הודעה חשובה..

B.Shokor

New member
הודעה חשובה..

אנשים, אני מבקש מכם לכתוב ליד שמו של כל אחד שמת את שתי המילות זכרונו לברכה. כי גם למת מגיע כבוד. שלכם ב.שוקר מ.הפורום

בת-עמי

New member
מקובל עליך הי``ד?????

על נפגעי פעולות איבה וחללי צה``ל אנחנו אומרים הי``ד

B.Shokor

New member
בטח מקובל, העיקר

להתייחס לכל אחד שמת בצורה מתאימה ושל כבוד.

בת-עמי

New member
בגלל זה הרבה אנשים מתנגדים

לנקמה בגלל שה` יקום דמו אבל בפועל הרבה נוקמים

בת-עמי

New member
אז``ש

אתה יודע מה זה לראות את הדם של חברים שלך נשפך????? אתה יודע מה לראות אותם הפעם האחרונה ולשתוק??? זה דבר לא אנושי כשהגופות שלהם עובורת לך מול הפרצוף אתה לא יכול לא לנקום

אבו-דני

New member
בת עמי אולי תהפכי לערביה בת דת משה?

בת עמי אם ברצונך לאמץ את הקוד המוסרי של שכנייך לעולם לא מאוחר , יקבלוך בזרועות פתוחות ויהפכוך באחת לערביה בת דת משה כך תוכלי גם לשחוט כבש לשחוט את אנשי השבט/חמולה היריב השכן ואם הבת שלך תדבר עם מישהו זר תשלחי את בנך לשחוט אותה גם והכי חשוב תוכלי להיות גיבורה..תוכלי לשלוח את בנך השהיד להתפוצץ בין ילדים ולקבל 22 בתולות בגן עדן... אכן משאת נפש לא קטנה...ממש מקנא בך אה וגם תוכלי לנקום גם. אחללה!!!!

בת-עמי

New member
כ``כ לא מצחיק

אני חושבת שאתה באמת לא מבין את הרצון של נקמה כשחברים שלך באים לך בחלומות ומבקשים לא לשתוק זה קשה לשתוק

dikla00

New member
למה לפתוח בדברים כאלה?

זה לא מצחיק ולא מתאים לרמה שלך הכי טוב להגיד את מה שיש לך להגיד ולעניין כמו שאתה יודע...

בת-עמי

New member
אני יודעת שהיא לא תמיד מתוקה

אבל בשבילם........ אליהם אני לא ישתוק כ``כ אוהבת אותם והם בשמים אני לא מסוגלת לשתוק על כזה דבר

שמבלולה

New member
בת-עמי...

קצת מדאיגה אותי צורת הדיבור שלך, אני מקווה שאת לא מתכוונת באמת לפעול בעצמך בכזה דבר. יצר הנקמה הוא חזק מאוד וקשה להתגבר עליו, אבל, בסופו של דבר, כמו שאת בעצמך אמרת - רק ה` יקום את דמם של הנרצחים. לנו בינתיים אין זכות לכך.

בת-עמי

New member
את בכלל לא מבינה

תמיד נלחמתי על הי``ד אבל מגיע שלב שקשה לחכות שה` יקום את דמו ואנחנו נוקמים לבד

שמבלולה

New member
אני דווקא כן מבינה

ה` מעמיד אותנו בנסיונות קשים. אני לא חושבת שקל לך להמשיך לגור ביש``ע, אבל עובדה שזה חשוב לך ואת נשארת לעמוד על שלך. הגבורה האמיתית היא לחכות שה` יפעל, דווקא כשקשה.

למעלה