הודעה חשובה!!

tali_le

New member
הודעה חשובה!!

אחרי הרבה דברים ששמעתי מחברי התנועה לאחרונה אני רוצה להבהיר משהו הפורום הזה אינו פורום אקטואליה אלא פורום של תנועת נוער מרצ הדיונים פה פתוחים לכולם אבל נועדו לדיונים פנימיים של חברי התנועה אני מבקשת להפסיק ולהפוך את הפורום הזה לפורום תקיפת השמאל הישראלי, יש פורום אקטואליה בשביל זה לא יתקבלו פה יותר דיונים שלא קשורים לנושא הראשי של השרשור לא יתקבלו יותר התקפות אחרי כל פיגוע או כל דבר אחר אני מבקשת מכולכם להבין את הבקשה ולאפשר לנו לנהל את הפורום שלנו ע"פ בחירתנו בלי לגרור מחיקות והגבלות נוספות

CHOFA

New member
כתבתי כבר

בס"ד פעמיים תגובה להודעה "צבא ה"בושה" לישראל" והיא לא מופיעה בפורום האם היא נמחקה או שמא המחשב שלי עוד פעם מתחיל עם השטויות שלו???

tali_le

New member
ההודעה נמחקה

כיוון שעסקה בהתקפות שנוגעות לרצח מתנחלים ולא לנושא השרשור... אותו דבר לגבי התגובה שלך לרעות בנוגע להפגנה שגם נמחקה ביקשתי משהו ואני אעמוד בו, את יכולה לבחור בין המשיך לכתוב בו ע"פ תנאי הפורום ובין לא לכתוב פה

הנינוח

New member
המחיקות שלך נראות כמו סתימת פיות

בסגנון הבולשביקי הישן והטוב. כנראה שפורום זה נועד לדעתך לשיח שמאלנים החוששים להתעמת עם נימוקים של הצד השני וחפצים להשלח בימין ללא תגובה. כנגמרות המילים מתחילות המחיקות... זוהי תעודת עניות לפורום הזה ולתנועה (הדמוקרטית ???) שהוא אמור לשרת. מחיקת ההודעה הזאת רק תוכיח את טענתי.

Black dog

New member
היא לא

כי מה שנכתב הוא רלוונטי להודעה המקורית. יש לך טעות אחת - זהוא פורום של נוער מרצ ....ולא אקטואליה או שיח בין נוער או פורום פוליטי . כמובן שאנו מעודדים תגובות של הצד השני פשוט שהדבר באמת ניהיה לתקיפה של השמאל ולא נושאים לדיון . אתם לא פונים להציג את מה שאתם חושבים ולשמוע אותנו, אתם פה לכתוב לנו עד כמה שאנו טפשים ! הפורום נועד לדיונים ערכיים של התנועה עם עירוב של אנשים מכל הדעות. כמו כן להעברת הודעות של התנועה שאינן מיועדות לתקיפה של ימנים ! אנו רוצים שתגיבו אבל במידה . ושאילו יהיו תגובות לא תקיפות ! ותעזבו את הודעות התנועה למען השם זה לא קשור עליכם! בברכת דיון נעים Black dog

הנינוח

New member
יש כאן הודעה שעדיין מפארת את הפורום

הזה בגאווה ובששון, בשם "צבא הבושה לישראל" שכל כולה השתלחות בצה"ל. מהאשכול שלה נמחקו כל תגובות הנגד, שבאף אחת מהם לא הייתה תקיפה כלפי נוער מר"צ. או שמא לדעת מנהלי הפורום הגנה על צה"ל מהווה תקיפה כלפי נוער מר"צ ? האם נוער מר"צ הוא תנועה אנטי צה"לית ?

tali_le

New member
לא מדויק....

הכותב של ההודעה התייחס לפעולת צהל נמחקו כל ההודעות שעסקו בלה אנחנו לא בוכים ככה כשהורים מתנחל כל תגובה, גם תגובת נגד, אחרת שתהיה לענייין לא תימחק (לצערי לא היו תגובות נגד לעניין)

Aeroguy

New member
לדעתי המחיקה עדיין לא מוצדקת

התפתח דיון שלדעתי מאוד בריא בשביל השמאל. מדיונים כאלה מתחזקים ולומדים להתגונן (או שמא להשתכנע?) מול טענות הצד השני. כמו כל דיון, גם טופיק שמדבר על נושא מסויים יכול להתגלגל לנושאים אחרים וזה בריא- וזה מצויין- ככה מפתחים השקפת עולם. למה לקטוע את זה?

tali_le

New member
יש גבול...

