הודעה חשובה

kfir y 17

New member
הודעה חשובה

לכל הפורומים שאני משתתף בהם....!!! (אומנות שימושית,אוספים ואספנות,ימי הולדת ומתנות,מועדון החלפת מפיות,סרטים מצויירים ודיסני,קריסטלים ואבני חן ותחבורה ציבורית) רק רציתי להודיע שהחל מהיום...(19.9.04) הניק החדש שלי יהיה K i f... שבוע נפלא ושנה טובה לכולם

ronmerav

New member
ועוד הודעה חשובה

(אבל לא כל כך חשובה כמו של כפיר). חזרתי מרוסיה בתחילת השבוע, ולקח לי עוד שבוע להתאושש מצננת ולקרוא 7 עמודי הודעות בפורום. היה לכם הספק אדיר! הייתי במוסקוה ובסנט-פטרסבורג. שתי ערים מענינות ויפות מאוד. ראינו ארמונות, מוזיאונים, גלריות, ארמונות ולמדנו להכיר את ההסטוריה שלהן לעומק. חוויה מומלצת! גם למדתי לקרוא ברוסית, למרות שאני לא מבין מה כתוב, אלא אם כן זה משהו כמו מוסקוה, סובייצקיה, סנקט-פטרסבורג (ככה הם כותבים, זו לא שגיאת כתיב) וכו'. וארמונות הזכרתי? בינתיים קבלתי גם ערימה של ספרים, שאת רובם עוד לא מיינתי , אבל ביניהם הרבה ספרי חוק ומשפט משנות החמישים בעיקר בעברית. אריק, האם אתה מעוניין? וספר לשי - ספר השירים של י. ליכטנבום בהוצאת אל"ף 1963. אם הנך מעונין שלח לי כתובתך במסר. שנה טובה ולהתראות בגן השלשה.

ברוך הבא ושנה טובה!

האמת רון - התגעגעתי אליך. חששתי ששכחת אותנו, או התעיפת, או שזכית באיזה מכרז גדול למגר את כל החרקים המזיקים צפונית לחדרה ואין לך זמן אפילו לנשום. אני שמח לראות שסתם עשית חיים בלעדינו. כן, אשמח מאוד לראות את הספרים. אם יהיה לך קצת זמן, שלח לי במסר רשימה של הכותרים. ואגב, המשקל של צננת (אדמת, שעלת) אינו חדש - חידש אותו ח"נ ביאליק.

תמיר1991

New member
רוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!

ברוך שובך חבר יקר מאוד! אני מקווה שאתה מגיע לגן השלושה, הכנתי לך כמה רקים על ניירות משוננים
שנה טובה וגמר חתימה טובה! תמיר.

ronmerav

New member
התמונות בשיטה הישנה

קודם לפתח, אח"כ לסרוק, להתאים את גודל הקובץ... בקיצור, יקח קצת זמן. חתימה טובה לכל בית ישראל.

K i f

New member
היי! חחח

תוכלו לקרוא לי גם קיפ... (כמו שיר) אבל זה יותר טוב לי ^^

למעלה