הודעה חשובה!

johndo123

New member
הודעה חשובה!

שלום שלום. אני עדיין לא יודע מה הולך לקרות בזמן הקרוב, אחרי שוויאג'ר תרד. משום מה כל הודעות הקשורות לסטאר טרק מוצאות דרכים להיעלם וגם לא לקבל תשובות (סליחה על הפרנויה, אני לא מאשים אף אחת...:) אפילו אם היא יורדת (בבקשה בבקשה לא... אתם תיקחו את האור היחידי בחיי...) לפחות תגידו, שאני אתכונן לזה. מה אני אעשה בלי קפטן ג'יינווי השאקלית ובלי צ'קוטיי המלך... בלי טום ובלאנה. בלי סבן אוף ניין (מוניקה בלוצ'י לא מגרדת את הקרסוליים של האלה היוונית הזאת, אתם חייבים להודות... היא הייתה צריכה להיבחר כאישה היפה בעולם...) בכל מקרה, אל תשאירו אותי ואת אלפי האנשים שמתים על הסדרה הזו וישמחו לראות אותה שוב ושוב ושוב ושוב. אז בבקשה... תגידו מה קורה עם זה....

sevenofnine

New member
../images/Emo141.gifתשובה מהאלה

כנס לwww.amazon.com ורכוש בהינף עכבר את שבעת העונות של VOYAGER על גבי DVD אכותי. היום המגמה בארה"ב היא לשחרר לDVD את כל סדרות הטלביזיה מהר מאוד, אפילו מייד בתום השידור(לדוגמא "משפחה בהפרעה") כך שלא צריך להיות תלויים בשידורים חוזרים או בפרסומות מעצבנות. לזכות בנות הערוץ נוסיף-הן באמת ענו על כל שאלות VOYAGER מספיק פעמים. וגם שידרו הרבה שידורים חוזרים. seven

*נדחף*

ניסיתי להתאפק, אבל זה היה חזק ממני (בערך כמו פרומואים ל"השגריר" - נתקעים בכל מקום). למלרוז לא יצא DVD

anazapela

New member
עוד ייצא

ואם לא, יש לי תכנית לחטוף את רינת ולהשתמש בה כקלף מיקוח תמורת רכישת הסדרה ושידורה ביס. אני צופה מו"מ מרתק עם דנה שטרן ויונה ויזנטל. ערוץ Yes Melrose נשמע לי לא רע, מה אתה אומר? קימברלי, מאחורייך!

gadgad0

New member
יש באמזון הגרמני קלטת מלרוז פלייס

בשם "יום בחיים של מלרוז פלייס": http://www.amazon.de/exec/obidos/ASIN/B00004RSZK/imdb-de/028-7522280-0930111 זו קלטת וידאו בגרמנית המיועדת למעריצים המושבעים של הסדרה מכל קצווי תבל. לי, אישית, נראה שבקלטת משוחחים כוכבי מלרוז בגרמנית על משפטי נירנברג או על פועלו של הקאנצלר וילי בראנדט.

anazapela

New member
אני אוותר

לשמוע את קימברלי מקשקשת בגרמנית יחמיר את האינסומניה שלי עוד יותר...

ככה אתם רוצים?

סבבה. הכל נשמר בארכיון. תדברו רעות על מרשה קרוס ונראה אתכם בעוד כמה חודשים כש-DH יגיע לאפיק 12

anazapela

New member
פיצוי אפשרי?

השמועות האחרונות גורסות שהת'ר לוקליר מצטרפת לעקרות הבית. אני קושרת את האצבעות שלי. |אייקון של הת'ר לוקליר נכנסת בדלת האחורית ליס+ למרות הכל|

assafTV

New member
עם כל אהבתי להת'ר

שתישאר בבית במקרה הזה. מצד שני, אמנדה הולדן פנויה
מיה בוויסטריה ליין? I'll take it!

anazapela

New member
אני לא חושבת שיש משהו בשמועות האלה

הת'ר לוקליר מצטרפת לסדרה מצליחה? זה לא סוג של אוקסימורון?

assafTV

New member
אותו אוקסימורון שהרג את LAX ../images/Emo8.gif

ואגב, לא שאני רוצה להביע שמחה לאיד או משהו, אבל למעט Lost, רוב הסדרות שהכבלים קנו נחשבות לכשלון: LAX, ג'ק ובובי, Life as we know it. ורוניקה מארס מדשדשת בשולי טבלאות הרייטינג, ג'ואי הוא בפירוש לא חברים.

די...אני לא יכול יותר

הת'ר במו שיערה הבלונדיני הצילה את "מלרוז", החייתה לחצי עונה את "ספין סיטי" וכמובן - התעללה בבלייק קרינגטון! איך אפשר לדבר ככה על אחת מאושיות עולם הטלוויזיה שלנו (או במילים אחרות: אם קטורזה מקבל תכנית בפריים טיים הכל יכול להיות)?

assafTV

New member
אני מאד אוהב את הת'ר

אבל למרבה הצער LAX היא פשוט סדרה לא טובה אני גם לא מעונין לראותה משתלבת בעקרות הבית כי זה יקח את הסדרה יחותר ויותר למחוזות הסבון. אני מקווה שהיא תמצא במהרה פרויקט הראוי למידותיה.

anazapela

New member
שום שמחה לאיד, חלילה ../images/Emo8.gif

האמת שג'ק ובובי מסקרנת אותי, אבל אין לי זמן אליה. אני בטוחה שאני אתגבר.

gadgad0

New member
לצערי ראיתי את הפילוט של ג'ק ובובי

היה משעמם כמו החור במיזורי שבו הם גרים. לא יכולתי להירדם מהשיעמום כי מטר הקלישאות שם החריש את אוזניי. בקיצור: לא ראוי למאכל אדם (אלא אם כן את אודטה). זה לא פגע בחולשתי לכריסטין להטי, שהתברר לי לפני שנתיים שהיא גם במאית אדירה (MY FIRST MISTER), בנוסף לזה שהיא חתיכה לא נורמלית (מה לעשות, זה הטעם שלי...).

assafTV

New member
הפיילוט שלה משעמם ומרדים

ההמשך? משעמם פחות... ורוניקה מארס - פיילוט מהנה ביותר, משובח אפילו. לא יצא לי להמשיך אך נאמר לי שישנה נפילה מסוימת בפרק השני. ג'ואי - למרות הכל, אני נהנה מהסדרה. Lost - כל חברי וידידי מתעלפים מהסדרה הזו. אני נהנה ממנה אך עד כה לא מצאתי שם משהו יוצא דופן במיוחד. כבר הצהרתי לא פעם שאני לא חסיד של ג'יי.ג'יי. אברהמס והסדרה הזו טרם צירפה אותי למועדון חסידיו השוטים. life as we know it - זוכה לשבחי הביקורות אך משודרת מול CSI והמתמחה והרייטינג בהתאם. הפיילוט בהחלט הראה פוטנציאל. טרם המשכתי להתעמק בסדרה. LAX - אוסף קלישאות שחוקות וחבוטות, הת'ר נראית כאילו הרגע יצאה מד"ר 90210 עם פנים מתוחות/קפואות.

anazapela

New member
תודה לשניכם על הסקירה ../images/Emo140.gif

הוצאתם לי את החשק לראות את הנשיא ואחיו. סדרה אחת פחות להתמכר אליה...

למעלה