הודעה חשובה

Anin17

New member
הודעה חשובה

כולנו היינו עדים למספר משתמשים שהגיעו לפורום במטרה אחת, ליצור לובי נגד אחד הגולשים הקבועים פה אותם הגולשים לא נחסמו עקב דעותיהם, אלא בגלל שניצלו לרעה את חופש הביטוי בפורום והתקיפו אישית גולשים אי אפשר להתעלם מכך שהמחנה המשותף של כל אלו היה בצד האיגוד אי אפשר לדעת אם הם שליחיו או נציגיו של האיגוד וכל האשמה כזאת תסכן את מפרסמיה, מה שכן הם גורמים נזק עצום ועקבי לאיגוד משתמשים כאלו יחסמו מיידית בפעם הבאה ויכולים לראות בהודעה זאת אזהרה מראש כן מותר להביא דעות כן מותר להתנגד לאחרים כן מותר לחלוק על הכתוב פה אסור להתקיף גולשים או לנסות להחדיר דיעות בצורה עויינת שכזאת יש דרך לעשות כל דבר וזאת לא הדרך אם אתם חושבים שגולש פה טועה או מטעה יש דרך תרבותית להעביר את המסר שלכם את כל ההתקפות וההשמצות תוכלו להעביר בינכם בפרטי שם לכל אחד יש את היכולת לחסום את השני המשך גלישה נעימה

corner2u

New member
מנהל הפורם!

נכבדי, יש בפורום הזה אדם אחד (ועוד אחד שתומך בו) אשר המכנה המשותף של מרבית ההודעות שלו לתקוף את האיגוד. אני מיצג כאן דעה אישית שלי, ואין לי קשר לאיגוד בשום צורה (לא ישירה ולא עקיפה), התומיכה בפעילות של האיגוד לא קושרת אותי לשום אירוע שהיה כאן בעבר. זכותי כמו זכותו של האיש הזה להציג עמדה המצדדת באיגוד ופעולתם ולמחוץ את כל האמירות השקריות שלו. גם באמירות שלו היו לא פעם נימות אישיות ושחצנות מאד פוגעת. לאיגוד נגרם נזק מהאמירות השקריות של האיש הזה שכל כוונתו להפריע. אילו דבריו היו דברי אמת ודברים שמטרתם לתקן או לעצב מצב טוב יותר, הוא לא היה מתחבה מאחורי השם 9Ball master, אלה היה מציג את עצמו ויוצא בגלוי. אף אחד לא מחוייב להיות חלק מהאיגוד, מהפעולות שלו, איש איש ורצונו.הוא יכול לבחור לעצמו אלטרנטיבה אחרת ולהיות בה. תמיכה באיגוד זה לא דבר גס או לא לגיטמי. אני גאה בתמיכה באיגוד ואני ימשיך להיות כאן.

lior02010201

New member
קודם כל אם הוא משקר אז למה עוד

אף אחד לא הוכיח את זה אלא סתם אמרו את זה עשרות פעמיים ועוד בהתקפות אישיות כמו שהמנהל המכובד אמר? דבר שני בוודאי שהוא מתחבא גם אם הוא רק דובר אמת הוא סוטר את הרוב ומה שקורה בביליארד זה לא הכי דמקרטיה (גם לא אמור להיות) ולכן הוא חייב להתחבא אם הוא רוצה להמשיך להיות בפורום של הביליארד מחוץ לפורום הוירטואלי הזה... (ואני מעוד מקווה "שהתומך" שלו זה לא אני)

9ball master

New member
אם אתה יכול ל....

להוכיח כי האמירות שלי הן שיקריות??? אני מאד משתדל לא לרדת לנימות אישיות ואם עשיתי כן אז אני מתנצל בפני כל מי שפגעתי בו (התנצלות לא תקפה עבור מי שהתנגח בי אישית ואילץ אותי להגיב באותו מטבע.... אני לא תקפתי אישית אף אחד מיוזמתי) אמירותי לא גרמו שום נזק לאיגוד, אנא בסס דבריך!!! להיפך אמירותי רק גרמו לאיגוד לשנות את חלק מדרך פעולותיו (גם אם זה רק להראות שאני טועה...) מה שכן גורם נזק לאיגוד הוא אופן התנהלותו והאנשים שאותם הוא מעסיק... תמיכה האיגוד זה לא דבר גס, וזה מאד לגיטימי, אם אתה מאמין בדרך שלהם וחושב שהיא הטובה, הנכונה והמקצועית ביותר.

O f e r P e e r

New member
שאלה קטנה...

לי אלייך: מדוע אתה מתחבא מאחורי שם מסויים ולMASTER אסור??? מה ההבדל???

למעלה