גיא, אני לא בטוחה מה התדירות שבה אתה נכנס לפורום... אבל לאחרונה במקום דיונים ערכיים אמיתיים אנחנו מבלים את הזמן במלחמות מול הימנים אין פסול בדיונים כאלה אבל יש גבול בין מסםר דיונים לבין מה שהפך להיות בזמן האחרון מהותו של הפורום

dorrn

New member
תרגום

לאחרונה,במקום לדון בנושאים שברומו של עולם כרגיל אנחנו נאלצים לבלות את זמננו בעימותים עם כל מיני פרימיטיבים שנכנסים לפורום ומתעקשים לדון שוב ושוב על כל מיני נושאים לא מעניינים.כמו למשל: א.כישלונו המוחלט של הסכם אוסלו ב.העובדה שהמצב היום גרוע לאין שיעור מבזמן שליטנו בשטחים (לא רק בשבילנו). ג.העובדה שהפלשתינים דחו את הצעת ישראל לשלום למרות שהיא כללה 100 אחוז מרצועת עזה ו97 אחוז מיהודה ושומרון (פלוס 3 אחוז פיצוי משטח ישראל) והמשיכו להתעקש על זכות השיבה וירושלים. ד.מדיניות הרצח המכוון של הרשות הפלשתינית. ובקיצור,בכך שכל קשר בין תפיסת עולמנו למציאות הינו מקרי בהחלט. בהתחלה זה עוד היה נחמד להתווכח איתם,אבל מתברר שהם מסרבים להכיר בעליונות המוסרית שלנו ובצידקת דרכנו.ולהשתתף בדיונים על נושאים אחרים הם הרי לא יכולים,אחרי הכל,הם אנשי ימין.לכן החלטתי לנקוט במדיניות של מחיקת כל הודעה שלהם בכל תירוץ קלוש שאוכל למצוא בתקווה שזה יגרום להם לעזוב את הפורום.מי יודע,אולי אחרי שהפרימיטיבים יעזבו נוכל לחזור ולדון בנושאים הערכיים שבהם דנו פעם,כמו למשל: האם זה מוסרי להרוג ג´וקים (היה קישור לדיון הזה בפורום אחר וככה הגעתי הנה בפעם הראשונה). אכן,יש מקום לתקווה.

עופר ב.ה

New member
נו, באמת

כל העניינים שציינת, מקומם בפורומי האקטואליה השונים. אילו זה היה מקומם, לא היתה זכות קיום לפורום. זהו פורום פנימי, שמטרתו לשמש בית לדיונים בענייני התנועה בעניינים שעומדים על סדר יומה. מכיוון שזו תנועה פוליטית אין להמנע לחלוטין מהתנגחויות וויכוחים עם אנשים שהמכנה המשותף היחיד בינם לבין חברי נוער מרצ הוא היותם ישראלים, אולם אלה בהחלט צריכים לתפוס מקום שולי בפורום. בפורום פמיניזם הודעות בסגנון "למה בכלל צריך פמיניזם, כבר יש לכן את כל הזכויות", גם אם מנוסחות באופן לא פוגע, מתקבלות בעין לא יפה. כיוון שהודעות כאלה אינן נוגעות לעניינו של הפורום. זהו אינו פורום פמיניזם בעד ונגד, אלא פורום נועד לשמש מקום לדיונים בנושאים פמיניסטיים בקרב פמיניסטיות ופמיניסטים. אני מניח שהודעות הכופרות בקיומו של אלוהים בפורום דתיים, תתקבלנה בצורה דומה (אם כי ייתכן שיש שם מחזירים בתשובה, אין לי מושג כיוון שלא ביקרתי בו). כנ"ל כאן. זהו לא פורום ימין נגד שמאל, אלא פורום לשמאלנים. פשוט וקל. מבט חיצוני ושטחי עשוי להביא אותך לשאלה "אם כולם שמאלנים על מה בכלל יש להם לדבר? אחד אומר משהו והשאר אומרים ´אתה צודק בהחלט´?" שאלה דומה שאל אותי מישהו לגבי פורום פמיניזם, על מה בכלל יש להן לדבר. מבט מעמיק יותר יביא אותך למסקנה שהתשובה היא - עולם ומלואו. ולא רק זה, אלא שדיונים בין שני עולמות זרים לעולם יגביל את רמת ההעמקה והבנה של כל קבוצה לגבי עצמה - מהותה, מחשבתה, הגותה ודרכי פעולתה. כי הכוחות מופנים כלפי חוץ במקום כלפי פנים. לפיכך, אני ממליץ על הפרדת כוחות. אתם תישארו בפורום מולדת, או פורומי אקטואליה אם ויכוחים ממשיכים לעניין אתכם, אנחנו נישאר בפורום נוער מרצ. מובן שאפשר מידי פעם להפרות את הפורום, אם יש לכם משהו לחדש (רצוי מבוסס כמה שיותר על עובדות, כדי שאנו נוכל לנתחו, ללבנו ולהתדיין עליו). ויכוחי ימין-שמאל שגרתיים - השתדלו להימנע. עופר

