Dark faith
New member
הודעה חשובה
שלום לכולם, כפי שכולכם יודעים, הפורום כבר היה בתקופות הרבה יותר טובות. אני, שכבר קרוב לחודש וחצי+ מעזיבתו של הפריק, רואה כמה הפורום מדרדר וממשיך כך. ולי האישית נורא חבל. הפורום ידע תקופות הרבה יותר טובות, בגלל זה נכנסתי לניהולו הזמני של הפורום, כפי שכבר שמתם לב, מרבית ההודעות בפורום נמחקו לאלתר. שירשורי זעמה, שירשורים נגועים ב
ים. ותגובות שהיו משורשרות להודעות שנמחקו- נמחקו יחד איתם. אני אשתדל כמה שאוכל, להחזיר את הפורום למה שהיה. אבל תצטרכו להבין שתוך כדי כך- הפורום יעבור כמה זעזועים בדרך. אתם שלא הייתם רגילים עד כה (במשך קרוב לחודשיים) למחיקות והגבלות, תצטרכו להתרגל לכך מחדש. ולהבין כי: החוקים חלים על כולכם. חשוב לי להדגיש כי אני מנהלת אך ורק זמנית, במהלך השהות הזמנית שלי בתור מנהלת, הנהלת הפורומים תנסה למצוא מנהל קבוע לפורום זה. ואני אנסה להחזיר את הסדר והשקט לפורום- שלכולנו יהיה כיף להיכנס מחדש ולהגיב מקצועי. המשך יום נעים, ומקסים
שלום לכולם, כפי שכולכם יודעים, הפורום כבר היה בתקופות הרבה יותר טובות. אני, שכבר קרוב לחודש וחצי+ מעזיבתו של הפריק, רואה כמה הפורום מדרדר וממשיך כך. ולי האישית נורא חבל. הפורום ידע תקופות הרבה יותר טובות, בגלל זה נכנסתי לניהולו הזמני של הפורום, כפי שכבר שמתם לב, מרבית ההודעות בפורום נמחקו לאלתר. שירשורי זעמה, שירשורים נגועים ב