הודעה חשובה!!!

El Argentino

New member
הודעה חשובה!!!

היום הגדול הגיע היום בכל העולם מתפרסם הסינגל החדש של שאקירה La Tortura = העינוי - הדואט עם אלחנדרו סאנס. הסינגל מתפרסם בכל תחנות הרדיו בעולם אבל יש בי איזשהו ספק מכיוון שבארץ אפילו לא מדברים עליה היום כל תחנות הרדיו בדרום אמריקה מקדישים את תוכניותיהם לשאקירה תורידו את הסינגל החדש עכשיו!!! שמיעה מהנה!!! El Argentino

perrinat

New member
הסר ספק מליבך

הסינגל שוחרר, ישראל תמיד מפגרת בנושא

perrinat

New member
או עוד חודש...../images/Emo10.gif

בטח בתוכנית של קיקה סמואל ביום שבת הוא ישמיע את השיר

perrinat

New member
מממ... ואו, איזה מקצב אינדיאני

בהחלט חזרה לשורשים. נראה לי שהייתי מעדיפה פסנתר או גיטרה. אני צריכה לשמוע את זה בריפיט ולהקשיב למילים, אחרי זה אני אכתוב מה דעתי

El Argentino

New member
לרינת ולכולם!

כן אני יודע שהסינגל שוחרר לדעתי הוא מאוד יפה צריך להתרגל לסגנון החדש והמאוד עכשווי כיום! אני רק מקווה שבכל הדיסק יהיו עוד הפתעות וששאקירה לא תשנה יותר מידי את הסגנון שלה... בלינק ששמתי למעלה יש כמה אפשרויות לתשומת ליבכם: 1. להוריד את הסינגל באיכות מאוד טובה וברורה בגירסה הרגילה שלו 2. להוריד את הסינגל באיכות מאוד טובה וברורה בגירסת הרמיקס שלו 3. להוריד 3 סרטוני וידאו הקשורים להשקת הסינגל ערב שאקירי לכולם, El Argentino

12ShakirA12

New member
דווקא לא ממש מבינים את המילים..

לדעתי לפחות.. שמעתי אותו לפחות איזה 5 פעמיים.. זה גם לא ממש הסגנון מוזיקה שאני אוהבת
.. אני גם כן מעדיפה פסנתר או גיטרה... זה הרבה יותר יפה לדעתי..

pringles1

New member
שיר מעולהההה../images/Emo99.gif

אייייייי אמווווורררר חחחח מעולה!!! מחכה לעוד!!!

El Argentino

New member
../images/Emo168.gifשאקירה פשוט רצתה לחדש!

שיר יפה מאוד למרות שאני גם כן אוהב את שאקירה בגירסה של הגיטרות, הפסנתר וכמובן הדרבוקות... נחכה לדיסק המלא ממש עוד חודשיים... מי שלא הצליח לשמוע את הסינגל החדש בגירסת הרמיקס שלו הנה קישור ל-2 הגירסאות! תלחצו על La Tortura Ft Alejandro (בשביל הגירסה הרגילה) ובשביל לשמוע את הרמיקס תלחצו על La Tortura Remix אני אישית אהבתי את הגירסה הרגילה... ואתם??? האזנה נעימה!!!
Es Una Tortura Perderte - זה עינוי לאבד אותך!!! El Argentino

למעלה