הודעה חשובה !

הודעה חשובה !

אם שרון ימות- הפסטיגל יבוטל למשך שבוע. אמא של ידידה שלי עובדת בהפקה של הפסטיגל.. והחליטו בהפקה שם שאם שרון ימות לא יתקיימו הצגות למשך שבוע. הם טוענים בהפקה שאם הוא ימות, כל המדינה תהיה באבל.. והם לא יוכלו לגרום שמח בימים שאחרי ההלוויה וכו'.. לכן הם יבטלו את כל ההצגות בשבוע של ההלוויה שלו.. הכסף כמובן יוחזר למי שקנה כרטיס.

תודה...../images/Emo10.gif../images/Emo79.gif

עצוב אם הוא ימות. בנתיים נחכה ונקווה שלא, שזה לא יקרה

m i r u s h i

New member
אני לא מבינה../images/Emo108.gif

אתה סובל מפיצול אישיות או משהו? בהודעה אחת אתה מתנפל על אנשים לא לפתוח הודעות חדשות שלא קשורות לטב"מ ומיד אח"כ אתה פותח הודעה משלך? o_O

../images/Emo79.gifנו הוא מדבר על המופעים..לא רק ע

על הפסטיגל...
אז אמרתי שבמופעים הדס ויב"ז..ושכחתי את רותם

לא נכון../images/Emo31.gif../images/Emo79.gif

"אם שרון ימות- הפסטיגל יבוטל למשך שבוע. אמא של ידידה שלי עובדת בהפקה של הפסטיגל.. והחליטו בהפקה שם שאם שרון ימות לא יתקיימו הצגות למשך שבוע. הם טוענים בהפקה שאם הוא ימות, כל המדינה תהיה באבל.. והם לא יוכלו לגרום שמח בימים שאחרי ההלוויה וכו'.. לכן הם יבטלו את כל ההצגות בשבוע של ההלוויה שלו.. הכסף כמובן יוחזר למי שקנה כרטיס." איפה את רואה פה מופע אחר מוזכר ח=ו=ץ מהפסטיגל
חח..
חפיף נו

רשום שם:../images/Emo79.gif

"ולכן הם יבטלו את כל ההצגות בשבוע של ההלוויה שלו". כל ההצגות - כל ההצגות של הפסטיגל כי הרי ההפקה של הפסטיגל לא יכולה לבטל מופע של שיר נולד..

תמרוש5

New member
היא שירשרה ל:

"כי מן הסתם יש הרבה שחקנים שמופיעים במופעים של חנוכה?!" ולא להודעה הראשית

../images/Emo79.gifאולי עוד מישהי תבוא להגיד?../images/Emo3.gif

אמרתי שהוא דיבר על מופעים בכלליות בהודעה מעלי..לא רק על הפסטיגל...

אנונה2

New member
נו,../images/Emo95.gif

נראה לך שישירו שירים על ממתקים וילדים אוהבים ולא יודעת על מה המופע הזה בזמן ההלוויה של שרון? אף אדם לא ייקח את הילד שלו...

../images/Emo79.gif../images/Emo26.gif

"..כי מן הסתם יש הרבה שחקנים שמופיעים במופעים של חנוכה?!..."

למעלה