aaa123

Member
תיקון:היו תגובות נגד לעניין שנשארו

אני התנגדתי למלה רצח בתגובה האחרונה שלי וזה לא נמחק(מה שנמחק הוא תגובה של הדתי ההוא וכל מה שבא אחריה,ואין לי בעיה עם זה). אני חושב שרצוי למחוק השמצות חסרות בסיס כמו אלו של הנינוח שענה לטל קר כאילו אין בכלל אפשרות להגיב לטענה שצה"ל רוצח. זאת זכותך גם למחוק הודעות שלי שכללו דעה פוליטית ימנית שלי בקטע של ערפאת. אני לא בטוח אם היתה לי זכות לכתוב הודעות כאלו בפורום זה(מה שצריך לקבוע הוא לא דעתי אלא דעת רוב השמאלנים שכותבים כאן). לסיום רצוי שתוסיפי את הדברים הרלבנטים בהודעת מנהלת הפורום.

Black dog

New member
שוב.....

זה דיי פשוט אין כוונה שהודעות שתוקפות את נוער מרצ ימחקו אלא הודעות שהם תקיפה ללא תוכן ..או תוכן שחוזר על עצמו בכל השירשור ובנוף לכול מנוסח בתקיפה לא מבוססת של השמאל ואנשי הפורום בפרט. בברכת סיפוק? Black dog

טל קר

New member
קשקוש. יש קרוב ל200 פורומים.

לכל פורום יש נושא מסוים ומטרה מסוימת. לא כל פורום מטרתו "איזון". כמו שבפורום גאווה אין כמות שווה של גייז, גיי פרינדלי , והומופובים. אם תביט בתקנון, תוכל לראות שהודעותיך בהחלט ברות מחיקה בשל חוסר רלוונטיות לנושא הפורום. והקטע של "מחיקת ההודעה הזאת רק תוכיח את טענתי" מזכיר לי את בית הספר היסודי.

הנינוח

New member
האם לפי התקנון הזה מותר להגדיר

את צה"ל כצבא קלגסים שרוצח אנשים חפים מפשע מתוך תאוות רצח לשמה בלי לאפשר למישהו לטעון טענות נגד ? זה כן נושא לפורום ? זה נראה יותר כמו פרק בפנקס האדום של מאו צה טונג. תקנון מעניין ומקורי יש לכם. באיזה בית ספר יסודי מלמדים תקנונים מסוג זה ? זה לא מזכיר לי שום בית ספר שאי פעם למדתי בו. כנראה שלמדנו במדינות שונות. ככל שתרבו כאן בהשלתחויות חד צדדיות בלי אפשרות למענה תהפכו את הפורום הזה ואת דעותיכם בכלל ללא רלוונטיים.

