הודעה חשובה

Dark faith

New member
הודעה חשובה

שלום לכולם, כפי שכולכם יודעים, הפורום כבר היה בתקופות הרבה יותר טובות. אני, שכבר קרוב לחודש וחצי+ מעזיבתו של הפריק, רואה כמה הפורום מדרדר וממשיך כך. ולי האישית נורא חבל. הפורום ידע תקופות הרבה יותר טובות, בגלל זה נכנסתי לניהולו הזמני של הפורום, כפי שכבר שמתם לב, מרבית ההודעות בפורום נמחקו לאלתר. שירשורי זעמה, שירשורים נגועים ב
ים. ותגובות שהיו משורשרות להודעות שנמחקו- נמחקו יחד איתם. אני אשתדל כמה שאוכל, להחזיר את הפורום למה שהיה. אבל תצטרכו להבין שתוך כדי כך- הפורום יעבור כמה זעזועים בדרך. אתם שלא הייתם רגילים עד כה (במשך קרוב לחודשיים) למחיקות והגבלות, תצטרכו להתרגל לכך מחדש. ולהבין כי: החוקים חלים על כולכם. חשוב לי להדגיש כי אני מנהלת אך ורק זמנית, במהלך השהות הזמנית שלי בתור מנהלת, הנהלת הפורומים תנסה למצוא מנהל קבוע לפורום זה. ואני אנסה להחזיר את הסדר והשקט לפורום- שלכולנו יהיה כיף להיכנס מחדש ולהגיב מקצועי. המשך יום נעים, ומקסים

sofish7

New member
אני מאודד..

שמחה שיש מנהלת זמנית אולי הפורום קצת הירגע... אז שיהיה לך יום מקסים

ICQjokes

New member
או יופי! כמו שצריך!

סוף סוף יהיה פה מישהו בעל סמכות שידאג לפורום הזה! יש כאן כמה אנשים שממש מפרים את השלווה בפורום ומשתמשים בשפה מלוכלכת ודוחה כלפי האנשים שבאמת מגיע להם להנות ממה שיש לפורום להציע. כמו שבטח שמת לב, גם אני מנסה להעלות את הרמה של הפורום ולעזור כמה שיותר לאנשים שבאים לפה עם בעיות. אני בטוח שכולם יסכימו איתי שמגיע לנו להנות מהפורום בלי שכל מיני מטרידנים יציקו לנו, ולא משנה כמה זעזועים זה יגרור.

Dark faith

New member
../images/Emo18.gif

כדאי שתיקח בחומרה את המסר שנשלח אלייך. הגולשים כאן לא צריכים לספוג הודעות מזלזלות מצידך.

ICQjokes

New member
../images/Emo147.gif

הנה ההודעה שהיא שלחה לי, למי שמתעניין: "ומידה ותמשיך להלהיט את רוחות הפורום. תהיה חסום מפורום רוחות והעולם הבא." האמת, אני מתפלא איך לא חסמתם אותי עד עכשיו.

Dark faith

New member
מה שעשית עכשיו זה אווטינג.

אני לא אפתח איתך דיון ציבורי על גבי הפורום. אבל, המסר הינו בגדר אזהרה בלבד. ובגדר מתן הזדמנות נוספת בשבילך, להיות חלק פעיל בקהילה במידה והינך מעוניין. כל בקשה, וכל הסתייגות- יתקבלו אצלי בתיבת המסרים בלבד- ובהחלט לא על גבי הפורום.

Darkenes sky

New member
כן בטח

להעלות את הרמה של הפורום ולעזור לאנשים עם בעיות.. מה שאתה הראת פה.. זה רק זילזול בזה שאתה צוחק עליהם ונותן להם עצות ציניות.. טוב נו..אני לא מתכוונת לריב איתך על זה.. תוריד קצת מהחנפנות שלך... חחחח...וזהו.. אני אישית שמחה לגבי הנושא של מנהל בפורום...

Dark faith

New member
תודה על קבלת הפנים../images/Emo204.gif

אבל, בואו נניח לריבים... באמת שחבל.

Dark faith

New member
../images/Emo88.gif

נמחק כאן שירשורשמכיל וויכוח. שדי ירד לפסים לא יפים. בבקשה לשמור על רמת דיון נאותה.

ICQjokes

New member
אבל משום מה

החלטת להשאיר את ההודעה שהתחילה את כל השרשור. מה שאומר שאת לא נגד הויכוח, את נגדי, למרות שאת יודע בדיוק כמוני שכל מה שכתבתי היה נכון.

Dark faith

New member
אני שמחה שאתה עוקב אחר חיי,

אני מאמינה שלכל יצור חי ישנה נשמה- ומתוקף כך, כן אני מאמינה.

Dark faith

New member
לא כל מי שאוהב בעלי חיים צימחוני../images/Emo8.gif

הלוואי וזה היה כך

אבל בכל זאת צדקתי ../images/Emo8.gif

וכן, אני יודע שזה נכון, אני שורץ בפורום צמחונות די הרבה.

למעלה