הודעה חשובה!!

הודעה חשובה!!

אביבוש שלנו נוסעת לה, למרות הכל, לטיוללל באילת. הטיול הכי שווה בעולם!!! אז בואו נפוצץ אותה בחיבוקים ונשיקות כדי שהיא תנהה בכל זאת !!!
מושי שלייייי... תהני הכי שבעולם!!! תתנתקי קצת מכל העצב הזה.. ולכי תחגגי.. אני מתגעגעת כבר עכשיו המוןן תחסרי לי לולכל הפורום הזה. .בטירוף!!! אני אוהבת אותך המון המון!! נסיעה טובהה!! טלוש,יסמיני ולליאתיי חולה עליכן בננות שלי!!

../images/Emo24.gifאביבוש .. תהני נשמה ../images/Emo24.gif

שמרי על עצמך תעשי חיים ותחגגי, נכון שקצת קשה אבל כדאי באמת להתנתק מכל העצב הזה ... תתפרקי לך ותחזרי עם כוחות מחודשים ..
נ.ב - אני פשוט חייבת להתחבר חאייסי יותר כי אני צריכה להכיר את כולכם קצת יותר , נכון שהרוב פה קטנים ממני אבל בכל זאת .. שיהיה לכולכם יום מקסים ..

Omanskit

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo113.gif

אביבוששששש
תהני לך הכי הרבה שבעולם
ואל תשכחי להביא מתנות|מתנה|
חח סתם והרבה גם חוויות
מואהההההההההההההההה

אביבוש שליי תהניי המוניםםםם

אביבוש חולה עלייך המון המון המון תהנייי הרבה ואל תשכחי שאני חולה עלייך, למרות שקשה לך בגלל מה שקרה אבל בכל זאת מאמי תתגברי על זה והכל יהיה טוב, תחסרי לי המון עד יום רביעי אני יתגעגע המון המון ... בקיצור מאמי תעשי הכי כיף חיים באילתת תתפרעי באלגנים חח ולא לשכוח שאני חולה עלייך...
דיקוש,יסמינוש,וטלוש חולה עליכם המוניםםם מואהההה

k a b o o k

New member
אביבו'ש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

תהני נשמה
, אין לך מושג כמה נתגעגע אלייך מאמי
תעשי חיים

melody100

New member
אביבוש אני חולה עליך הכי שבעולם!!

תהני נשמה כפרה עלייךךךךךךךךךךךךךךךך
|חי
בוק|

אביבוששששש

חוהל עליך נשמה.. אני מקווה שאת יוצאת לטיול קצת יותר מעודדתת.. אני מאחלת לך שתתאוששי מזה הכי מהר שאת יכולה.. הלוואי ותהני הכי הרבה שאת יכולה בטיול הזה כי מגיע לך.. חוהל עליךך.. שמרי על עצמך..
ונתגעגע המוניםםםםםםםםם

אביבושששששששש!!!../images/Emo24.gif

אני ממש מקווה שאת נהנת לך שם... כי זה קצת מאוחר....
לא נורא!!! רק שתדעי שאני מתה
עלייך!!!!
את הכי בעולם!!!!!
מתה עלייך!!!! מתגעגעת.....
חיבוקים-
נשיקות-
ממני...

למעלה