טל קר

New member
את התקנון הזה לא לומדים באף בית

ספר יסודי, זה תקנון של חברה מסחרית שיכולה לקבוע תקנון לשימוש ברכושה (הפורומים). כל עוד הדברים אינם עוברים על החוק, אינם כוללים קללות וכו´ וכן שייכים לנושא הפורום זכותם להשאר, גם אם הם לא מוצאים חן בעיניך או בעיני מישהו אחר. שים לב להודעתו של עופר ב.ה. זה לא פורום "נוער מרצ בעד ונגד" מכיון שכך חלק ניכר מדעותיך על "נגד מרצ" כלל לא רלוונטי *בפורום זה* להבדיל מפורומים אחרים. לך תמחה בפורום אקטואליה.

טל קר

New member
נ.ב. על אף הכבוד העצום שאתה רוכש

לעצמך, חוששני שהפורום יוכל להשאר רלוונטי אף ללא מענה לא רלוונטי לפורום זה שיבוא מכיוונך.

מכבד את החלטות המנהלת והחלטות

התנועה לה שייך הפורום. רק מעיר הערה קטנה, היות ואתם פותחים את הפורום לכולם, וחצי (פחות או יותר) מה"כולם" הם ימנים מאוד קשה לחצי של ה"כולם" הזה להתעלם מכל מיני דברים. אני מניח שאתם רוצים לדון בינכם לבין עצמכם בכל מיני דברים, וזו זכותכם המלאה אבל זה לא מוסרי מצדכם להגיד לי לא לכתוב את תגובותי, גם אם הן ימניות שסותרות את דעתכם לגמרי ולכאורה לא קשורות לנושא הדיון שאמור להיות נדון בין שמלאני לשמלאני יותר... הרי הפורום פתוח, ומזמין את כולם... אני עדיין לא מבין, אתם רוצים שמישהו ימני *לא יגיב* לדבר שהוא נגד עקרונותיו כמו "צבא הבושה לישראל"? זה קצת קשה, וקצת (הרבה) לא הוגן. אם זה רצונכם - סיגרו את הפורום לימנים ובא לציון גואל.

דתי יקר, זה לא שאתה מתבקש לסכור

את פיך או לשמור את דעותיך בבטן חלילה. אתה יכול לקרוא כאן, להרגיש שיש לך מטען להוציא, ולהוציא אותו בפורום אקטואליה/אקטואליה לנוער/מולדת/פורום אחר רלוונטי כמו שהפורום הזה פתוח לכולם יש עוד קרוב ל200 פורומים אחרים שפתוחים לכולם. פתוחים לכל איש, לא לכל נושא באשר הוא, אלא לנושא שבכותרת. לכל פורום יש את הנושא שלו. כמו שאם במהלך כתיבה בפורום מרצ, אני אזכר בסיפור ממש ממש מגניב על החתולים שלי, אני לא אשפוך אותו בו במקום, אלא אתרחק לפורום חיות מחמד.

aaa123

Member
הפורום של מולדת גם פתוח לכולם אבל

איני רואה שם חלק משמעותי של שמאלנים אני מצרף קישור ליחס בו מקבלים שם את מי שמביע דעה שלא מקובלת שם. כמו כן לא מחקו את כל התגובות לצבא הבושה לישראל ,ומחקו את ההודעה שלך ומה שבא בעקבותיה בגלל ההתייחסות שלך שלא היתה לגמרי ענינית(התחלת את הודעתך בפתיחת נושא אחר(תלונה על זה שלא בוכים במצב אחר),ולא בתגובה ישירה שמסבירה מדוע אתה לא מסכים עם מה שכתוב. אני חושב שגם הדרך בה הבעת את דעתך היתה תוקפנית ,וממה שאני זוכר קבעת שיותר אכפת לכותבים מרצח ערבים מאשר מרצח מתנחלים כאשר הם לא אמרו את זה בהודעה שלהם. העובדה שמישהוא בוחר להתייחס יותר להרג ערבים חפים מפשע על ידי צה"ל ,ולא לרצח יהודים לא אומרת שיותר אכפת לו מרצח ערבים ,ויתכן שמדובר בנסיון לאזן את המציאות הקיימת בה מתייחסים לדעתו פחות מדי לפגיעה בערבים חפים מפשע.

למעלה