הודעה חשובה

הודעה חשובה

הייתה היום מסיבת עיתונאים של קשת לגבי הזיופים בוכב נולד הם הודיעו מי הזוכים אני צריך עוד להתעדכן אבל שמעתי שהעיפו את הדר עוזרי מהתחרות אמרו את זה בתוכנית הצו'טטות בערוץ 24 דוו'א אני איישית רציתי שהיא תזכה כי היא שרה את הביצוע לפעמים מאוד יפה משאר המתודדים וגם בגלל היופי המהמם שלה

הדרוס

New member
כן!! מה זה?!! הנה הכתבה:

http://e.walla.co.il/?w=/1000/743215 שלומי סבן מקום ראשון...איך!?!?!??!?!!?!?!

k a b o o k

New member
אבל היה כבר שירשור על זה!!!!!!!!!!!

למה לפתוח עוד אחד?????????????????????????????????????? אני אתחיל לחסום על דברים כאלה.. כדי שתבינו!!

הדר עוזרייייי=(((((((((((((((((((!!

אוףףףףף לא מספיק שהיא לא עלתה היא גם קיבלה מקום 3??!?! אוףףףףףף!! הדרי את בשבילי ה-זוכה! הקול שלך מדהיםםםםם!!! ואלעד יניבי צודק יכלת להוסיף את לשרשור של כוכב נולד... זה חשוב אבל לא קשור עדיין לפורום מאיה בוסקילה... !!

מסתבר שכל הקולות המזוייפים נשלחו

אליו...הוא טוען שצדי צרפתי אומר לאנשים שכל הקולות המזוייפם נשלחו אליו, והוא אומר שאין לו מה להמשיך בתכנית, ושום גלגל הצלה לא ינחם אותו...

הדר עוזרי יצאה...../images/Emo10.gif

שלומי סבן
חצי הגמר רועי-חיים זינר
גלגל הצלה הדר עוזרי
יצאה מהמשחק אבל בסוף יש הזדמנות להחזיר שתי מתמודדים שהודחו מהמשחק
----------------------- אגב,שמעתם שרועי-חיים זינר פרש מכ"נ והוא ביקש אתמול לחזור
היה את זה ב"גיא פינס"...

החזירו אותה ובגדולללללללללל!!=))))

הדר עוזרייייייייייייייי אחחחחח היא חזרההההההההה!!!!!! כ"כ הגיע להההההההה!!! ות'אמת זה היה ממש לא צפוייייי!! הופתעתי וכמובן שלטובהה!!! אז יניבי תשנה את ההמילים שלך .. חח מי מס' 1?!?! מי נאמבר וואן מי?!? הדר עוזרי!!!! חח היא חזרה ובגדול ועוד מי החזיר אותה מי?!?! השופטיםםםםםםםםםם!!!! ועוד הם העיפו אותה טוב לא הם... אחת בשם ריקי גל מעפנה כזאת חשה שלמות באוויר אבל שכחי מזה את לאאאאאא.!! פחחחחחח ...;)

למעלה