מיצי אני מקווה שזה בסדר-פשוט חייבת להשוויץ.
י ילדה מוקצנת New member 20/6/05 #22 בראש ובראשונה מאור כהן. זקני צפת,הזבובים,צמד ראות,הבליינים וניסה את מזלו בקריירת סולו. בין לבין שלושה סרטים,ועכשיו הטלנובלה הטיפשית הזאת. או וול.
בראש ובראשונה מאור כהן. זקני צפת,הזבובים,צמד ראות,הבליינים וניסה את מזלו בקריירת סולו. בין לבין שלושה סרטים,ועכשיו הטלנובלה הטיפשית הזאת. או וול.
H headless horseman New member 21/6/05 #30 זה לא שחר מטלנובלה בע"מ ../images/Emo54.gif זה מאור כהן. :-{ הוא חמוד עם תלתלים
י ילדה מוקצנת New member 20/6/05 #24 גהה גהה אני משתגעת,חייבת עוד פעם! תודה ילדונת,את האחת והיחידה בשבילי
נ ניקול (גין גריי) New member 20/6/05 #25 חחחחח מותק את למרות שאין לי מושג מי זה כי אני לא בקיאה בגברים ישראלים P:
י ילדה מוקצנת New member 20/6/05 #27 אליל הרוקנרול האישי שלי. משמש לכל הצרכים. כזה חמודי. אני אתחבר בקרוב ואדבר איתך עליו ועל עוד כמה דברים.
אליל הרוקנרול האישי שלי. משמש לכל הצרכים. כזה חמודי. אני אתחבר בקרוב ואדבר איתך עליו ועל עוד כמה דברים.
H headless horseman New member 21/6/05 #31 מגניב לך מאוד!!! ../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif חחחח איזה מסטול הוא יצא טוב, כרגיל
B bobit marely New member 22/6/05 #32 חיחיחי... הוא כזה מסטול... אה וסורי שלא הייתי פה הרבה זמן פשוט היה לי מלא מלא לחץ בזמן האחרון
S Sap Sparrow New member 20/6/05 #26 ראיתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif תודה רבה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif איזה חאאמודד הוא שם בתור אישה חחחחחחחחחחח מושלם
ראיתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif תודה רבה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif איזה חאאמודד הוא שם בתור אישה חחחחחחחחחחח מושלם