הודעה חשובה!!!

הודעה חשובה!!!

בצער רב, אני נאלץ לא להגיע מחר למפגש המיועד, כמו שחשבתי, ענייני עבודה דחוקים אך מבורכים. חבל לי מאוד, אך נראה לי שאולי נהפוך מפגשים אלה למסורת של פעם בחודש- חודשיים, ואז ודאי שנפגש פנים אל פנים. שוב, כל מארגני המפגש, קבלו את התנצלותי הכנה! בינתיים נמשיך להפגש על גלי המחשב, ובקרוב, כך מתכננים, גם בפורמט מעט שונה מלהקליד אל מול המסך. חכו ותראו... סופשבוע נעים, אני אהיה כאן בשבת.

סלט קוסקוס

שהייתי אמור להביא מחר למפגש, נכתב כאן כפיצוי על כך שלא אגיע: סלט קוסקוס וירקות ירוקים (6 מנות) המצרכים: 1 חבילה קוסקוס אינסטנט 1 בצל קצוץ דק 2 יח` פלפל ירוק חתוך לקוביות 2 יח` מלפפון חתוך לקוביות 1 קישוא חתוך לקוביות 2 גבעולי סלרי חתוך לקוביות 1 כוס אפונה חלוטה 1/4 ק``ג שעועית ירוקה חתוכה לפיסות באורך 1/2 ס``מ 1/2 חב` נענע קצוצה דק 1/2 חב` פטרוזיליה קצוצה דק מיץ מ- 2 לימונים 4 כפות שמן זית משובח מלח, פלפל שחור טרי אופן ההכנה: מבשלים את הקוסקוס עפ``י הוראות היצרן ומצננים היטב. מוסיפים את כל סוגי הירקות לקוסקוס, מערבבים היטב ומתבלים במלח, פלפל, מיץ לימון ושמן זית. מאחסנים במקרר לשעה לפחות. לפני ההגשה מתקנים תיבול ומגישים בטמפרטורת החדר. ושוב, סליחה, תהנו ואשמח לשמוע חוויות.

למעלה