הודעה חשובה!

Athaclena

New member
הודעה חשובה!

Rogue מבקש למסור שהוא ייעדר, yada yada yada, כדבריו. המחשב שלו מת. כולם לבכות בבקשה...

טוב אין צורך להיסחף

למרבה המזל המחשב שלי לא מת אלא רק חטף אגוראפוביה (בעת חוץ) ובכל פעם שהפעלתי אותו כשהמודם פעיל - הוא עשה Restart בלי שום סיבה נראית לעין... למרבה המזל יש לי ראש קצת מתחכם אז עכשיו ניסיתי להפעיל אותו ללא המודם ורק כשהוא מסיים את כל האיתחול להפעיל את המודם הארור... זה עבד, תודה ללילה

Athaclena

New member
למה יש לך בעיה עם ההודעה שלי?

מה לעשות, זה מה שכתבתי ועם זה תצטר לחיות...

את רוצה לארגן אותו?

אני כאן למרבה המזל אבל אם את מעוניינת לבחור אות (או נושא) את מוזמנת לפתוח את השרשור

את רוצה לארגן אותו?

אני כאן למרבה המזל אבל אם את מעוניינת לבחור אות (או נושא) את מוזמנת לפתוח את השרשור

הרעיון במילת המחץ

הוא שלפי האות או הנושא הנבחרים, צריך לתת את המילים הכי מגניבות, מטורפות, נדירות שיש
לדוגמא: Jurassic - תקופת היורה (אחת התקופות הקדומות שסופה בא בד בבד עם סופם של הדינוזאורים) Jubilee - לקח לי מלא זמן לגלות שפירוש המילה הוא: יוֹבֶל (חמישים שנה) Juniper Hill - מי שזוכר מIt של סטיבן קינג Jingo - של טרי פראצ'ט
Jeans - ??? Jinn/Djinn - לפני שהיה Genie דובר על ג'ין (שד) Just Cause - לא "ככה סתם" אלא "מטרה נעלה"

snooPPiT

New member
happy happy JOY JOY ! =))

Jubilation - אושר Jollification - חגיגה Jedi - May the force be with you ! jewel - תכשיט Jam - פקק תנועה, ריבה jell - ג'לי Jordan JESUS that's all for now, folks gotta go

טרודי

New member
jaded זה לא מותש

jaded זה מישהו שקשה לגרום לו להתרגש, כי הוא כבר ראה/חווה הכל.

snooPPiT

New member
אממממ...לא

כאילו אולי זה הסבר יוצא, לא יודעת, אבל בדקתי בכל המילונים בבית והם תומכים בי jaded = עייף ויגע, תשוש worn out, over worked. שונאת ביקורת

JOLLY GOOD ! ../images/Emo13.gif

קבלו את מילת המחץ של היום - J האות הראשונה של חודש זה January ומתחילה הרבה דברים טובים כמו jokes joy justice joint (פחח סתם בצחוק לא נוגעת בזה) אתם מוזמנים לשרשר מילים המתחילות באות הזאת

למעלה