הודעה חשובה

זקיקית

New member
הודעה חשובה

אחת מחברותי הטובות, שהיתה מטופלת פוריות במשך ארבע שנים, וילדה את בתה אחרי הזרעות ו-9 הפריות הוציאה - היום יצא לאור - יחד עם הרופא שטיפל בה את המדריך השלם לטיפולי פוריות. הנה השם והפרטים: שם הספר: "פוריות מאלף ועד טף" - כל מה שצריך לדעת על בעיות פוריות והטיפול בהן, מאת ד"ר איתי בר-חוה וענת שינקמן בן-זאב. הוצאת "ידיעות אחרונות" אני קצת משוחדת, אבל כמי שעברה עד לפני חודשיים כשנה של טיפולים (אני כרגע בשבוע 9), ליוויתי אותה בהוצאת הספר, ואני יכולה להמליץ לכן עליו מכל הלב. והכי חשוב, לרגל השנה החדשה אני מאחלת לכל אחת ואחת מכן שתעבור לפורום השכן. אמן, כן יהי רצון.

מנצלת את השירשור לאתר שבניתי

כל הכבוד על הספר אני בהחלט אקנה אותו רציתי להשיב את תשומת ליבכן לאתר שבניתי לזכרה של אחיינית של בעלי "יובל" אם אתן זוכרות ניפטרה לפני שנה בחודש הבא אז בניתי אתר לזיכרה ורציתי שתראו אותו ותגידו לי מה דעתכן האתר קשה לצפיה, ונא להדליק רמקולים תודה

לי מ ו ר

New member
אוי לילכי ../images/Emo14.gif

הדמעות זולגות, ואפילו קשה להקליד. אין לי מילים מול כל הכאב הגדול. בנית אתר לתפארת, והלוואי ולא היית צריכה לבנות אותו. שולחת לך ולמשפחתך חיבוק חזק חזק. (ואני זוכרת, סיפור כזה אי אפשר לשכוח)

neta2

New member
אוי זה כל-כך כואב../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif

לילך, הרסת אותי לגמרי. הדמעות לא מפסיקות לזלוג וזה לא נתפס. ממש קשה לי לכתוב. אין מילים! ואין צדק. כואב נורא, מדי למילים פשוטות.

shiraz100

New member
כ"כ עצוב...../images/Emo7.gif

לילך, האתר יפה, וכ"כ עצוב לראותו, כמה בכיתי... ממש היה לי קשה לצפות בתמונות,זה גרם לי לחשוב על כך אנחנו 'עובדות' כ"כ קשה בשביל ילד אחד... וגם שבעז"ה זה יצליח, שום דבר לא בשליטתנו. משתתפת בצערכם. שירז.

יעליק27

New member
לילך ../images/Emo7.gif

אתר מקסים
לצערי הרמקולים בעבודה לא עובדים אבל גם ככה, נוגע ל -
ועדין כל כך

shaygalli

New member
הדמעות זולגות מהר

וקשה להפסיק... נגעת לליבי ראיתי עצב, אך עכשיו גם חשתי.
יהי זיכרה ברוך.

ריקי בש

New member
אתר שבנית

לילך, היי! נסיתי להיכנס לאתר אך ללא הצלחה, בלחיצה כפולה על "יובל" הגעתי לאתר באנגלית ונראה לי שלא לכך התכוון המשורר... הייתי רוצה לראות את האתר אבל לא הצלחתי. נא עידכונך אם לא קשה לך, ביי, ריקי

כן שמתי לב עכשיו..........

מה שקורה שהשרת שאני מאחסנת בו את האתר שלי מוגבל לכמות של כניסות ביום ואת זה לא ידעתי אני אבדוק את הנושא ואתקן וכשזה יתוקן תוכלי להיכנס ביי

לילך יקרה

אני זוכרת בעצב רב את סיפור קטיעת החיים הנורא של אחייניתך. אני מצטערת וכואבת איתכם. אין דבר נורא יותר מאובדן של ילד קטן שפתיל חייו נגדע. חיבוק ענקי

למעלה