פתח לי אופקים חדשים. אני רוצה גם אותך וגם את יניב וגם את כולם איתי פה בארץ. כולכם אחיי!!!

MARMELAD

New member
../images/Emo46.gif אמרנו משהו על ציניות

מה יהיה איתך? תתחיל לפזר אייקונים חיוביים

David L.

New member
אני רציני לגמרי...

הרבה יותר נעים לי לחשוב על כולכם בתור אחיי. מקווה שגם לכם.

MARMELAD

New member
טוב בסדר

דרך אגב - הנה הבונבוניירה שהבטחתי.
השמש זורחת - המרמלד לובש פיג´מה לילה/בוקר/מה שלא יהיה טוב...........!

Gefen

New member
שמישהו יסביר לי....

מה פה קרה? מה פספסתי?? האם הדייויד נולד מחדש? הריון ולידה תוך שעתיים?? בחיי שיא עולמי חדש.... הבן אדם הופך עורו ותוך שעתיים הופך לחובב הומואים.. אז שמישהו יסביר לי מה פה קרה פה??? אני נורא סקרנית.. גפן

funkbass

New member
marmelad

בוננננננננננננהה אתה תותח..... אייך עשית את זה???? כמה אתה לוקח לשעה? גם לי יש כמה דברים שאני צריך להעלים מהראש שלי!!

טאצי

New member
מרמלדוש??????????????

יש לי כמה קליינטים בשבילך!!! דחוף!!!!!!!!!!

MARMELAD

New member
../images/Emo6.gif איזה מצחיקים אתם

אני לא הולך לגלות על מה דיברנו.... בשום פנים ואופן. זה סוד. והשיטות שלי הן שיטות פסיכולוגיות פשוטות... תראו, אני מתמווד עם הומופוביה בערך מגיל אפס... לומדים עם הזמן.

MARMELAD

New member
ודרך אגב גפנונית יקירתי.....

שימי לב איזה אמריקאית הפכת להיות... בזמן שאני קורא את השם DAVID כ"דויד" את קוראת אותו כ"דייויד"... מעניין.. ועוד שאלה מהסקרנות... כמה יוצא לך לדבר עברית בארה"ב? ובאיזו שפה את מדברת עם הילדים?

David L.

New member
מרמלדיל´ה....

נמקתי מגעגועים אז באתי להגיד לך שלום, לפני שאני חוזר לטחון ספרים (רק ספרים!!!)....

Yaniv-DC

New member
מה לעשות...

גם אני קראתי את זה כדייויד. וגם אם הייתי בארץ הייתי קורא את זה ככה אם זה כתוב באנגלית. וגפן - מעניין באמת באיזה שפה הילדים מעצבנים אותך, עברית או אנגלית
אגב, כשאני כועס על התלמידים שלי אני כועס עליהם בעברית. ואז הם פשוט משתתקים...

Gefen

New member
עברית..עברית... ../images/Emo104.gif |

אך ורק עברית..ולסיום שוב עברית
איזו מין שאלה זו בכלל..יא מרמלד? ברור שאני מדברת איתם עברית!! ויניב לשאלתך - הכל עברית כולל העיצבונים..
כל החברים שלנו כאן הם ישראלים (עיין ערך אידית..) ובאמת לצערי אני לא מדברת מספיק באנגלית.. ו..תשמעו דבר מצחיק... הבן שלי..נדב...לפני כמה ימים אמר..לא פחות ולא יותר..Oh my gosh..... ובכלל אני עדיין לא "זוכה" לשמוע אותו מפטפט באנגלית כי השד החכם הזה עושה מיד אבחנה - אליי רק עברית ורק אם מופיע מישהו אחר שלא מבין..אז צ´יק צ´ק הוא עושה סוייטצ´ ועובר לאנגלית.. כמה שהם חכמים הילדים האלה... ועוד לא בגיל 3...הכל עוד לפנינו...כן| גפן

Yaniv-DC

New member
קראתי פעם מאמר

שמסכם מחקר הגורס שילדים עד גיל חמש מסוגלים לקלוט בו זמנית 3 שפות שונות. כששאלתי את הבת של הבוס שלי, שהתחילה כיתה א´ מה הם לומדים, אז היא אומרת לי "אנחנו לומדים נאמברז. אתה יודע מה נאמברז?"

למעלה