הודעה חשובה רק רציתי להגיד שגיא מככב בגלריות של סמינר ט' כמו כוכב! תותח
O Ofer Tal New member 19/2/05 #1 הודעה חשובה רק רציתי להגיד שגיא מככב בגלריות של סמינר ט' כמו כוכב! תותח
1 1טל צוראל New member 19/2/05 #2 עופר, אם אתה תהייה יפה כמו גיא אז אולי נצלם גם אותך. ודרך אגב אם אתה תמשיך לכתוב כל כך מעט בפורום אנחנו נאלץ לקחת ממך את התואר סטודנטיאלי. נ.ב. טוקר טען בסמינר האחרון שהוא מנהלן יותר טוב ממך...
עופר, אם אתה תהייה יפה כמו גיא אז אולי נצלם גם אותך. ודרך אגב אם אתה תמשיך לכתוב כל כך מעט בפורום אנחנו נאלץ לקחת ממך את התואר סטודנטיאלי. נ.ב. טוקר טען בסמינר האחרון שהוא מנהלן יותר טוב ממך...
T the princess lol New member 21/2/05 #3 את כבר מדברים על תמונות...../images/Emo19.gif מתי יהיו התמונות מהכיף בוגרת?
T t o k e r R New member 21/2/05 #6 אני חושב שאני מדבר בשם כולם... שאני לא רק מנהלן יותר טוב אלא גם טבח או יותר נכון שף יותר טוב... ומי שלא חושב ככה לא יאכל סמינר הבא...
אני חושב שאני מדבר בשם כולם... שאני לא רק מנהלן יותר טוב אלא גם טבח או יותר נכון שף יותר טוב... ומי שלא חושב ככה לא יאכל סמינר הבא...
O Ofer Tal New member 21/2/05 #7 מי בכלל צריך אותך יא חתיכת מגודל שיער ברברי וטבח עלוב! הא! כל המסכם אכלנו בוסר! לא עוד! מעכשיו נזמין קיטרינג לכל טיול\סמינר\סיור\מסע\משימה\קורס!
מי בכלל צריך אותך יא חתיכת מגודל שיער ברברי וטבח עלוב! הא! כל המסכם אכלנו בוסר! לא עוד! מעכשיו נזמין קיטרינג לכל טיול\סמינר\סיור\מסע\משימה\קורס!
1 1טל צוראל New member 22/2/05 #10 דרך אגב - עופר... סוף סוף הברקה ממך. חיכינו וחיכנו וחיכנו ובסוף יצא משהו... קבל שתי נקודות.