הודעה חשובה

אכן הודעה חשובה!!!

א אי איי אייל אייל ה אייל הי אייל היד אייל הידו אייל הידוע אייל הידוע ג אייל הידוע גם אייל הידוע גם כ אייל הידוע גם כפ אייל הידוע גם כפס אייל הידוע גם כפסי אייל הידוע גם כפסיפ אייל הידוע גם כפסיפל אייל הידוע גם כפסיפלו אייל הידוע גם כפסיפלור אייל הידוע גם כפסיפלורה אייל הידוע גם כפסיפלורה ע אייל הידוע גם כפסיפלורה עו אייל הידוע גם כפסיפלורה עוק אייל הידוע גם כפסיפלורה עוקצ אייל הידוע גם כפסיפלורה עוקצנ אייל הידוע גם כפסיפלורה עוקצני אייל הידוע גם כפסיפלורה עוקצנית, אני חושב שהאובססיה הזאת עם נבוכדנאצר חייבת להפסק!!! די! זהו! הוא היה מלך בבל ואז מת!!! נגמר! אין יותר נבוכדנאצר!!! וגם אין סנטה קלאוס, אבל זה כבר סיפור אחר...

החיים קשים צח... קשים!!!

אבל כן... אין סנטה קלאוס וארנב הפסחה גם לא קיים אנחנו חיים בעולם שופע שקרים, לא נעים... אם יש עוד דמויות שאתה לא בטוח לגביהן (כמו דנבר הדינוזאור האחרון) אתה מורשה לשאול אותי כל מי שרוצה להמשיך לחיות באשליה שכל הדמויות קיימות אז אני מציע שלא ישאל אותי, כי האמת כואבת

כמובן רותם...

אני כבר סופר את הימים אחורה אני כבר לא יכול לחכות לדינוזאור המ-גניב הזה!!! ומה עם בוב הבנאי? וסמי הכבאי?

dogli3

New member
אין די זמן בשבילם, אבל...

...אפשר לנסות לבקש הארכת זמן מהשמש בשביל בוב וסמי. עוד 3 שנים בערך. ואז גם נמות בשנה מ-גניבה- 2015.

רותם אני מבקש

אי אפשר להיות טיפה אופטימים? אנחנו נמות מזקנה, או מכל מיני דברים אחרים... אבל לא מאפוקליפסה!!!

dogli3

New member
בסדר בסדר.. סליחה!

אז מה אתה אומר, יהיו לנו מספיק שנים גם לפינוקיו, נילס, מרקו וברני? אגב, מי שהוא יודע באיזו תחנה נמצא ערוץ "הופ!" בכבלים?

תגובה להודעה: (לא פחות חשובה)

א את אתה אתה ק אתה קק אתה קקי אתה קקי מ אתה קקי מט אתה קקי מטו אתה קקי מטומ אתה קקי מטומט אתה קקי מטומטם

תודה רבה לך פתי בר יקר

אני מנסה לשכנע אנשים באמת הזו במשך שנים, אבל הם לא מאמינים לי. אבל רק שתדע, שהיום כבר לא אומרים סטלן (אם אתה רוסי שאוהב לשחק קלפים בקולי קולות), אלא אומרים "סטלניס". בכלל, אתה יכול להכניס כל מילה בעברית, ולהוסיף אחריה את האות ס' ואז זו תהיה מילה אמיתי לחלוטין ברוסית. דוגמאות: "דפקניס" - אתה תידפק. "חרשניס" - אתה תחרוש. "סטלניס" - אתה תהיה סטלן. וכן הלאה וכן הלאה. בשבוע הבא נדבר על עוד תופעות של רוסים מוזרים הנוטים לשחק קלפים בקולי קולות והן: * שארלאם פארלאם. * דפקנולקה. * עשיית קולות של בעלי חיים. * עשיית קולות צחוק מוזרים. * עשיית קולות לא מזוהים. * צרחות בקולי קולות. * ועוד!

למעלה