הודעה חשובה!

anazapela

New member
../images/Emo45.gif

נשמע טוב

assafTV

New member
מתנגד בחריפות!

לא לענין של רכישת סדרות, זה בהחלט מומלץ, אבל אני בהחלט מתנגד לרכישת הסדרה "וויאג'ר". וכי למה? כי אולפני פאראמונט יודעים שיש להם קהל שבוי של מעריצים שישלמו כל סכום עבור הסדרה והם גובים סכום שערורייתי של 90$ עבור כל עונה. סדרות אחרות נמכרות בטווח המחירים של 40-50$, כלומר כמחצית מהסכום. עד שהם לא ישכילו להוריד מחירים - יש להחרימם. וזה כבר ממש אוף טופיק, מי שרוצה לדון על סדרות ב-DVD מומלץ לו לגשת לפורום המצוין של סרטי DVD (פורום 497).

johndo123

New member
די נו. תענו לי בבקשה מערכת מופלאה!!

שלום. באמת לא קיבלתי תשובה ואכן אלה נחמדה, אפילו אם זה היה עולה פחות כסף, אין לי את הממון לקנות את 7 העונות האלו למרות שזה מעין חלום קטן שלי. אני אוסף כסף בשביל זה. אני לא יכול בלי וויאג'ר. אני יכול לראות שוב ושוב ושוב. ויש גם מעיין רוטינה בזה שזה משודר ללא הפסק. אני גם רוצה לחשוף משהו אישי - אני בחור די גדול במידות שלי, ולאחרונה אני עובר תהליך דיאטה. אני עושה את האימונים שלי מול וויאג'ר (3 ק"מ כל בוקר), אני מקליט ורואה בזמן הריצה, וכבר ירדתי 7 קילו בשלושת השבועות האחרונים. הכול תלוי ברוטינות ובשגרות קבועות. אתם לא יכולים לקחת את זה מבן אדם. לכן, תגלו לי מה אתם הולכים לעשות. תנו לי את זה עכשיו, שלא אחטוף שוק שזה יקרה בסוף החודש הבא... תודה רבה.

gilriv1

New member
נראה לי שצריך לעבור לערוץ הגרמנ

-ובכלל גם שם יש הרבה סדרות אנטרפרייז וויאג'ר אני גם שם רואה עדיף לראות -התחיל שם עונה3 של האנטרפרייז אז שם אני יראה
עם ערוץ10 מסרבת לרכוש אזה יום שבת יש פרק חדש אנטרפרייז ב18.50

yesplus

New member
דיאטת וויאג'ר ../images/Emo8.gif

אתה יכול להסיר דאגה מלבך - הסדרה תמשיך בשידורה באותם הימים ובאותן השעות. בהצלחה עם הדיאטה.

johndo123

New member
מערכת יס+ - אני שלכן לעד!!!

אם אתן צריכות בעתיד תרומת כליה או משהו רק תגידו. יש תורם... :) שלכן לעד!!!

למעלה