הודעה חשובה !!!

• פותח הנושא softy
  • פורסם בתאריך

softy

New member
הודעה חשובה !!!

עקב עומס על השרת בתפוז לא נקלטות הודעות חדשות בפורום. בתפוז שוקדים לתקן את התקלה. כל ההודעות ששלכתם תופענה מיד עם התיקון. כך שהחומר לא הלך לאיבוד. סופטי מהחמ``ל

softy

New member
אז בטח אתם אתם שואלים

ובצדק, למה הוא כותב עם שגיאות - `` שלחתם`` ואיך זה שסופטי כן יכול לכתוב הודעות? אז ככה זה זה צריך להיות הכי קרוב לצלחת שאפשר. ויותר ממה שאני הגעתי אין סיכוי שבעולם שעוד מישהו יגיע. וכן צריך גם להיות האקר! סופטי משדר אליכם מתוך מעמקי הצלחת.

softy

New member
ובנתיים תקראו שיר

שאני כתבתי ותכינו חיבור למחר. החיבור הכי טוב יזכה בסוף שבוע עם סופטי < רק לבנות> נפגש לקפה?/סופטי לירי נפגש לקפה? שאלה בנימוס קפה בהחלט! השיב בלי היסוס רומן שנירקם בינו לבינה קסם ממוחשב שיצא משליטה נפגשו לקפה באחד המלונות מבט מאוהב בעניים בורקות שיחה נעימה, מבט מלטף מתמכרים לתשוקה, שניים בכיף תשוקתם מתפרצת יוצאת מגידרה את הערב הזה יגמרו במיטה מתעלסים בתשוקה בטירוף של חושים מתפרצים בסערה בגלים נשברים והשקט שבא אחרי הסערה ממלא את ליבה ברגשי חרטה חרטה על עבר שומם ועקר חרטה על רומן שהתחיל מאוחר. סופטי לירי.

softy

New member
ועוד שיר מוקדש לה-איה

אין בי עצבות ואין בי תוגה בתוכי מתגעשת אהבה עצורה אהבה מתפרצת מעומק לבי צוהר פותחת מתוך עולמי אהבה בי גואה חורצת ערוץ מחפשת נתיב לצאת אל החוץ נווה של מים במדבר ישימון שולחת מילים להרוות צימאון ובלב מדבר של שממה וציה היה חיזיון נגלתה ה-איה נתנה לי לרוות מים חיים לסלול מחדש שבילים אחרים להכניס ריגושים ללב מתאבן למלא ברגש לב מתרוקן ועל זה אהיה אסיר לה תודה על זמן תעתוע בדמות ה-איה. סופטי לירי

חיננית

New member
אוהו--כמה יפה .הצצתי ,נפגעתי כתבתי

שני השירים האלו אחד יותר מדליק מהשני -ישר מהלב לנייר-יישר כוחך סופטי וכשרונך.

softy

New member
תודה חינצ`...

שמח שהצלחתי להפיג לכם את רגעי הקריז... אבל יחד עם זה אני רואה שאף אחד לא הכין שעורי בית... ממש אף אחד לא הגיש את החיבור לבדיקה... מה את בתור המורה < חשפתי אותך > היית עושה במקומי. סופטי בראשית מכתבי אשאל לשלומך...

הליריות שלך

משו משו! ואתמול אפילו כתבתי שיר תגובה. אבל , תפוז, שלחה אותו לתהום הנשיה. ואיני זוכרת מה כתבתי. אז אסתפק בלהגיד לך, שאני אוהבת אותך כשאתה לירי.

softy

New member
את צריכה להתאפק

כי אני לירי לכל האורך................................ סופטי ליריקן לבאר שממנה הוא שותה.

softy

New member
בסוף...

הוא יורק לבאר שממנה הוא יצא... סופטי סוקר בארות עמוקות וגם אפיקות

למעלה