הודעה חשובה

הודעה חשובה

אני נולדתי נוצרי ,חונכתי לפי הנצרות,חונכתי לאהוב כל אחד אפילו אם הזיק לי וככה אני גם היום,אם אמרתי למישהו שאני שונא אותו זה לא בא מהלב ,הלב שלי לא יודע לשנוא,ואין לי בעייה עם אף אחד ואני באמת מנסה לאהוב את כולם ,אני חילוני ולא הולך לכנסייה אבל יש הרבה דברים שישו אמר שלא יימחקו ממוחי ומלבי לעולם,ואני קורא לכולכם לנסות לאהוב את כולם ,יש גזענים פושעים רוצחים גנבים אנסים בכל העמים,אם יש ערבי גנב או יהודי רוצח אני צריך לשנוא את כל היהודים או הערבים?ממש לא,ודרך אגב רוב האנשים כאן איך שראיתי הם די בסדר ומביני עניין ,כל הכבוד

all

New member
ד``ר יקר

אני יהודי ויחד עם זה יש דברים שאני מעריץ בהם את - ``ישוע`` (שזה שמו היהודי). אינני יודע אם ישו היה אל או נביא או סתם יהודון מסכן. אבל אני יודע שישו רצה לגרום לכולם טוב, ורק הרצון הזה כבר הופך אותו למלאך אהבה. יחד עם זה אנשי דת עלובים הצליחו להפוך את כוונותיו הנפלאות של ישוע לאינקביזיציה, למשאות צלב. את אותו הדבר עושים היום אנשי דת מושחטים לאיסלם. ולמרות שאינני בקי בדבריו של מוחמד, אני משוכנע שלא רצה לאף אחד רע. כמה זמן אלוהים או משיח או נביא לא ביקר פה. ורק השטן לא עוזב לדקה.

קלייר

New member
חונכת טוב-ד*ר -````ואהבת כרעך כמוך``

חינוך טוב קיבלת ד*ר,ושמחה שהצטרפת אלינו,ובאמת רובם כאן חברה נהדרים

למעלה